Модни консултации - 76

• 71 714
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Елена, с бели кецове също.

# 556
Аз от тези поли бягам като дявол от тамян. Едно, че ми напомнят соц режима, второ, че са за високи и източени фигури. И тези слабичките ги носят с бели кецове. Подчертават всяка излишна сланинка.

# 557
С какъв цвят чанта/раница бихте съчетали ежедневни, затворени еспадрили в оранжево като изключим цвета на обувката от възможните варианти ?

# 558
Кафява, зелена, бяла, дънкова, плетена, от онези сламените трапецовидните. При всички случаи някаква по-спортна, бохо-мохо. Много идеи ми хрумват.

# 559
С какво друго бихте съчетали тази плисе пола? Предпочитам обувки на ток, че иначе и без това късите ми крака, изглеждат още по къси. Като крайна визия ми се носи нещо ретро - романтично.

Скрит текст:

Харесвам дълги плисирани поли с кецове съчетани и с елегантни обувки.. в момента са доста актуални..

Малко идеи тук..
https://www.pinterest.com/search/pins/?rs=ac&len=2&q=pleated%20s … 0skirt&etslf=3268

# 560
С какво друго бихте съчетали тази плисе пола? Предпочитам обувки на ток, че иначе и без това късите ми крака, изглеждат още по къси. Като крайна визия ми се носи нещо ретро - романтично.
Бих я носила с нюд обувки/сандали, модел slingback.

И някакви флорални топове за търсената романтична визия.

# 561
Моята я нося с еспадрили, сандали- ниски и платформа и най- вече бели кецове.

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 16:24 от Mateah

# 562
Аз също гласувам за еспадрили (може и на платформа) и кецове.

# 563
  • София
Благодаря. Първосигнално и на мен ми идват кецове, но ме "забиват" доста в земята и не ми харесват лично на мен.

# 564
От седмица умувам тези балеринки. Удобни са, колкото е възможно за балеринки.Харесват ми, но нещо ме гложди. Не знам какво. Интересно ми е вашето мнение.

Розовата рокля- риза. Предимно като рокля или с къси панталони в свободното време. С широки дълги, ако теглото е повече, на работа или като чукнем 60.

И да попитам има ли някоя мацка от Казанлък, ако може да ми пише на лични съобщения.

# 565
Тези мрежести пантофки са доста модерни в момента.

# 566
Elena, с отворени чехли на ток, но без каишка около глезена, за да се издължи визуално крака. Кецове на такава пола е инфантилно, но не и романтично. Винаги една елегантна обувка или по-кокетна, но на ток, стои по-добре с пола.

# 567
goddess-outnocontact -

Ще ти кажа, какво мен ме "глоджи" - ужасно ми простеят!

# 568
На мен ми приличат на терлички или на дамският вариант на едно време възрастните мъже ходеха с бели на дупки.

Видях скъсани на палаца на Toteme, а не са евтини. И другото много бързо ще мине от мода.
Ако ти харесват си вземи, но бюджетни поради горните две причини.
За тези говорех

# 569
  • София
За цикламената плисирана пола, бих сложила обувки според горното.
Иначе в Pinterest по снимките все с бели и черни обувки са натъкмили такива поли. Но аз бих си позволила и кецове с шафка. Например черно бял леопардов десвн. Или зебра.
Или обувки на ток от змийска кожа 🤣 Аз обичам леопарда и зебрата, змията не, но на някои тоалети стои ярко и красиво.
goddess-outnocontact, сладки са балеринките. Аз не бих ги взела, защото смятам, че бързо ще им мине модата и ще се чудя къде да ги фична след няколко месеца. Много харесвам странни модели, стряскащи, лъскави, но гледам да се ограничавам до 1-2 неща, че такияа временни моди само ни пълнят гардеробите и на следващия сезон на самите нас не ни харесват.

Общи условия

Активация на акаунт