Отговори
# 600
Gaddar Епизод 14 фраг 2 - Моля, не ме убивайте!

Момичета, сега се прибрах. Пускам превод от първо слушане. По- късно ще го слушам пак и, ако трябва ще коригирам.

Майка ми беше права!

За какво?

Нормалните хора водят приятелките си на кино, ти ме въвличаш в конфликт.

Защо искаше да умра, Лейля?

Защото се влюбих в него.Нищо ли няма да кажеш срещу това?

Искаш ли да му направиш нещо в замяна ? Имам предвид Айдан.
Ако все още искаш Дахан, да я махнеш от пътя си.
Ако искаш мога да го направя вместо теб.

Моля те, моля те, не ме убивай!

Колко дълго ще продължи тази игра?

Не се притеснявай, днес ще умреш.

Ела, нека приключим с тази работа!

Гаддар с добро сърце,а!

Не съм с  добро сърце.

Последна редакция: вт, 23 апр 2024, 22:04 от NeZ_9

# 601
Нези, благодаря за превода. Hug
Ох, паднах от смях с Айдан:
Нормалните хора водят приятелките си на кино, ти ме въвличаш в конфликт.

# 602
Мен ме учуди този разбиращ Коркут! Нали беше влюбен в Лейля, щеше да отстрани "другото куче ", а изведнъж иска да и помогне...
Тука има нещо гнило.
Ама, казах ви аз,че Лейля е влюбена в Дахан, вие не ми вярвахте! Wink

# 603
Ето фрага готов с буквите.

https://twitter.com/i/status/1782851885327872066

А, Нези, тази помощ която демонстрира Коркут е или защото иска Лейля да е щастлива с Дахан, макар за моите разбирания не знам как би могла да е щастлива като знае, че са убили Айдан заради нея, но това е друг въпрос, или да докаже и на нея самата, че не може да бъде само добра и състрадателна.
Според мен Коркут си има свои планове и те включват по скоро елиминирането на Дахан, дори ми се струва, че иска да го убие по-скоро, за да остане Лейля за него.

# 604
Много хубав трейлър.  Нези и аз ви казах,че Лейля е влюбена. Ако поръча  Айдън, ще покаже истинската си същност.  Гледам,че Коркут е със сивата тениска на този разговор, а с нея отвлича и Айдън. 

Коркут е много странна птица. Едно е  да си психо и да искаш една жена за себе си, да си готов да убиеш другият. Това не е ок, но е разбираема емоция. Но да искаш да убиеш друга  жена, за  да й освободиш  пътя към любимия,е много извратено.  Много ми е не на място  това предложение. Той прилича на мъж който би й набол главата на кол  за да е негова.  Не да й помага да е с друг.
Само на мен ли този поглед на Коркут ми е странен?  Той не изпита емоция когато насочи пистолет към бременна жена. Защо би  помилвал  Айдън? Мисля,че се измъкват след мъченията и тази сцена е след тях.

Много вълнуващ, ще бъде епизода. Трейлърите са подвеждащи. И се надявам да имаме повече сцени от любовта на Айдън  и Дахан!

# 605
Ами Коркут толкова я обича, че иска Лейля да е щастлива, затова иска да й помогне, но аз мисля, че Лейля, ще се откаже от Дахан. Лейля в началото не я даваха влюбена в Дахан. В последствие я влюбиха. В началото Дахан имаше интерес към нея.

# 606
Момичета всеки си ги вижда нещата различно.
Няма лошо, затова света е пъстър и красив.
Не се знае кой образ на къде ще завие. Освен Гадара! 

Благодаря ви за преводите и труда ви. Blue Heart
Охх значи тези жени  нямат очи. Как може нито една да не  види тази красота?
Между другото нямам търпение да се появи любимата на  Месут, и на живо.  Hug

# 607
Ох, Нина, Коркут на тази снимка е повече от прекрасен. С този поглед той винаги гледа Лейля, а тя как може да е толкова загубена и да не види тази красота, нищо че го раздава психопат. Коркут ще й докаже, че в мислите си и тя не се различава от него.

# 608
Цвети. Нека да се натоварват в лодката, да живеят дълго и щастливо.  Просто Лейля  да стой далече от Дахан и да спре да се върти света около нея Joy  Знаете,че не съм най-големия  фен на Лейля  Blush

# 609
То е достатъчно сценариста да е фен на Лейля

# 610
Цвети, благодаря за наредените буквички.
Нинче, наистина е така. Различни хора сме и е съвсем нормално да имаме различни възприятия за актьори, герои, сценаристи, режисьори и т.н.
Но се дразня на грубите обиди към актьори и герои. Човек може да си каже нещата и без грозни обиди.
Дааа, момичета, всичко зависи от сценариста.

# 611
Ох, НинаКоркут ще й докаже, че в мислите си и тя не се различава от него.
Цвети, не те разбрах съвсем...
Какво според теб е общото между Лейля и Коркут? По какво си приличат?
Колкото до Лейля и Дахан, привличането беше взаимно.
За Дахан нещата приключиха( ако изобщо са започвали) в момента, в който разбра, че е убил баща и.
Докато Лейля си се влюби в него без задръжки. Иначе защо би повикала един непознат на погребението на баща си.
А после, когато той започна да я закриля, нещата за нея станаха още по-сериозни.
Така виждам аз нещата.
Но наистина, всеки има различни възприятия.
Не мисля,че ще убият Айдан.
А и дори да  я убият, това няма да промени нищо за Дахан и Лейля.

# 612
Сценариста  трябва да е фен на Дахан, Лейля
е второстепенен образ, който използва за нуждити на сценария. Това което ни показа е,че Дахан обича Айдън и би следвало в следващите епизоди да  се придържа към това.  Феновете също обичат и искат Айдън + Дахан.  Завоя му не се прие с отворени обятия от публиката. 

Знам,че  харесвате Бусе, но това няма нищо общо с нея, поне за мен. Не мисля,че съм била груба  в изказванията си.  Харесвам повече образа на Айдън, каквото и да става, това няма да се промени  .Blush  Харесвам жени с характер, ако я убият язък  Joy

# 613
Нези, имах предвид предложението на Коркут да убие Айдан заради нея и да освободи пътя й към Дахан. А във фрага си пролича как Лейля се замисли над предложението му. Това имах предвид, че сякаш си помисли "защо пък не"

# 614
Нези, имах предвид предложението на Коркут да убие Айдан заради нея и да освободи пътя й към Дахан. А във фрага си пролича как Лейля се замисли над предложението му. Това имах предвид, че сякаш си помисли "защо пък не"
Цвети, сега те разбрах!
Мислиш ли,че би се съгласила...Thinking

Общи условия

Активация на акаунт