Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 47 062
  • 652
  •   1
Отговори
# 495
Някой да знае дали е минал черният петък в Мохито или предстои?

# 496
  • На Изток от Рая
Някой да знае дали е минал черният петък в Мохито или предстои?
В магазините е от утре до понеделник, предполагам, че и в сайта е така

# 497
  Момичета,излезе ми тази реклама току що,точно на артикулите,които искам,като ги отворих нямаше нищо такова.В сайта също нищо не пише

# 498
  • На Изток от Рая
Намалението в магазините на Мохито е 40 % на избрани артикули, които са маркирани с червена точка. Минималната сума е около 50 лв за да е валидно намалението. Доста е добра офертата.

# 499
Вчера поръчах от Резервд, днес вече има намаление. Не мога да откажа поръчката, нищо, че не е изпратена...

# 500
Вчера поръчах от Резервд, днес вече има намаление. Не мога да откажа поръчката, нищо, че не е изпратена...

Поръчайте пак и първия пакет го откажете на куриера.

# 501
Е аз съм го платила вече, как ще ми възстановят сумата?

# 502
  • София
Е аз съм го платила вече, как ще ми възстановят сумата?

Автоматично ще разблокират сумата.
Веднъж от НМ ми казаха, че при направена поръчка само блокират сумата, а я теглят окончателно при изпращането й.

# 503
Някой да има актуален телефон за контакт с Reserved? Мина един месец от връщането но пари не ми връщат....

# 504
Искам да върна едни обувки в тукашен магазин, но моя приятелка ми ги закупи от друг град.
На касовия Бон е платено с нейната карта.

Мога ли да ги върна тук на място и парите на мен ли ще ги върнат или трябва да предоставя сметка?

# 505
  • На Изток от Рая
Искам да върна едни обувки в тукашен магазин, но моя приятелка ми ги закупи от друг град.
На касовия Бон е платено с нейната карта.

Мога ли да ги върна тук на място и парите на мен ли ще ги върнат или трябва да предоставя сметка?
Всичко закупено от физически магазин се връща в брой, няма значение от кой град е купено

# 506
Някой да има актуален телефон за контакт с Reserved? Мина един месец от връщането но пари не ми връщат....
Доста често чета такива мнения и затова не ми се рискува май. В темата за абаут ю пък четох, че при такива ситуации като моята, да върна скъпата и да поръчам отново, връщали по- ниската сума

# 507
При мен също има не върнати пари и то по 3 поръчки.Първо ,че много се забавиха с отразяване на връщането.Върнах на 14 ноември,отразиха го чак на 25 ноември.Писах ,че до 3-4работни дни ще преведат парите.До днес все още няма нищо.А става въпрос за не малка сума.Опредено повече никога няма да поръчам от Мохито.

# 508
  • 🌊
Аз ги погнах по чатовете. Страшно много време отнема да се свърже човек, но не ги оставях намира  и в крайна сметка буквално 30 минути след като успях да се свържа вече имах имейл за възстановяването.
Но ми казаха да не се пробвам по имейл, че бил претоварен

# 509
И аз чакам връщане от Мохито и Синсей и сега разбирам че Спиди са пратили и двете ми пратки до магазин на Синсей в Димитровград (името на фирмата е същото) и явно са приети от някой служител и до там. Писах им имейли, но щом казвате че са претоварени ще пиша и в чата, дано ми възстановят сумите 🤯

Общи условия

Активация на акаунт