Египет /Тема 16/

• 56 902
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • София...........

Няма пакети за 14 дена. Не се прави отстъпка от цената на неизползваните полети. Иначе може да си вземете два пакета и да си ги ползвате.
Икономически не е обосновано за туроператорът, на практика неизползваните отсечки не са безплатни, някой трябва да ги плати на авиокомпанията.

И аз така предполагах, но определено една нощувка в Кайро е нищо - колкото да се видят пирамидите и музея накратко. Ние както бяхме със следобедния полет съвсем.
А някоя агенция някога правила ли е програма примерно 3 нощувки Кайро и 6-7 Хургада?

# 661
  • Beyond the Frontiers
Не. Чартърите са организирани през 7 нощувки.
При някои круизни и обиколни програми има 2-3 нощувки в Кайро. Или вече има изцяло програми за Кайро и северен Египет.

# 662
https://dnes.dir.bg/svyat/45-dushi-sa-v-neizvestnost-sled-kato-t … egovete-na-egipet

Ако не се бъркам точно на тази яхта влизахме да гледаме морските крави. Надявам се всичко да е наред с хората на нея.

# 663
  • Beyond the Frontiers
17 души липсват. Другите са спасени.

# 664
Ужас... няма ли жилетки за всички на кораба?

# 665
  • Beyond the Frontiers
В 5 сутринта е станало ... най-вероятно са спяли. Ще се разбере в следващите дни.

# 666
  • Sofia
Ох, много тъжни новини. Disappointed Горките хора!

# 667
  • Пазарджик
За сега сме се спрели на 4 хотела. Според вас кой е най-добре с дете на 8 год.
1. Hawaii cesar palace
2. Hawaii Le Gardin
3. Sunny days, Egipt
4. Lemon and solt
Искаме да е приличен. Ще се възползваме от екскурзии и буквално не ще бъдем 2 дни е хотела.
Поне храната да е прилична.
Оказа се че има места за нашата дата но от Варна и май ще летим от там.

# 668
За сега сме се спрели на 4 хотела. Според вас кой е най-добре с дете на 8 год.
1. Hawaii cesar palace
2. Hawaii Le Gardin
3. Sunny days, Egipt
4. Lemon and solt
Искаме да е приличен. Ще се възползваме от екскурзии и буквално не ще бъдем 2 дни е хотела.
Поне храната да е прилична.
Оказа се че има места за нашата дата но от Варна и май ще летим от там.
Hawaii са с много ниско качество, не препоръчвам. Погледнете някой от хотелите Titanic. другите два не съм ги проучвала.

# 669
  • Beyond the Frontiers
Съни дейс.
Или по-добре нещо друго.

Някой питаше за по-дълги програми:
На 4.10 има Хургада с 10 нощувки.
На 14.01.2025, 01.02.2025, 19.02.2025 Хургада и Кайро с 9 нощувки.
На 23.01.2025, 10.02.2025 Кайро и Хургада с 9 нощувки.
На 4.01 Кайро и Хургада с 10 нощувки.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 10:52 от Galactic Voyager

# 670
  • Бургас
Здравейте!
Започнах да чета от 1 страница, но да питам към момента как е положението.
Имаме повод 20г. от сватбата и искаме да отидем семейно с тийнка на 15 ( ще стане на 16 точно докато сме на почивката) и пълнолетен син.
Ако се поберем в бюджет около 10К ще е добре, да е с хубав плаж и хубава храна и гледам период около пролетната ваканция.
Програма Кайро, Хургада мисля. Написах си Албатрос Цитадел, Дезърт Роуз, Джаз Аквамарин, Джаз Макадина...
Ще бъда благодарна за съвет, много искам да останем доволни и тийновете най-вече Simple Smile А там ще резервираме вече с Аладин - както прочетох Simple Smile

# 671
Здравейте!
Резервирахме почивка в Хургада за коледните празници днес, но малко по-късно се оказа, че паспорта ми изтича в началото на май следващата година, а за пътуване натам има условия за валидност на паспорта поне шест месеца от отпътуването в посока Египет, т.е. не покривам условието с около 17 дни.
Проблемът е, че живеем в Германия и е доста трудно за мен да подновя експресно паспорт до тогава.
Писах имейли до авиокомпанията и тур оператора и очаквам отговорите през следващата седмица, но до тогава, ако някой сподели знания и положителен опит по въпроса, а аз ще се отплатя с информация за хотелът и престоят ни там.
Благодаря предварително! Simple Smile

# 672
Официално се искат 6 месеца валидност, така че ако се сетят проверят, няма да ви пуснат даже да се качите на самолета.
Дали ще проверят е божа работа.
В Германия може да си извадите паспорт в посолството, но нямам представа колко експресно, вероятно няма да може експресно.

# 673
  • Beyond the Frontiers
Изискват се 6 месеца. Твърдо.
Погрижете се за документа. Няма да може да пътувате, ако ги няма.

# 674
  • Бургас
Здравейте!
Започнах да чета от 1 страница, но да питам към момента как е положението.
Имаме повод 20г. от сватбата и искаме да отидем семейно с тийнка на 15 ( ще стане на 16 точно докато сме на почивката) и пълнолетен син.
Ако се поберем в бюджет около 10К ще е добре, да е с хубав плаж и хубава храна и гледам период около пролетната ваканция.
Програма Кайро, Хургада мисля. Написах си Албатрос Цитадел, Дезърт Роуз, Джаз Аквамарин, Джаз Макадина...
Ще бъда благодарна за съвет, много искам да останем доволни и тийновете най-вече Simple Smile А там ще резервираме вече с Аладин - както прочетох Simple Smile

Някой със съвет случайно? Може и друг хотел около този бюджет.
Сигурно за последно ще сме 4мата  Simple Smile.
Благодаря предварително за отделеното време.

Общи условия

Активация на акаунт