Млечни продукти с марка „Алфатар” – Вкусът на здравето!

• 14 368
  • 556
  •   1
Отговори
# 360
Опитвали ли сте млечни продукти "Алфатар"? Моля да споделите откъде ги купувате?
Не съм опитвала все още от вашите продукти.Чето доста положителни неща и скоро ще ги пробваме и ще дам обратна връзка!

Кои са задължителните храни и ястия, които присъстват на вашата семейна великденска трапеза?
Това са любимите ми празници в годината,защото по Великден раждах моята дъщеричка,а пък,синът ми Ясен е именния.А тази година се пада на моят рожден ден 5Май и имен ден на 6Май !Много се радвам.
Ще има агнешко,задължително,зелена салата, таратор,боядисани яйца ,козунак и питка с кашкавал !

# 361
Купувам продукти на Алфатар от магазини Май Маркет във Варна или от един магазин на пазар Чаталджа. Харесвам киселото мляко, заради добрата масленост.

# 362
  • София
Не съм купувала продукти на Алфатар.Sad
А за Великден има агнешко, великденска салата и козунак.

# 363
  • Вдън горите тилилейски
Не съм опитвала все още продукти на марка "Алфатар".
На великденската ни трапеза традиционно присъстват зелена салата, яйчена салата (от сборените яйца Blush ), месо и разбира се домашен козунак.

# 364
За жалост  не съм опитвала продукти на Алфатар ,защото  не съм ги срещала. На Великден на трапезата освен традиционните ястия има кашкавал, кисело мляко за козунака.

# 365
  • Plovdiv
Купувам продуктите на Алфатар буквално от къде ги видя, защото у нас държим на вкусните млечни продукти.

Традиционно на Великден на трапецата ни има агнешко печено с дроб сърма, зелена салата и разбира се боядисани яйца. Не минаваме и без вкусен козунак, който винаги е в компанията на кисело мляко

# 366
В моя град не съм виждала тези продукти, но предполагам са хубави.

# 367
Не съм опитвала продуктите. Яйца, козунак, агнешко, зелена салата са винаги присъстващи на трапезата ни.

# 368
Не съм срещала продуктите на Алфатар, за съжаление.
Великден ската трапеза включва козунак, яйца, дроб сърма.

# 369
  • София
Опитвали ли сте млечни продукти "Алфатар"? Моля да споделите откъде ги купувате? Все още не, бих искала, но в магазините около нас не съм виждала.

Кои са задължителните храни и ястия, които присъстват на вашата семейна великденска трапеза? Яйца, козунак и кисело мляко.

# 370
Зелена салата и печено агне са традиционно на масата, десерт козунак

# 371
Не сме опитвали продукти на "Алфатар".
Традиционните храни за великденската трапеза са боядисаните яйца, печено агнешко, дроб сарма,  зелена салата с краставици и кисело мляко, а за десерт козунак или крем карамел с козунак.

# 372
  • София
Опитвали ли сте млечни продукти "Алфатар"? Моля да споделите откъде ги купувате?
Да, но само киселото мляко. Купувам от кварталния магазин
Кои са задължителните храни и ястия, които присъстват на вашата семейна великденска трапеза?
Яйца, козунак и кисело мляко, зелена салата, агнешко...

# 373
  • София
Заквасена сметана.Купувам я от Кауфланд.

Пиле с кисело зеле,печено агнешко,дроб сарма,зелена салата,пресен чесън,боядисани яйца и козунак.

# 374
  • Gulyantsi
Здравейте, не съм ги опитвала, но ще ги потърся. На Великден на масата има боядисани яйца, козунак, кисело мляко и айрян.

Общи условия

Активация на акаунт