Модни консултации - 76

• 71 703
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Чудя се на тази чанта, винтидж. Висулката не я ли прави ли твърде бохо...

# 571
Cloe, не знам откъде ги изкара тези терлици, но правилно си ги определила, също така не разбрах по какво показаните от теб си приличат с показаните от мен.Laughing Честно, никога не бих си купила такива платнени патъци.

Иначе Пинко е права, простеят като че ли, на пръв поглед тези плетените, но кожените изглеждат някак много във френски стил, а и изработката е добра.

Дези, то аз никога не залитам по разни модни приключения, но тези балеринки хем ми влязоха под кожата, хем им се чудя. Може би, защото няма да ги нося твърде често, заради ежедневието си.

От тук са.
https://www.massimodutti.com/bg/%D0%BA%D0%B0%D1%84%D1%8F%D0%B2%D … pelement=42950167

Flâneuse, ами не съвсем бохо. На мен много ми харесва. Не може ли да се сваля при нужда?
пп. Сега видях, няма да се сваля лесно и бързо, имайки предвид изработката на синджира на Шанел.

# 572
Чудя се на тази чанта, винтидж. Висулката не я ли прави ли твърде бохо...
Скрит текст:
Не само висулката е кусур на този модел според мен.  Не знам до колко е оригинална, но мен ми е малко ала Илиянци. Много шев, много детайли, много "злато"...предобрили са я.
Овен това подобните посестрими на този модели са толкова експлоатирани, че вече завиват към графа - кич.
Лично мнение, не ангажирам никого с него.

# 573
Goddess, явно не следиш тенденциите, но са  много актуален модел. Много известни марки излязоха с такива.

Твоите обаче са кожени, на мен лично пак не ми харесват. Както писах и преди ще мине бързо тази тенденция.
На теб щом ти харесват си ги вземи.🤗

# 574
  • София
На мен дръжката с веригата не ми харесва, малко ми е демоде. Едно време носехме такива малки чантички-аз имах черна, ярко жълта. Говоря за например 2008-а. Помня с такива ходех на концерти.
Иначе основната част не е лоша, малко има прекалени елементи, но ако беше с клъч или с някаква по-друга дръжка, щеше да ми хареса повече.

# 575
На мен също ми простият мрежестите обувки.
Дали някои дами приемат за обувки равните и удобните, все пак мнозинството не живеем в Бъкингам .
Представям си да бързам за работа на отворени чехли без каишка за опора. А полата е ежедневна все пак.

# 576
  • София
Някои хора са шофьори и реално не типат след автобус. Аз имам книжка от няколко месеца, но нямам моя си кола все още, затова си джапам с краката, както всички години досега. Две деца съм изгледала и всекидневно съм обикаляла цяла София пеша и с градски транспорт. Мъжът ми много рядко не е карал за нещо, че всв беше на работа. Та на токчета абсурд да ходя. Още повече, че си носех изключително много децата в слингове и раници.
Слагах такова само на повод- послесно на сватба преди 3 години и то за 1 час, после си обух бляскавите златни сандали.
Но на всеки ситуацията е различна, ежедневие, условия, умения. За някои си е ок да са постоянно с токчета. Но говоря за условия в ежедневието, последствията за краката са отделен въпрос.

# 577
От мрежестите модели балернки тези на Манго ми харесват:
На фино краче стоят много нежно. Но определено не са за всеки. Аз ще ги пропусна. Simple Smile

COS също имат подобен модел:

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 19:56 от Sysly

# 578
материалът е някакъв найлон, като на повечето от тези- просто си представям крата си на ошав
аи много некадърна подметка- това не е удобно за ходене пеш!

# 579
Sysly, харесват ти, защото не си ги пипнала. Масимо Дути имат същите модели, ужасно груби са. Не помня ти или Пинко имахте нежни стъпала, но този найлон си е жив мазохизъм. По-добре 10 см-во стилето, но ест. кожа.Laughing
Не знам как са на Манго, но Масимо са се постарали да омекотят подметката, което го отчитам за плюс, особено за балеринки. Честно казано най-много ме спира това, че са марка, която не е тясно насочена към обувки, а аз от доста години не правя такива неща.

Разколачихте го този Шанел. Head Band  При това мацката пита само за висулката и бохо стила.

# 580
goddess-outnocontact, права си за качеството и удобството. И аз избягвам обувките на мас-маркет марките, не ги умеят, дървени и неудобни са им. Още като ги обуя в магазина, ги усещам като налъми на крака си.
На Масимо и на мен ми харесват, но имам чувството, че тези кожени възли ще се впиват в крака.

# 581
  • Някъде по Дунава
Имам такава пола като на Елена, но дълга. Аз съм висока и се харесвам с нея. До момента съм я носила със сникърси и равни сандали.
Харесват ми предложенията наG&B за конкретната пола и дължина.

# 582
Не бих се чудила въобще за шанелската чанта. Такива висулки не ме притесняват визуално, единственият им недостатък е как постоянно се мотаят и като малък камшик те потупват по тялото. Адски ме дразни мен лично.

# 583
Навремето като ученичка имах подобни плетени пластмасови патъци, но бяха бежови и на лека платформа. Между другото, бяха много удобни, макар и бързо да се скъсаха. Струваха нищо пари.

# 584
  • София
И аз имах бежови, била съм малка до към 3-4 клас. Още ги има по пазарите-евтини с аи проветриви.
Не са голяма красота и като цяло са емблема на евтинджоса, но възрастните хора си ги купуват или такива без възможности.
Аз имам Vibram "балерини" https://barefootinc.com.au/products/vi-b-black
За хората, които не носят Barefoot Обувки са връх на грозотата, та да знаете-има по-грозни от мрежестите балеринки, тъй че ако някой си ги харесва- да си ги купи. В крайна сметка, носим това, което си ни харесва на нас.

Общи условия

Активация на акаунт