Египет /Тема 16/

• 56 901
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Бил съм в Албатрос Цитадел и е топ хотел

# 676
Джаз  Макади Оазис , препоръчвам.Прекрасен хотел.

# 677
Чела съм добри отзиви за "Титаниците", май беше за "Палас". Хотелите в Макади, ако не се лъжа бяха на доста по-голямо разстояние от летището, т /Хургада/ т.е. трансферът е по-дълъг, но пък плажовете са по-добри и не толкова ветровити. Дано не греша в спомените си от прочетеното.

# 678
  • Където морето целува небето...
Фамилните стаи на Титаник Роял препоръчвам. Хубав плаж, прекрасен подводен свят и ползване на аквапаркът на Титаник ризорт (който е на много задна линия). Близо до летището и 20 минутен трансфер.
Албатрос Цитадел също беше в списъкът ни, но може би бих го избрала ако са по-големи децата и не ни пречеше липсата на пясъчен плаж.

# 679
Да, Макади  е по- далече от летището,но там плажовете са уникални.

# 680
  • Бургас
Много, много благодаря на всички от ❤️, че ме ориентирахте 🙏.

# 681
  • Стара Загора
Здравейте, записвам се в темата . Плануваме по празниците да посетим Египет. До сега не сме били. Принципно сме хора , които се самоорганизират и отделяме повече време на местата, които посещаваме. Тази година по Коледните празници имаме по-малко време и решихме да е близка и лесна дестинация. Имаме около 8-9-10 дни . Чудя се дали да ползваме агенция, ако наистина нещо си заслужава или сами да се организираме. Единственото, което клони към агенция е малкото време, с което разполагаме и това, че искаме сбира програма.Гледах , че се предлагат за нашите дати оферти , но ми се иска да прочета мнения за тях .Гледах офертите на Екватор. Предлагат се хотелите, които препоръчвате в темата, но ме интересува самата програма как е.

# 682
Здравейте, записвам се в темата . Плануваме по празниците да посетим Египет. До сега не сме били. Принципно сме хора , които се самоорганизират и отделяме повече време на местата, които посещаваме. Тази година по Коледните празници имаме по-малко време и решихме да е близка и лесна дестинация. Имаме около 8-9-10 дни . Чудя се дали да ползваме агенция, ако наистина нещо си заслужава или сами да се организираме. Единственото, което клони към агенция е малкото време, с което разполагаме и това, че искаме сбира програма.Гледах , че се предлагат за нашите дати оферти , но ми се иска да прочета мнения за тях .Гледах офертите на Екватор. Предлагат се хотелите, които препоръчвате в темата, но ме интересува самата програма как е.

Сега се връщам от екскурзията с Круз по Нил на Абакс, закупена от Екватор. Виждам същата от 28.12.2024г с единствената разлика, че ние бяхме с вътрешен полет до Кайро, а не с влак. Беше чудесно, зареждащо и нещо много различно... Хотелите са 5 звезди, добро обслужване и разнообразна храна. Програмата е добре подредена и се изпълнява точно и без излишно разтъкаване. Може би за всичко това допринесе и гида, който беше за нас Стоян Мирчев и Ясер от Египет. Много знаещи, отговорят на всички въпроси, правят беседата интересна. Горещо препоръчвам.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 16:14 от kokor4eto

# 683
  • Beyond the Frontiers
Екватор нямат тяхна програма. Гледате оферта на Абакс.
За Коледа и НГ имат и Онекс, Емералд, Бохемия варианти.
За круизите не съм сигурна, че има места. За доста от хотелите също няма.

# 684
  • Стара Загора
Благодаря за разясненията.
Да, възможно е да няма вече останали,  днес ще търся места.

# 685
Здравейте, бихте ли препоръчали хотел/и в Шарм, първа линия, пясъчен плаж и хубав аквапарк?

# 686
  • Sofia
Да се похваля и аз - започваме да опознаваме Египет с круиз по Нил, програмата е на Онекс, през пролетната ваканция. Като наближи времето ще започна с глупавите въпроси, но засега се опитвам да чакам търпеливо 😄

# 687
Мнение за ТА ТЕЗ ТУР, мога ли да им се доверя за почивка в Египет?

# 688
  • Beyond the Frontiers
Тез тур са ТО.
Можете. Ползват полетите на Онекс - с други думи BH.

# 689
Здравейте! Средата на Юни много ли е горещо в Шарм Ел Шейх.Някой бил ли е по това време на годината там?

Общи условия

Активация на акаунт