Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 48 747
  • 678
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Здравейте! Някой дали има този костюм, да сподели дали си отговаря на размерите? Имам едно сако на Mohito 32 размер, от този модел сайтът ми препоръчва 34, но подозирам, че ще ми е голямо. А панталон досега не съм купувала на марката. По принцип нося XS, но тук се двоумя между 34 и 32 Rolling Eyes

# 256
  • Елхово
Здравейте! Някой дали има този костюм, да сподели дали си отговаря на размерите? Имам едно сако на Mohito 32 размер, от този модел сайтът ми препоръчва 34, но подозирам, че ще ми е голямо. А панталон досега не съм купувала на марката. По принцип нося XS, но тук се двоумя между 34 и 32 Rolling Eyes

Аз имам същия - тъмно зелен! Нося М размер - но от Мохито винаги 36 вземам! Хубав е - д.стилен!

# 257
  • Сливен
А някой дали има това яке?

# 258
  • Пловдив
Аз имам същия - тъмно зелен! Нося М размер - но от Мохито винаги 36 вземам! Хубав е - д.стилен!
Благодаря, че се включихте! Ще поръчам и двата номера от панталона и ще видя кой ще е по-подходящ. Връщането беше безплатно, нали?

# 259
  • Елхово
Благодаря, че се включихте! Ще поръчам и двата номера от панталона и ще видя кой ще е по-подходящ. Връщането беше безплатно, нали?
Да, връщането е безплатно! Аз днес се чудех за една рокля 36 или 38 - заради дължината и поръчах и двете Satisfied

# 260
Момичета, може ли мнение за тези долнища от М:
https://www.mohito.com/bg/bg/sporten-pantalon-8937t-99p
Тънки ли са, ластикът обемен ли е, лесно ли се захабяват?

# 261
Здравейте, някоя от вас случайно да е попадала на това яке в магазините, тъй като във Варна го няма налично и какво е мнението ?

# 262
  • София
Момичета, може ли мнение за тези долнища от М:
https://www.mohito.com/bg/bg/sporten-pantalon-8937t-99p
Тънки ли са, ластикът обемен ли е, лесно ли се захабяват?
Линкът не ми отваря никакви долнища

# 263
Оф, на тия линковете нас самите продукти не работеха...
Ето снимка, за тези питам:

# 264
Между другото като копирам линка/ текста на линка и го сложа в браузъра тогава се отвори.

# 265
Момичета, имам два талона за 10% на Р, валидни до 31.12., няма да ги ползвам. Ако някой иска, да пише.

# 266
  • На Изток от Рая
Оф, на тия линковете нас самите продукти не работеха...
Ето снимка, за тези питам:

Заслужават си, имам приятелка, която со купи 3 различни цвята и е много доволна.
А относно пратките в магазините - не ги връщат в склад, а ги сторнират и дрехите си остават в магазина, а този, който не си я е взел трябва да получи имейл за връщането и му възстановяват сумата

# 267
  • Plovdiv
Здравейте, някоя от вас случайно да е попадала на това яке в магазините, тъй като във Варна го няма налично и какво е мнението ?

Миналият месец си го купих онлайн, от сайта, препоръчвам с две ръце! Много леко, чудесна материя, топли дори в студено време, както всичките дрехи на Мохито, изберете с 1 номер по-малко. На всички марки дрехи нося размер 38, но на Мохито купувам размер 36.

# 268

Миналият месец си го купих онлайн, от сайта, препоръчвам с две ръце! Много леко, чудесна материя, топли дори в студено време, както всичките дрехи на Мохито, изберете с 1 номер по-малко. На всички марки дрехи нося размер 38, но на Мохито купувам размер 36.

Благодаря много! Очаквам го утре да пристигне. Притесняваше ме дали не е много тънко и дали ще топли.

# 269
Здравейте. Получих това палто в покъртително състояние - цялото с бели мъхове, все едно някой си е забърсал пода с него. Обаче, въпреки това съм решила да го задържа, тъй като стои добре и цената е добра за палто с вълна. Та въпроса ми е дали мога да го изпера на програма за вълна? Някой от вас прал ли е подобно палто? На етикета посочват само химическо чистене.
https://www.mohito.com/bg/bg/palto-s-valna-7931w-99x

Общи условия

Активация на акаунт