🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 072
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 1 605
Тъй като всички сте видели снимки на Надежда отпреди, а отдавна се чудя (тъй като го забелявам и при други дами с лицеви корекции) - защо при определени мимики се бръчи до носа? Изглежда сякаш кожата е много и се събира, точно под веждите и ствола на носът? Защо и от какво се получава така?

# 1 606
Защото е отнет много материал от хрущяла на носа, а кожата не е изрязвана и опъвана. Да, кожата е много.

# 1 607
Ясно, благодаря много!
Следващата стъпка е лифтинг, предполагам… там кожата ще се опъне вероятно.

# 1 608
Евгени и Валерия все още са заедно. И да, от самото начало се разбра, че Валерия си го е грабнала и другото е било избутване до края. Не мисля, че Елена имаше какъвто и да е шанс. Затова пък в тоя сезон срещата на свекърва и снаха(Валерия) беше много интересна! Само докато и каза “модел съм и имам 10000 кучета” и бабата беше готова да припадне. 😀

# 1 609
Първата среща с Катето и мен заблуди, че ще е тя, но както гледам… а момичето е много фино, екзотично и мило, че и красиво. Но за по 6 часа седмично - толкоз впечатления.

# 1 610
Предполагам, че на Катето проблемът е, че по-трудно се отпуска, интровертна е, не обича да е в центъра на вниманието. Няма да простее и да наглее, но няма и да се бута да бъде забелязана на всяка цена. Този ерген предпочита да му свалят звезди и да има опашки за него.

Катето е хубава, незлоблива, умерена и има свежест в нея, въпреки че е флегматична. Лесно ще си намери хубава връзка.

# 1 611
Леле, гледах Милена при Наум и част от другото интервю. Скрита лимонка се оказва тя. Изхейти при Наум всички по домова книга. Май искрено си е мислила, че има шанс, не е влязла с терапевтична цел, както се подозираше. Преценила, че шансът 1/26 бил реален. Чак сега ѝ светнало, че Алек нямал интерес да я опознае. Все тя инициирала срещите, тя говорела, той нищо не споделил, към края ѝ давал китката... Жалкото било, че останали по-недостойни (или нещо в тоя смисъл) момичета. Нямало нито една чиста душа, споделяли как ще монетизират известността и т.н и т.н... Само тя чиста и непорочна, само дето сподели, че иска своя работилничка за парфюми да си отвори. Прави впечатление в днешното интервю колко вече тонът е различен, съвсем в унисон с благородния ореол, дето ѝ пришиха. Така и не разбрах как в грапавата ѝ, хаотична реч откриха интелект?! За мен е абсолютно копие на дамата с много дипломи от втори сезон. От хейт я спаси видът ѝ, аз също се ужасявах да не почнат да я подиграват, но че ще я вдигнат на подобен пиедестал при откровената ѝ неадекватност, не съм очаквала.

Съгласна съм за Милена. Тя още в началото като почна да се оплаква, че й се подигравали, че била висока и това било моля ви се голЕма драма и ме загуби. Глупости на търкалета, невротичка е, което я е довело до анорексия. Но в шоуто се видя как започна да кифлее. Помириса тя хубавината на безплатен курорт, прически, бални рокли и алкохол и взе, че й хареса.
Много сте безчувствени някои, честно. За едно дете/тийн какъвто е била тя тогава, си е било голяма драма. И определено не е за подминаване деца да наричат съученичката си маркуч и травестит. Не знам защо с такава лекота коментирате такива иначе сериозни неща. Детската психика е много фина, тя тогава е била просто едно дете, имам чувството, че го забравяте това. Някои деца и до с@моубийство стигат от такива “голЕми драми”, със сигурност го знаете.
И да, такъв булизъм може да докара някого до депресия, а от там и до анорексия. Много е тъжно някой да го има за едно голЕмо нищо. А преди няколко седмици се говореше за емпатия. 🤷🏻♀

# 1 612
GattaMatta, благодаря ти, че го написа това! Не мога да повярвам колко негативно са настроени хората към Милена! Дори и змиите в предаването не си позволиха да коментират по подобен начин жената и показаха малко такт.
Но става ясно, че характерът на Виктория е доста представителен за обществото ни - злобни, завистливи и не можем да търппим някоя друга да получи внимание или комплимент. Всяка жена, която показва нещо позитивно и добро, трябва да я сринем.
Отврат!

ПС: На хората, които ме питат "аз ли?какво? що?" - не желая да комуникаирам с вас. Лек ден!

Последна редакция: сб, 13 апр 2024, 02:38 от lilycontinental

# 1 613
  • Варна
Сигурно й завиждам на Катето, но за мен е адски ограничен човек.

# 1 614
  • София
Кои хора са настроени срещу Милена? По време на цялото си участие тя почти не е коментирана в темата. Ако пък е коментирана винаги и се намира оправдание. От продукцията също я пазеха, дори участието и в игрите не показаха да не се каже нещо негативно за нея случайно.
Аз лично не съм очарована от малкото, което видях. Говоря само за предаването , нямам нерви да я слушам по подкасти, безинтересна ми е. Няма как да приема добре жена, която на 40 все още се оплаква от това че в училище са и се подигравали, но нямаше проблем да бъде активен участник когато цялата група беше срещу една. Имаше ехидни коментарчета и към Маги, може би и към други. Голяма светица я изкарахме.
Валерия също е с не лека съдба, даже далеч по сериозни неща са и се случили от това да я нарекат маркуч, ама тука я разкъсаха и не се появи някоя добра душа  да каже колко сме жестоки.
Защо е проблем за Милена да се изкаже не особено положително мнение ( без обиди) , но е ок по другите да се изливат купища гадости? С какво е по- специална?

Последна редакция: сб, 13 апр 2024, 04:56 от ~Étoile~

# 1 615
Няма как да се добие пълна представа за човек от скалъпени/монтирани кадри в реалити формат, за да са повече пикантни, отколкото обективни, разбираемо…
Общите черти обаче дори и при монтаж личат - склонността да се подиграваш и да дразниш, да въртиш интриги (Надя и Йоана), силно его и неадекватна самооценка (Криси, Виктория), ненатрапливата природа на Екатерина, неизживените спомени на Милена, съблазнителката Мария, в която поне аз не виждам и 1% сексапил…

Вишева на колко години е? Тя ми е мътна някак, с цялата история - брак, дете, завръщане, почване от нищото, загуба на работа, заради участието в шоуто.
Жена от нейния тип някак не ми се връзва да търси бездетен младок в шоу.

# 1 616
Магда защо все избира рокли дето бюста й е на пъпа...
Ако сисите ми виснат до лактите, ще внимавам какво обличам, така, че да изглеждам прилично.

# 1 617
GattaMatta, благодаря ти, че го написа това! Не мога да повярвам колко негативно са настроени хората към Милена! Дори и змиите в предаването не си позволиха да коментират по подобен начин жената и показаха малко такт.
Но става ясно, че характерът на Виктория е доста представителен за обществото ни - злобни, завистливи и не можем да търппим някоя друга да получи внимание или комплимент. Всяка жена, която показва нещо позитивно и добро, трябва да я сринем.
Отврат!

ПС: На хората, които ме питат "аз ли?какво? що?" - не желая да комуникаирам с вас. Лек ден!
Слава Богу , ей това е станало у нас.  . Позитивните   хора ,явно вече са такова чудо невиждано и непонятно, че биват наричани веднага лицемери.
После руската школа ни виновна, скоро и папуаската ще ни задмине

Последна редакция: сб, 13 апр 2024, 07:37 от AuroraBB

# 1 618
Добрутро в Събота!
Чак пък и змии ни изкараха затова, че не припадаме пред кристалната доброта на Милена! Айде да не я величаем чак пък толкова, не е отишла доброволка на фронта, нито се е заела да спасява гладуващи деца! Гримирана, лакирана жена, бореща се за слава, както и другите момичета! Имала е неприятности в детството, разбирам, но вместо да се обърне със съвет към младите момичета, тя два месеца ни занимава само със собственото си Аз. Вчера гледах част от Надкаста, не издържах целия. Еми, личеше си колко и беше досадно да говори за предаването и за другите момичета и непрекъснато връщаше въпроса към собствената си персона.

# 1 619
На фона на държанки, онлифенсърки, пияници и селянки - със сигурност може да се класира в категория 'чиста душа'. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт