Египет /Тема 16/

• 56 859
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
На път съм да ревервирам с Екватор Абакс, някой с отзив за El Carma и Palm Beach, Хургада?
Тези двата са ни в бюджета от 3000 лева за двама, от 31.03. от Варна. Има е още един, но не ми хареса.

# 691
Ел Карма ЕС ужасен плаж. При отлив е тиня. Като база не мога да споделя от опит, отвън изглеждаше добре, с хубав аквапарк. Минахме оттам на път за морска екскурзия с Аладин, използвахме понтона.

# 692
  • Пловдив
В кои хотели може да се къпеш в морето целодневно?Предполагам ,че трябва да е с лагуна.

# 693
  • Sofia
За Шарм – хотелите, които са в Ras Um Sid, но сигурно има и други. Peace

# 694
Здравейте, бихте ли препоръчали хотел в Шарм Ел Шейх с хубав пясъчен плаж и без отлив!

# 695
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

И Майкъл Бубле Wink

# 696
Всички хотели са украсени празнично за Коледа - елхички, еленчета, много светлини. Вечер по тъмно е много красиво. Хотелите вътре с много гирлянди, елхи и лампи и между тях ходещи по бански хора, на което ми беше забавно. Хората са се постарали да изглежда тържествено, за да е доволен клиента.

# 697
Здравейте,
Семейството ни /батко на 13 и дъщеря на 6 год/ имаме желание да посетим Египет пролетта /29.03/ с пакет от Тез Тур /първо Кайро и после Хургада/.Ще препоръчате ли допълнителни екскурзии от Хургада, които си заслужават и биха били интересни за децата, мислим да ползваме услугите на Аладин травел.Нещо по специфично за тях трябва ли да знаем?
Спряли сме се на LONG BEACH RESORT HURGHADA - може ли мнения?
Приемам всякакви препоръки,
Блгодаря!

# 698
Здравейте,
Семейството ни /батко на 13 и дъщеря на 6 год/ имаме желание да посетим Египет пролетта /29.03/ с пакет от Тез Тур /първо Кайро и после Хургада/.Ще препоръчате ли допълнителни екскурзии от Хургада, които си заслужават и биха били интересни за децата, мислим да ползваме услугите на Аладин травел.Нещо по специфично за тях трябва ли да знаем?
Спряли сме се на LONG BEACH RESORT HURGHADA - може ли мнения?
Приемам всякакви препоръки,
Блгодаря!
Ние също избрахме Тез Тур Кайро и Хургада но други дати. Приятели ходиха септември в този хотел, останаха доволни. Екскурзиите са ги избирали от сайта на Аладин травъл, като са им писали на вайбър. Децата са им големи и наблегнали на гмурканията, за малки деца не всичко е подходящо( поне така казаха).

# 699
  • Където морето целува небето...
Здравейте,
Блгодаря!

От Аладин ако желаете да се възползвате от сафаритата, то имайте в предвид, че с 6 годишното могат да ви предложат само пакет Мега сафари или Дискавъри сафари. Ние се възползвахме от Дискавъри сафарито и 5 годишно беше много щастливо. Ползвахме и пакет Ориндж бей с няколко гмуркания, включително и 5 годишното, което обаче се гмуркаше със собствена маска (уточнявам, че детето може да плува). На всеки дават жилетка, така че умението за плуване не е задължително. Става дума за шнорхелинг.
Мъжете ходиха и на гмуркане с бутилки, но с уточнение, че голямото м идете има опит.

# 700
  • Beyond the Frontiers
Проверете цената на основен пакет и при други фирми.

# 701
  • Русе, София
Здравейте, може ли да ми кажете в Jazz Macadina задължителна ли е таксата за аквапарка, ако не искаме да го ползваме изобщо. Интересува ми рифа и морето, не мисля, че ще ни остане време за аквапарк.

# 702
  • Beyond the Frontiers
Задължителна е.
Заливът е разкош. Има си и чисто пясъчна част, има си и риф. По мое мнение почти няма вятър и там където са Jaz отливът е слаб.

# 703
Здравейте! Колко топло става през месец юли?

# 704
  • Sofia
Можете да видите годишните температури в сайтове, от рода на AccuWeather.

Общи условия

Активация на акаунт