Направих си сама

• 45 372
  • 402
  •   1
Отговори
# 315
 Caprari чантата е много хубава!
Аз много харесах идеята на Malenna и направих това!

# 316
Ехааааа! Много сладко! Супер!
Е, друго си е да си имаш момиче!!!  Wink

# 317
Виж тук. Можеш да увиеш балона повече,за да е по-плътна купичката.

мерси за линка   bouquet! френският не е от активните ми езици, но не мога да отрека, че има страшно много идеи на този сайт! а аз още бистря моята  newsm78 Sad

# 318
  • Разпиляна във въображението
Аз от много време съм си намерила балон с желания размер и форма, мислех да го направя с прежда, но си купих канап и реших да го направя с него. Единствения проблем е че не мога да се наканя да го направя.

# 319
Аз не че съм го правила, ама като ще правите купичка, защо ще ползвате балон?
Може направо на  купичка, която после да се извади от новообразуваната. като Папие маше...
Тъкмо ще има и добре оформено дъно.

# 320
Аз искам да си "скрия" лампата в стаята.

# 321
с каква форма?

# 322
Искам кръгла форма. Затова и ще ползвам балон

# 323
днес ме изгледаха умно в няколко книжарници, защото питах за тези перфоратори. Намерих едни като клещи, но имаха само фигурки на каро, купа, спатия и пика с големина на обикновена дупка от перфоратор с цена 5 и кусур Tired

# 324
Аз не че съм го правила, ама като ще правите купичка, защо ще ползвате балон?
Може направо на  купичка, която после да се извади от новообразуваната. като Папие маше...
Тъкмо ще има и добре оформено дъно.

ами аз точно такова нещо искам и затова питам дали и КАК ще стане,понеже съм несведуща  Embarassed моля те мимиту с кирилизация, сподели опит!

# 325
хехе, не съм го правила бе човек!
Но така ми се вижда по- логично.
Правила съм като малка папие- маше- облепваш чаша с парченца хартия и лепило, няколко слоя. Като изсъхне, вадиш чашата и хартията е нова чаша...

# 326
ами аз си представям да облепя купичката с канап, като го навия плътно около нея, но не знам дали с С 200 няма да залепне и дали въобще нещо ще излезне!  Rolling Eyes
затова питах тук някой по-опитен с тези неща  Rolling Eyes

# 327
първия слой не трябва да е залепен. Пробвай с пластмасова кофичка, че ако не стане да може да я хвърлиш. И се похвали с резултат, че май само си фантазираме на компа и нищо не вършим... Laughing

# 328
Мимиту искаш да кажеш, че първо (в моя случай с балон) трябва да обвия балона с канап, който не е напоен с лепило и едва след това напоения. Така ли?

# 329
не знам, хора!
Опитайте, но ако първия кат е напоен, няма ли да се залепи?
Ати май имаше опит. За коледа тя май правеше топки от балони. Техиката трябва да е същата. Аз пробвах тогава с балон, но балона се изду, преди да е изсъхнало лепилото, нацапах се и ми спадна ентусиазма.

Общи условия

Активация на акаунт