Против акне/пъпки по лицето - 15

• 49 527
  • 817
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Микронидлинг наистина само, когато няма активно акне, за да не се разнася възпалението. Аз правих skinpen уж за заличаване на белези, понеже това бил новият златен стандарт. Резултат след шест процедури - леко освежаване на кожата и подобряване на релефа, но в никакъв случай това, което очаквах и което се рекламира. За вдлъбнати белези няма ефект.

# 631
  • Пловдив
М да...само реклами и изпразване на портмонето. Без резултат Confused

# 632
Здравейте, използвате ли азелаинова киселина и как ви се отразява?

# 633

На мен на скинорен ми щипе, а biotrade почти нула ефект

# 634

Използвам на biotrade, вначалото не ми щипеше и си изчаквах 15-20 минути и тогава слагах хидратация, но в последно време още щом сложа киселината започва адски да щипе и слагам веднага хидратацията.
Относно отразяването й върху кожата ми като ходя на козметик ми хвали доста кожата, че изглежда добре, но лично аз не съм напълно удовлетворена.

# 635
Ползвам и виждам ползи. Преди време Скинорен, в момента от корейската козметика.

# 636
Ползвам и виждам ползи. Преди време Скинорен, в момента от корейската козметика.
Може ли да споделиш коя марка е корейската киселина

# 637
monada3, марката е Cos De BAHA и е 10%. Наумила съм си да пробвам и по-нататък Терамид, защото чета мнохо хубави отзиви за нея, но е цифра.

# 638
monada3, марката е Cos De BAHA и е 10%. Наумила съм си да пробвам и по-нататък Терамид, защото чета мнохо хубави отзиви за нея, но е цифра.
Благодаря!

# 639
Здравейте,извинявам се за включването,но мога ли да питам и аз за следното:
Преди време се появиха пъпки по брадата на сина ми.Бяха 1-2 и им сложих ихтиол,за да "пробият".Понеже като цяло още не се е изпъпчил като пубертет:smile:,реших че са от мръсни ръце.Сега завехнаха,но останаха петна,които се чудя с какво да мажа.

# 640
  • Пловдив
И ние се чудим...

# 641
  • София
Snegura4ka, трябва им време да се замозаличат, за съжаление.
Ако са много червени, пробвайте да ги матирате с тониран слънцезащитен крем за акнетична кожа. Дано само с това да ви се размине!

# 642
Привет на всички и успех на всички лекуващи се.След всичко изчетено предприехме лечение с антибиотик Доксациклин 1 м ,Клиндавазин Д,и Акнатак ,момче на 21 но не е очарован от резултата и от лекаря .Търсим дерматолог за гр Пловдив и може би да минем лечение с Роакотан .

# 643
  • Пловдив
Има мн.доволни от д-р Радица Соколова, Пълмед. Има часове в Супердок.
Ние ходихме веднъж, но нищо уау не мога да кажа...тогава остави схемата сутрин Епидуо, вечер Скинорен.

# 644
  • Leeds, UK
Здравейте,извинявам се за включването,но мога ли да питам и аз за следното:
Преди време се появиха пъпки по брадата на сина ми.Бяха 1-2 и им сложих ихтиол,за да "пробият".Понеже като цяло още не се е изпъпчил като пубертет:smile:,реших че са от мръсни ръце.Сега завехнаха,но останаха петна,които се чудя с какво да мажа.
Аз преди време се разчоплих, че имах един врастнал косъм и го направих направо рана. Зарастна и остана петно. Ползвах серума  на Нивеа Луминос 630 само, че anti age and anti spot. Отне време, но се заличи напълно. И досега си ползвам серивтс им и да, много са добри. Имат и зелен серум за акне. Аз нямам проблем с пъпки, в темата съм заради сина ми, на 15. Опъпчи се след ядене на протеинови млека и оттогава няма оправяне. Спрях му млечните, оставих само сирене и кисело мляко, но от седмица и тях махнах. Има малко подобрение, но за мен май е време за и нещо друго. Мазахме разни неща, че не са и евтини. Има временно подобрение и после пак. Лошото е, че сме в Англия, а тук лекарите си изписват все едно и също кремче. От Пловдив сме иначе и имаме позната дерматоложка, при която да отидем. Колежка на брат ми. Над 50 г, а кожата й е страхотна.  В понеделник сме на лекар тук, да видим нещо различно ще му изпише ли.

Общи условия

Активация на акаунт