Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 47 832
  • 671
  •   2
Отговори
# 660
  • Popovo
А, не, не търся върховно качество. Просто да не се разпазлда след 3 пранета. В H&M е наистина много зле напоследък. Да не казвам че постоянно има разминаване от снимки и на живо. На снимките изглежда добре, викам си материята може да е хубава. Отивам в магазина, намирам артикура по артикулния номер, гледам го и изпадам в изумение как почти няма общо с на снимките. Направо ме хваща яд как не съм се презапасила с памучни дрехи като бяха на сносни цени. Ама нали човик никога не си мисли колко по-лошо може да стане. И то взе че стана....
В Синсей тениски по 4.50 памучни с много сносно качество ги купувах до преди 4 години. Срам не срам някои още ги нося вкъщи (за вкъще съм ги купувала) и търся да ги сменя с други от известно време и няма. Не търся същата цена, ясно е че такива цени вече няма. Ама не може същото качество вече да струва 15-17 лева за тениска за вкъщи. Като аз купувам по 7-8 някъде наведнъж за да ги сменям постоянно. Наистина вече съм в чуденка къде да пазарувам. Имам си навици и нужди, които не са хай стрийт, ама не може бейсик неща да струват цяло състояние, ако искаш средно качество.

Lale, погледни пак в Sinsay.
Има много намалени тениски, че и 20 % върху всичко намалено имат.С дъщеря ми си поръчахме точно тениски за в къщи.Те без пари.Пера, хвърлям в сушилнята, каквото оцелее.....оцелее.Да не ме е яд поне.За 2 -3 лв.блузки , не им ставам роб, да се чудя, ще се свива ли, няма ли.Взимам по-големи, точно с цел, че ще ги слагам в сушилня, та и да се свият, не ми пука.А и в къщи обичам да съм с нещо поне 2 номера над моя.Да ми е широко и удобно.

# 661
Благодаря ти, reni1111 💐. Бях се отчаяла с качеството напоследък с тях. Ако има положителна промяна ще ги погледна отново.

# 662
  • София
Аз харесвам тениските на reserved. Особено на намаления, може да се купят за смешни пари. Това май е продуктът, от който съм най-доволна. От пуловерите имам няколко и също са хубави. Харесвам ски якетата за деца.
Бях си взимала един гащеризон с модал-много красив цвят. Не знам дали съм писала за случая-май да. Облякох го същия ден и отидох на разходка-не съм сядала. След два часа се усетих, че платът на целия таз е на топчета., Върнах го на другия ден с рекламация. Обаче след месец си викам-абе много красив беше, ще си взема пак, ще го пазя много. Пазих го-ден и половина...и се наложи да го хвърля. Но то аз съм си глупава. От същата материя този сезон изкараха комплекти-суиър с панталон. В красиви цветове са, много ми харесват кройките, но няма вариант да се прелъжа пак. А чета хората си ги купуват-и гащеризона преди, и сега комплектите. Като съм в магазина и видя някоя жена да ги гледа и едва се сдържам да не досадя и да предупредя да не прави грешка да го взима Laughing   Идвали са ми бижута с паднали камъни, пречупени обици.Някой път цветовете са тъпи...харесвам модела, а ни един цвят не става.В ХМ, обаче, последните години моделите са малко странни...взимам си само дънки и базовите рипсени блузи с дълъг/къс ръкав, плетени жилетки. Роклите им вече не ги харесвам, тениските са с тъпи щампи.
От Мохито имам само някои официални рокли. Нямам навик да пазарувам там-дрехите са по-женствени, ама към лелинско ми отиват някои и не са мой тип. Малко като Орсей.

# 663
Споделям мнението на Лале Лили за спада на качеството. Много зле са станали и двете марки. Синсай вече само за домашно потреби тип порцеланови купички и чашки става. Размерите в Р и те едни странни. Мерих ръкавици, от които няколко размера С бяха различни на големина.
С 300 зора успях една шапка от Мохито да харесам и я взех за скромната цена от две евро. Реално толкова и струват материите им…Мохито имаха видимо по-добро качество от Р, но сега са много зле.
От всички масови магазини само Манго в моите очи държи някакво приличие на кройки и изпълнение.

# 664
Аз пък скоро от Манго не съм пазарувала. Там бяха едни уголемени размери преди, сега нямам идея.
Всички марки много качиха цените, особено HM. Но пък доволно се охарчих по тях и Зара този път (особено от Зара). Р и М ми бяха по-скромни.
От Синсей харесвам единствено дънките. Другите дрехи са с ужасно качество. На второ носене стават на топчета, развличат се и т.н.

# 665
  • София
Манго са ок, също така за дънки напоследък взимам от Vero moda и Only, доста прилични неща.

# 666
Аз тепърва започвам да заглеждам Vero Moda и Only. На снимка доста неща харесах и съм сложила в любими, но до сега не съм поръчвала от тях и не знам дали се разминават със снимките и как е качеството.
На Манго каквото съм купила винаги е било качествено. Дори имаше един период, доста се смях тогава. Отивам в мола за Зара, а си тръгвам с дрехи от Манго. В момента не съм в София и не мога да отида в техен магазин. От една две седмици заглеждам техни неща в приложенията и може би ще си поръчам няколко неща. Особено ако могат да се върнат. Защото в сайта на Манго за БГ помня че връщанията бяха много сложни и скъпи.

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 14:16 от Lale_Lili

# 667
Аз не съм от феновете на Манго- много синтетика и не особено добро качество.
На Онли си купувам дънки напоследък, палта. Веро Мода също имат хубави модели.
Наколко хубави и качествени неща имам и от Трендиоул.
Не
Мога така да обобщя- тези стават , онези- не.
Просто е въпрос на късмет относно качеството .

# 668
Именно, въпрос на късмет. Затова държа да мога да върна продукта. Ако на живо материята е неприятна и нискокачествена, а цената е неоправдано висока, не си заслужава да се задържи.

# 669
  • София
Манго май трябва да се връщат до адрес в Испания, преди беше Германия. В Български пощи има такава услуга. Помня, че пратките идваха в Еконт, но не можеше да се върне през тях, та ги носех в пощата или в Спиди.
Някои от нещата им ги има във Fashion Days, Aboutyou и в някакъв бг сайт, при който се връщаше във Варна в мол. Това също е опция, за да се избегне поръчката от испанския сайт и сложното и скъпо връщане.

# 670
  • София
На мен пък кройките на Манго не ми седят добре. Уж съм стандартна фигура, пък каквото пробвам, все не е ок. Виж, Онли и Веро Мода са ми супер.

# 671
  • 🌊
Веро Мода имат хубави неща, явно е въпрос на различни стилове, но аз от Зара никога не съм успявала да си харесам нещо, май имам един пуловер и до там.
Р, М, Синсей, изобщо цялата група при мен издържат доста, единствено проблем е било ако са дошли скъсани нещата.

Общи условия

Активация на акаунт