Млечни продукти с марка „Алфатар” – Вкусът на здравето!

• 14 370
  • 556
  •   1
Отговори
# 345
Не съм срещала тези продукти

# 346
Все още не съм ги опитвала, но с радост бих!
Аз обожавам мляко и млечни продукти!

# 347
Не, но с радост бихме ги опитали.

# 348
Не съм опитвала продуктите. Яйца, козунак, агнешко, зелена салата и курабии  са винаги присъстващи на трапезата ни.

# 349
Не съм опитвала продуктите на Алфатар, а определено вкъщи се ядат млечни продукти.

За Великден задължително имаме боядисани яйца, свежи салати, козунаци с различен пълнеж.

# 350
  • Варна
Опитвала съм киселото мляко, мисля че беше закупено от Кауфланд.
На трапезата задължително има агнешко, гарнитура от ориз, салата, варени яйца и десерт козунак.

# 351
Не съм ги опитвала,но са ми интересни и ще ги пробвам.
Задължително на трапезата ни за Великден присъстват агнешко,зелена салата,козунаци и,разбира се,много яйца.

# 352
За съжаление все още не съм опитвала от вашите продукти.На великденската трапеза задължително присъстват агнешка дроб сърма, прясно изпечен домашен козунак, боядисани яйца и зелена салата.

# 353
  • Elhovo
За жалост, не съм срещала продукти Алфатар по магазините в Елхово.

# 354
  • София
С огромно удоволствие бих опитала продуктите на "Алфатар", защото към момента все още не съм.

# 355
Здравейте,
Не съм опитвала продукти с марка Алфатар. Незнам  дали съм ги срещала. Ще ги потърся задължително и с удоволствие ще опитам.
На Великденската трапеза задължително присъстват боядисани яйца, козунак, агнешко дроб сарма,  кисело мляко,зелена салата.

# 356
Прекрасни продукти.На Великденската трапеза има козунак,печено агнешко, зелена салата и боядисани яйца.

# 357
Все още не сме опитвали продуктите на Алфатар за съжаление.
На семейната ни Великденска трапеза присъстват боядисаните яйца, козунаци, крехко агнешко и пролетна салата с репички, зелен лук и краставици.

# 358
Консумираме от вкусното кисело мляко на "Алфатар", купуваме га от Кауфланд.

# 359
  • Бургас
Не съм опитвала продукти на "Алфатар".
Традиционно на великденската ни трапеза има яйца, агнешко, дроб сарма, Великденска салата и козунак, кисело мляко.

Общи условия

Активация на акаунт