Модни консултации - 76

• 71 707
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Навремето като ученичка имах подобни плетени пластмасови патъци, но бяха бежови и на лека платформа. Между другото, бяха много удобни, макар и бързо да се скъсаха. Струваха нищо пари.
и мъжки модели са измислили Sweat Smile

аз ги свързвам, само с едновремешните, от битака Laughing

# 586
Mamagemelar, тези са от онези ратановите. А аз си спомням, че имаше и гумени. Ратанови 100% съм имала, имам и снимки с такива. За гумените вече не помня имах ли самата аз, или някой, който много ми се е мяркал пред очите. Бежовки с лъскавко даже бяха. Лъскавко от златистото! Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 587
То, вярно, че красиво и грозно са субективни понятия, но никога не съм виждала реално някой да носи такъв тип балеринки ( като тези на Vibram) по улиците...
На мен даже ми приличат на обувки за море( с които се влиза във водата), а не за градски условия.

# 588
  • София
Аз съм виждала себе си, но и други хора. Голяма част от приятелите ми и познати нисят barefoot обувки, поне 2 приятелки имат същите балерини(едната розови, другата бежови), но и непознати съм виждала.
По-затворените вибрам често се носят по време на спортуване. Още преди 11-12 години един приятел си беше купил Vibram fivefingers, а мъжът ми тогава първите barefoot сандали. Но аз и покрай работата с такива хора общувам, в моя квартал и съседния има магазини за barefoot обувки и виждам и непознати по улиците. Та си е според балончето Sweat Smile
В България са доста разпространени, във Виена съм виждала по-малко(главно деца и то 1-2 марки).

# 589

Flâneuse, ами не съвсем бохо. На мен много ми харесва. Не може ли да се сваля при нужда?
пп. Сега видях, няма да се сваля лесно и бързо, имайки предвид изработката на синджира на Шанел.
Не се сваля висулката, продължение на дръжката си е. Колкото до модела, по-рядка вариация на винтидж съкровището Даяна е:

Сдобих се с една-две Даяни с огромно желание, защото са много красиви, но не "стареят" добре, което сигурно е и причината да не е сред популярните модели на Шанел. Самата чанта е твърде мека и с времето се набръчква около дъното, "спихва" и формата се разваля. Затова и хвърлих око на този по-твърд и "структуриран" вариант, но и мен висулката ме дразни...

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 18:02 от Flâneuse

# 590
За толкова скъпа чанта, ако не ви харесва истински, по-добре не я взимайте.

# 591
  • Stuck in a moment
Момичета, взех си дънки с разширяващ се крачол, flared jeans. Не са от най-широките крачоли отдолу, умерено е и са с плитка талия. Сега обаче се чудя - не ги ли носят предимно тийнейджъри? Смятате ли, че са за тях има възрастова граница? Демоде ли са? Дано не ви се струват глупави въпросите, не следвам тенденции и именно затова питам тук.

# 592
Момичета, взех си дънки с разширяващ се крачол, flared jeans. Не са от най-широките крачоли отдолу, умерено е и са с плитка талия. Сега обаче се чудя - не ги ли носят предимно тийнейджъри? Смятате ли, че са за тях има възрастова граница? Демоде ли са? Дано не ви се струват глупави въпросите, не следвам тенденции и именно затова питам тук.
Може ли да покажеш? От къде успя да намериш плитка талия?! Аз търся, но всичко е...до под мишниците Joy

# 593
Наскоро си купих тези

Бершка имат и чарлстон с ниска талия. Зара също предлагат подобни модели, но не ми се търси.

За Бершка препоръчвам обаче дънките да се пробват, защото материята им не е особено разтеглива обикновено.

# 594
+1 в Bershka има вече дънки с ниска талия, всякакви модели на крачоли, аз се изумих от богатия избор

# 595
  • Stuck in a moment
Показвам как изглеждам с тях, кажете какво мислите.

Дилемата е, че съм 40 +

# 596
Показвам как изглеждам с тях, кажете какво мислите.

Дилемата е, че съм 40 +

Дънките ти стоят много добре и не виждам причина да не ги носиш.

А тийновете мисля, че носят повече чувалести дънки.

# 597
Ретро ми стоят на мен, иначе добре ти седят, да.

# 598
Wild West, чудесно ти стоят дънките, носи си ги без никакви притеснения.

# 599
Wild West, чудесно ти стоят дънките, носи си ги без никакви притеснения.

+1
Перфектно ти стоят, годините са цифра просто, никой не те пита на колко си, като ходиш  по улицата!
Отдавна няма такова разделение ако си на 20+ носиш това ..ако си на 30+ - онова, а ако си на 40+ и т.н. се обличаш като пра баба ти🤣

Общи условия

Активация на акаунт