Какво направих днес за себе си? тема 19

• 46 820
  • 814
  •   1
Отговори
# 690
  • Fairbanks, Alaska
Давам всичко отново да съм на 34 години.

# 691
  • София
Малко избягахме на планината Heart

# 692
  • София
34 не е късно за учене, но няма какво да се лъжем - медицината е една от най-трудните специалности. Иска яко себеотдаване, 6 години учене, после 3 години специализация. Не е невъзможно, но ако има в картинката намесени работа, деца и прочие на мен лично ми клони към невъзможното. Но, евала за ентусиазма. Аз учих магистратура на 38-39 и с две работи, две деца, домакинство, едвам се справих. Определено младоците бяха "едни гърди" напред от мен.
Да не е само спам - всеки ден в жегите след работа се свестявам с хладък душ и опъване пред телевизора с мелба. Simple Smile (личи си че децата са на село).
Днес си взех хоум офис, за да не се пържа в работата (нямаме климатик там). Обаче след малко в обедната почивка си грабвам лаптопа и отивам на село при децата да си ги видя.

# 693
Аз покрай ангажиментите пих кафе край реката.
И уговорка за среща с приятелка другия уикенд си направих. Тя уреди нощувките. Дано се случат нещата,  че отпуска няма да видя до септември.  Сега ще си релаксирам сама вкъщи.

# 694
Дъщеря ми ме помоли да помогна на нея и нейна приятелка да си намерят квартира, така че днес обикаляме разни апартаменти. Спомням си младите години и ми е много хубаво, сякаш самата аз тепърва ще започвам живота си.

# 695
Браво на Синеока за ученето и за влизането във форма и от мен!
Аз днес както напоследък редовно минах през фирнеса преди работа. Използвам защо сложихме детето на училище до офиса , а не до дома. Така всичко ми е на едно място. Т.е. минавам сутрин, мяткам го на училище рано-рано, хоп във фирнеса и според зависи имам 30-40 мин. и с душа и обличането - общо към час. Т.е. съвсем на време съм си сутрин с кафето на бюрото.

# 696
  • София
Преди 4 месеца се осмелих, наканих ,учих много за приемния изпит,изкарах 5.90  ,кандидатствах и днес излязоха резултатите на първите класирания и съм приета по първо желание . От септември започвам да уча в медицински университет на дърти години и след това поемам в съвсем различна работна посока и среда . Отдавна не съм се чувствала толкова горда и доволна от себе си ! Освен това от март до сега свалих 30 кг ! Отдавна не бях правила толкова големи  неща за себе си!
Поздравления за усилието и упоритостта. Върна ме преди много години, когато кандидатствах за медицина и не ме приеха. Така и не се реших да изчакам една година и да пробвам пак. Сега работя нещо, в което не намирам вдъхновение и стойност 😀
Днес изядох цяла баница на закуска 😀

# 697
Браво sisonka_ Много харесвам мотивирани хора, които преследвах целите си. Purple Heart Yellow HeartGreen Heart
И аз бях такава ... някога... сега се опитвам да се вкарам в ред. Дано да успея Blush

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 15:11 от Bonbonche

# 698
Не е писала, че е записала медицина, а че се е записала в медицински институт. Не е едно и също.

# 699
Намерихме квартира! Много е хубава, с поносим наем, два климатика и нова дограма, буквално на сто метра от вкъщи. Щастлива съм и спокойна, че дъщеря ми няма да върви всяка нощ след работа по два километра до общежитията по тъмни и опасни улици ( където са се случвали най-ужасните неща). Щастлива съм. Не съм от майките орлици и няма да се натрисам у тях без покана. Стига ми да знам, че е на 300 метра от работата си и ще се прибира по оживен булевард.

# 700
Преди 4 месеца се осмелих, наканих ,учих много за приемния изпит,изкарах 5.90  ,кандидатствах и днес излязоха резултатите на първите класирания и съм приета по първо желание . От септември започвам да уча в медицински университет на дърти години и след това поемам в съвсем различна работна посока и среда . Отдавна не съм се чувствала толкова горда и доволна от себе си ! Освен това от март до сега свалих 30 кг ! Отдавна не бях правила толкова големи  неща за себе си!
Само като го прочетох звучи мотивиращо. Още много успехи и постижения. Сбъдвай мечти, можеш!

# 701
Подготвих за прехвърляне на новия ми четец близо 600 книги. Stuck Out Tongue Winking Eye
Други близо 300 доволно изтрих. Чувствам се сякаш съм подредила гардеробите вкъщи и съм се отървала от купища ненужен товар.

# 702
Днес ми е почивен ден. Отидох на йога сутринта, един час по-късно от други делници, сега си взех банан и кафенце и закусих в парка. После съм на масаж. Започваме лека полека да се организираме групата за моренцето другата седмица.

# 703
  • Mediterraneo
Винаги гледам да излизам с мама в единия от почивните ми дни. Вчера ходихме на пазар с нея, после ядохме сандвичи в един готин бар. Вечерта пихме уиски на хладинка на терасата със сестра ми.

# 704
Детето е от днес до Неделя с баба и дядо, мъжа ми е на тиймбилдинг, смятам днес да не мърдам от леглото. Вече обядвах пица и бях на маникюр. А от утре без мъж и дете ще почна да чистя както аз си знам и изхвърлям, каквото реша 😂.

Общи условия

Активация на акаунт