Млечни продукти с марка „Алфатар” – Вкусът на здравето!

• 14 367
  • 556
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте!
Нашето семейство сме опитвали продуктите на „Алфатар“. С удоволствие хапваме кисело мляко, сирене, кашкавал и бурканче заквасена сметана. Продуктите „Алфатар“ купуваме от големите търговски вериги в града (Billa и Kaufland).
На нашата великденска трапеза присъстват: яйца, козунак, млечна и зелена салати, агнешко и млечни продукти.

# 376
Не съм опитвала продуктите.
На трапезата винаги присъстват яйца, козунак и зелена салати.

# 377
  • оттам, откъдето започва България
https://www.bg-mamma.com/?topic=1646649 тук е яйцето днес: Аранжиране на маса

# 378
За съжаление не съм срещала продукти на Алфатар при нас.
На Великденска трапеза присъстват агнешко, зелена салата, козунаци и  яйца.

# 379
  • Плевен
Не съм срещала продукти на Алфатар в магазините, в които пазарувам, но с удоволствие бих ги опитала.
Великденската ни трапеза е традиционна- агнешко печено, и дроб сарма със зелена салата, яйца и козунак
Понякога успявам да приготвя и нещо по различно- желирани яйца със зеленчуци, или декорирани сладки.

# 380
Чудесни млечни продукти!
На великденската трапеза ще имаме боядисани яйца, печено агнешко с лук и джоджен, домашен козунак, млечна салата с кисело мляко Алфатар, зелена салата и баклава.
Весели празници на всички! 🥚🥚🥚

# 381
Продукти на "Алфатар" купувам от Кауфланд. Харесват ми много и особено заквасената сметана - чудна е!
На великденската ни трапеза обикновено има агнешко и зелена салата.

# 382
  • При децата ми
Все още не съм опитвала, за съжаление. В най-скоро време обаче ще опитам киселото мляко и кашкавала!

Великденската трапеза не може без боядисани яйца, козунак, дроб сърма и салата!

# 383
Продуктите на "Алфатар" ги купуваме директно от мандата им в град Алфатар и сме очаровани от вкуса и качеството им.
На Великден на трапезата ни има боядисани яйца, козунак, агнешко с дробине и естествено кисело мляко !!!
Весели празници!

# 384
  • В Космоса
Не сме пробвали продукти на "Алфатар". На великденската ни трапеза има задължително, агнешко, зелена салата, яйца, мляко, козунак.

# 385
  • Варна
Консумираме продукти "Алфатар". Купувам ги от добре зареден квартален магазин. Срещала съм ги в доста магазини във Варна. Обичаме млечни продукти. На нашата великденска трапеза ще има яйца, козунак, зелена салати, агнешко печено и млечни продукти.

# 386
  • Горна Оряховица
не съм, но с радост бих опитала Simple Smile

# 387
Не съм ги опитвала. Традиционно на Великден имаме печено агне, козунак, курабийки

# 388
Към момента само съм чувала за Алфатар, но много бих искала да опитам вашите млечни продукти.
На Великден готвим агнешко на фурна с лапад или спанак, правим зелена салата с репички и варени яйца. За десерт козунак с локум с прясно или кисело мляко.

# 389
Мисля, че не съм опитвала продукти на Алфатар, но ще гледам да наваксам този пропуск. Обожавам млечни продукти.
Традиционно на Великден на масата ни има козунак, кисело мляко, яйца, зелена салата, зеленчуци, плато със сирена. Агнешко не ядем. Не искаме да участваме в избиването на толкова много агънца само заради празниците. Като цяло никога не прекаляваме с храната по празниците. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт