Какво направих днес за себе си? тема 19

• 46 826
  • 814
  •   1
Отговори
# 660
Смятам да чета книга на плажа

# 661
Ще кажа за вчера:  детето дойде да ме вземе от работа. Минахме през "Лили", купих си няколко лака за нокти и 2 бр. слънцезащи кремчета. Направихме си разходка по сенчеста уличка до вкъщи. Спомних си, когато бях малка, че и аз ходих да посрещам мама от работа. HeartpulseHeartpulseHeartpulse

# 662
Мен като дете мама понякога ме взимаме с нея на работа и винаги ми беше много готино ❤️.
Купих си нова книга и лосион за тяло. Направих резервация за почивка другия месец ⛱️❤️.

# 663
  • Русе
Приятелката ми от ученическите години се прибра от чужбина  за лятната си отпуска. Всяка вечер излизаме с нея, разхождаме се, ядем сладолед, смеем се, спомняме си случки от преди 30+ години, много е приятно. Лошото е, че след няколко дни отново си заминава.

# 664
Даааа, и мен мама също ме вземаше с нея на работа от време на време. Водеше ме в стола им на обяд и аз си избирах тортичка, вместо ядене JoyHeartGrinning После ходехме в библиотеката да си изберем книжки. Спомням си с любов как мама правеше всичко за мен, за да се чувствам добре. И досега винаги, когото усетя,  че имам нужда да й кажа го правя – Имам най-прекрасната майка на света. HeartHeartHeartНищо, че от време на време се поскарваме Blush Искам и моето дете да си спомня с такава любов за мен. Yellow HeartYellow HeartYellow Heart

# 665
Танцувах под дъжда.
Е, силно казано дъжд, а танцът ми беше нескопосан като на хипопотам, но няма значение.

# 666
  • Стара Загора
Купих билети за "Огънят на Анадола".
Въобще това лято много културни мероприятия. Simple Smile

# 667
  • София
Четох книга. Поспах с детето. Чух се с една колежка. Приятно ми е, че колегите се сещат за мен. Simple Smile

# 668
НАй-накрая направих резервация за море!!!! Сигурно е вече! С майка ще си печем дупетата на морето! Не го е пекла от 2006! В чудни бунгалца на  няколко крачки от плажа Wink кеффф нямам търпение! 

# 669
Излизах в обедната почивка на разходка. Купих си книжка (която съм замислила да чета на плажа) и ледено фрапе. Мислено започвам да си приготвям багажа за морето Simple Smile Чудя се кои джапанки с коя плажна чанта и лак за нокти да напасна JoyHeart EyesStuck Out Tongue Winking Eye

# 670
Спах 15 минути следобеден сън в сряда
Лукс си е...

# 671
  • Mediterraneo
Излязохме с ММ да закусим. После отнесох нов парфюм. Басейн, обяд, сега сиеста.

# 672
Цял ден си почивам в леглото и чета книга ❤️. Говорих 2 часа по телефона с приятел.

# 673
Маска на лицето, дълъг душ, следобеден сън, сега малко книга и форум.

# 674
Получих комплименти от различни хора. Еми.....приятно е

Общи условия

Активация на акаунт