Какво направих днес за себе си? тема 19

• 46 817
  • 814
  •   1
Отговори
# 705
Little MONSter аз пък получих на сестра ми детето за 4 седмици ... ако е за хвалене де. А за мен си ще си почина и ще се метна на едно езеро с децата за да си играят там във водата и смяам да си довърша книгата , която е от северните кримита и ми е много интересна.

# 706
При мама сме с дъщеря ми. Сготви ни вкусен обяд,а след малко ще я водя на масаж.

# 707
  • София
Едно кафе,сериал и ц@@@ра!  Trollface след чистенето сабале е екстра малко почивка

# 708
Плаж и фризьор

# 709
Тази вечер ще се видим с приятелка, която живее в чужбина. Винаги, когато си дойде ми се обажда за среща.
Днес ми беше последния работен ден на работа. Много, много мило ме изпратиха колегите! Трогнаха ме! Heart

От 01.08. живот и здраве започвам нова работа.

# 710
Маникюр.Видяхме с приятелка,пооплакахме се,посмяхме се,разтоварващо ни се отрази.

# 711
И ние пратихме малката при майка ми и баща ми за 2-3 дни. Цял следобед мързелувам, а вечерта бяхме навън с приятели.

# 712
  • Бургас
Снощи отидохме с децата на късно къпане в морето! От 18 до 19ч се киснахме във водата, която беше чай!
Имах нужда,точно от това!
Да стоя в морето! 🌊💙

Едно кафе,сериал и ц@@@раTrollface след чистенето сабале е екстра малко почивка
🤔🤔Какво е това?

# 713
# 714
Снощи си направих относително приличен маникюр и педикюр. Сега пия второ кафе и слушам птичките.

# 715
Отиваме на надуваемия аквапарк в Китен да се накефим на макс.

# 716
  • Бургас
И аз това си помислих, след няколко прочита,....но защо е написано така!?🤔
Цензура?🤔

# 717
Предполагам автоцензура, защото потребителката се срамува от този си порок...и аз също...
Довечера ще имам скъпи гости и нямам търпение да дойдат.

# 718
Отидох на фитнес и си купих после доматки, яйца и боровинки.

# 719
  • Fairbanks, Alaska
Най-накрая ми дойде музата да оправя малко хаоса в една от стаите. То стана време пак да тръгвам, ама по-добре късно, отколкото никога. Колкото и да е, апартаментът си плаче женска ръка да пипне.

Общи условия

Активация на акаунт