Пролет, птички, сбъднати мечти, греят вече две черти ! ~бебеправене 603~

• 40 245
  • 1 075
  •   1
Отговори
# 195
Аз също преди О винаги усещам по няколко дни болка, просто този месец е много рано(5ти ден от цикъл) и вече 3ти ден правя тест, на който излиза 2ра черта, което мислих, че значи ще наближи О по-рано, когато чертата стане по-наситена. Мислех, че когато е твърде далеч О не би трябвало да излиза изобщо втора черта или винаги си излиза, просто трябва да стане по-тъмна.

# 196
Момичета излезе ми резултата от тромбофилията. Моля за помощ в разчитането на резултата. Имам час за хематолог в началото на м. Май.

# 197
  • Замък сред облаците
Емилия, пий метилирани форми на Б групата. За фактор 13 и интегрина е добре да се изкаже специалист.

# 198
На мен днес ми е 19 ден от МЦ, от вчера много силно усещам болки в десния яйчник, особено ако го натисна леко. Струва ми се доста късно ако чак сега ми е минала овулацията. Калчев ми е написал на един лист да пускам LH и Естрадиол на 1-3 ден от МЦ, а на друг FSH и Естрадиол и трябва да звънна да питам кое е вярното, предполагам първото. Продължавам тази седмица с иглотерапията, колкото и да не ми допада.

# 199
Аз приключвам вече с калолечението след доста процедури и в петък съм на операция(хистеро де, силно казано е операция), дано всичко мине добре! Незнайно защо изобщо не се притеснявам, само искам да идва по-бързо и да започваме опитите. Доста съм обнадеждена,че след това ще имаме успех, дано не се разочаровам Hug

# 200
  • На изток от Ада
Golden, къде ще правиш хистероскопията

# 201
Д-р Калчев ще я прави, в Малинов за съжаление... ама все пак важното е, че той ще е оператора де. След проучванията ми, ми се струва, че той е един от най-добрите в областта на хистеро и други подобни проблеми.

# 202
  • На изток от Ада
Мен само това че е без упойка ме спира.

Поръчах си ова буст, прим Ойл и bioplus

# 203
Аз ще правя оперативна хистероскопия и ще е с пълна упойка. Моята ще е за корекция на истмоцеле и затова така.

# 204
При мен ЧХГ си се е удвоило, но прогестеронът малко е паднал. Преди 2 дни беше 106.

Скрит текст:

# 205
Наси, моята дето беше без упойка не ме боля много. Само биопсията е леко неприятна, но ето аз например повече страдам по време на акупунктура (където масово обяснението е, че даже е приятно), така че дори прага на болка не може да се сравни за различните процедури. При мен поставянето на гела заболя минимално, после влизането изобщо, само т.нар. надраскване беше неприятно, но отне около 15 секунди.

# 206
Мен пък биопсията изобщо не ме боля,  нито цветна снимка. Наистина при всеки е различно и не е сигурно, че ще има болка. Биопсията беше секунди примерно. Той не прави ли само офис хистерото без упойка ?

# 207
  • На изток от Ада
Аз имам няколко биопсии. Само 1 ме заболя . Ще мисля за Калчев. Ковачев май отпада за нас

# 208
Всъщност при мен биопсията беше след надраскването и двете болки ми се сливат, ако беше само биопсия не мисля че щях да усетя особено много. А и там го имаше това, че виждаш как реже с малката ножичка и мозъкът също играе роля.

Le strange, супер за ЧХГ! За прогестерона не мога да се изкажа, но не ми се струва да е голям спада, пак си е висок.

# 209
Le Strange, добре е и прогестеронът, не се притеснявай! Nature Star2
Може вече да си записваш час за първи преглед за следващата седмица!

Общи условия

Активация на акаунт