Какво направих днес за себе си? тема 19

• 46 823
  • 814
  •   1
Отговори
# 675
Днес пристигнахме семейно на море!

# 676
Мъжът ми сложи маркуч за водна мъгла. Защо, по дяволите, не се сетих преди години още? Ега си рахата. Пия си бирата с огромно удоволствие и от време на време ставам за "душ".

# 677
  • София
Празнуваме именяк на обяд и следобед почетох книжка..

# 678
А аз си прибрах двете по-големи момчета от летището и вече не съм единствената дежурна с колата. Т.е. ако има нещо да се прави с кола не се разчита само на мен. А при нас почти всичко е с кола.

# 679
Оставих водичка за котенца пред блока

# 680
Оставих водичка за котенца пред блока
Heart

# 681
  • Варна/Благоевград
Преди 4 месеца се осмелих, наканих ,учих много за приемния изпит,изкарах 5.90  ,кандидатствах и днес излязоха резултатите на първите класирания и съм приета по първо желание . От септември започвам да уча в медицински университет на дърти години и след това поемам в съвсем различна работна посока и среда . Отдавна не съм се чувствала толкова горда и доволна от себе си ! Освен това от март до сега свалих 30 кг ! Отдавна не бях правила толкова големи  неща за себе си!

# 682
Браво, това са наистина големи успехи, късмет в новото поприще ❤

# 683
sisonka_извинявай за въпроса(ако искаш отговори) колко пък да си дърта?Също с какъв режим се отърва от 30кг.?
Аз си взех една пратка с няколко неща.

# 684
  • Варна/Благоевград
Браво, това са наистина големи успехи, късмет в новото поприще ❤
Благодаря ти от сърце 😊

sisonka_извинявай за въпроса(ако искаш отговори) колко пък да си дърта?Също с какъв режим се отърва от 30кг.?
Аз си взех една пратка с няколко неща.
С дюкан , знам ,че много го заклеймяват,но на мен ми действа добре и най вече бързо,което при нужда от сваляне на много килограми е важно,за да може да се запази максимално дълго мотивацията,че лесно се бих отказала иначе .  Смятам да сваля още 10тина и след това ще направя една "90 дневна" и колкото сваля толкова или поне да успея да ги задържа .
Свалила съм доста ,но имах 50 кг за сваляне.
На 34 години съм 😊

# 685
Ей,това страшно мразя в нашият манталитет!Някой стане на 25-26г. и е ''дърт''.Последно го чух от 21год.момиче,пак при подобни обстоятелства.sisonka_ да не съм чула,че си дърта!!!!!!! Ами ние по-възрастните какво да кажем?Сигурно затова и Дюкан вече не ми действа.
Браво момиче,продължавай в този дух и постигни всичките си цели! Flowers Four Leaf Clover

# 686
  • Варна/Благоевград
Ей,това страшно мразя в нашият манталитет!Някой стане на 25-26г. и е ''дърт''.Последно го чух от 21год.момиче,пак при подобни обстоятелства.sisonka_ да не съм чула,че си дърта!!!!!!! Ами ние по-възрастните какво да кажем?Сигурно затова и Дюкан вече не ми действа.
Браво момиче,продължавай в този дух и постигни всичките си цели! Flowers Four Leaf Clover
Всъщност не се чувствам наистина "дърта" даже напротив ,но преди няколко дни ,като се усетих ,че колегите с които ще уча са родени 2006 година , а аз съм завършила средното си образование  чрез 2008 и се хванах за главата ,та след тази мисъл рязко се почувствах ,като 100 годишна 😂

# 687
sisonka_, мога само да кажа - респект! За всичко постигнато за едва няколко месеца. Наистина, комплименти Flowers Hibiscus
Подкрепям с две ръце написаното от Silverstone, оставам без думи когато 30-тина годишни хора биват наричани дърти.
За да не спамя само - пия коктейл - розов джин и някакъв екзотичен тоник от Гърция, страхотна комбинация Wink

# 688
Браво, Сисонка!
Аз днес превъзмогнах един страх. Още треперя, но съм горда от себе си.

# 689
  • Русе
Сисонка, честито и от мен. Само да вметна, че сега ще бъдат студенти, родените през 2005г.

Общи условия

Активация на акаунт