Ваучери за храна?

• 40 231
  • 852
  •   1
Отговори
# 540
Ами във ФФ са ги постегнали, обаче отново опира до касиера, защото онзи ден един симпатяга ми вика - давай всичко, аз знам как да лъжа системата Grinning

# 541
И в нашия Фантастико са започнали да питат, оглеждат и каква карта допираш на терминала.
Касиерката ми я взе от ръцете и щях да викам управител.
Откъде накъде тя ще ми пипа банковата карта.
Не мисля, че имат право да пипат.

# 542
Една касиерка ми обясняваше, че зависи от оператора на ваучерите. Например с Плъкси можело да се купуват по-голям асортимент продукти в сравнение с друг оператор. Аз не деля продуктите, обикновено пазарувам за 20-30 лв, максимум 40. След като ги маркира касиерката питам дали може да платя с ваучери и ако каже не, просто вадя дебитната карта. Алкохол обаче не съм купувала с ел.ваучери и нямам представа дали дават. Купувала съм препарати и консумативи за бита.

# 543
Така е, не са един вид ваучери по принцип. Някои са изрично за определени категории стоки, а други са просто като гифт карта и нямат нищо специфично. То просто няма как да се говори общо за всички ваучери, ако и работодателят при всички да ги води все ваучери за храна или както там са решили да им кажат.

# 544
Във Фантастико хранителни ги платих с елекронен ваучер, мокрите кърпи ги платих с банкова карта. На една сметка бяха, но ми поискаха да доплатя кърпите, защото системата вече ги деляла автоматично, ми обясни касиерката.

# 545
Здравейте, според вас каква може да бъде причината за излизане на съобщение “неразрешена транзакция” при опит да се плати с карта с ваучери.
Със сигурност в картата е имало заредени средства.

# 546
Здравейте, според вас каква може да бъде причината за излизане на съобщение “неразрешена транзакция” при опит да се плати с карта с ваучери.
Със сигурност в картата е имало заредени средства.

На мен ми се случи в обект, който не работи с ваучери, а аз по инерция допрях тази карта на терминала.

# 547
Днес ми се случи. Оказа се, че съм профукала почти всичко.

# 548
Или няма пари или магазинът не работи с хранителни ваучери въобще или не работи с тази определена фирма.

# 549
Извинявайте сигурно задавам глупав въпрос, но на касите за самообслужване в Кауфланд може ли да се плаща с електронни ваучери? И по-скоро част от сумата на покупката с ел.ваучери и останалата в брой/с дебитна карта?

# 550
Извинявайте сигурно задавам глупав въпрос, но на касите за самообслужване в Кауфланд може ли да се плаща с електронни ваучери? И по-скоро част от сумата на покупката с ел.ваучери и останалата в брой/с дебитна карта?
Може и се плаща с електронни ваучери, остатъка - с карта. В брой на тези каси не може да се пазарува.

# 551
Може и се плаща с електронни ваучери, остатъка - с карта. В брой на тези каси не може да се пазарува.
Благодаря Ви за отговора.
Само да допълня, че сутринта платих в брой на такава каса в Кауфланд.

# 552
Може да платите смесено.
Аз съм плащала по 3 начина.
Излиза клавиатура на последна стъпка - там може да редактира сумата.
Например 5 лв с ваучер, 4 лв с карта и остатъка в брой.

# 553
Много благодаря, marinadp.

# 554
При нас са два вида касите. Вляво са с карти, вдясно - смесено. И на двата вида може с електронен ваучер.

Общи условия

Активация на акаунт