Ваучери за храна?

• 40 221
  • 852
  •   1
Отговори
# 555
  • Буркина Фасо
и вляво не може да е смесено ?

# 556
На всички каси може да се плаща смесено.
 На касите “само с карта” - може да се плаща смесено по 3 начина - с ел.ваучер, банкова карта, подаръчен ваучер.
На касите “в брой и с карта” - може да се плаща смесено по 4 начина - в брой, банкова карта, подаръчен ваучер, ел.ваучер.

# 557
Писала съм с карти, независимо какви - за пари, или за ваучери.
Смесено имам предвид с карти и в брой.

# 558
  • Буркина Фасо
значи вляво не може да се плаща в брой Smiley

# 559
При нас не може. Даже от известно време са добавили на начален екран въпрос "Тук се плаща само с карта, ще продължите ли?"

# 560
  • Буркина Фасо
нали можеше смесено, вдясно ? аз така го разбрах Smiley

При нас са два вида касите. Вляво са с карти, вдясно - смесено. И на двата вида може с електронен ваучер.

# 561
значи вляво не може да се плаща в брой Smiley

Ти питаш за вляво.

# 562
  • Буркина Фасо
попитах за да разбера правилно ли съм те разбрал. оказа се, че не съм те разбрал  rotfImbo 
При нас не може. Даже от известно време са добавили на начален екран въпрос "Тук се плаща само с карта, ще продължите ли?"

# 563
Бонго, чети, има табели на всяка каса как може да се плаща.

# 564
В Кауфланд всякак може, ами днес исках да платя с подаръчен ваучер и с карта в ДМ, не можело така.

# 565
Защото касиерката не може или по принцип Simple Smile

# 566
Момичетата от темата за ДМ казаха, че по принцип може. Явно касиерката не знае как, или не иска.

# 567
Ваучерите може да са различни (фирмата издател на ваучерите е различна). В магазина до нас приемат от един вид, но не и моя.

# 568
Ваучерите може да са различни (фирмата издател на ваучерите е различна). В магазина до нас приемат от един вид, но не и моя.
Когато работех в малък магазин, вземахме всякакви ваучери.  После шефа ми плащаше с тези, които не му ги вземаха. Аз все намирах къде в града да ги похарча. Дори и на сина давах и той ги харчеше, когато трябваше да купи нещо за купон. Хората от селото бяха доволни, защото не всички имат възможност да ходят в града.  Това беше преди да станат електронни. То аз вече и не работя там, но и не вложена пари за такъв софтуер.

# 569
Когато работех в малък магазин, вземахме всякакви ваучери.  После шефа ми плащаше с тези, които не му ги вземаха. Аз все намирах къде в града да ги похарча. Дори и на сина давах и той ги харчеше, когато трябваше да купи нещо за купон. Хората от селото бяха доволни, защото не всички имат възможност да ходят в града.  Това беше преди да станат електронни. То аз вече и не работя там, но и не вложена пари за такъв софтуер.
На магазините, които приемат електронни ваучери сега не им трябва никакъв софтуер. Достатъчна е банкова сметка, защото разплащане то с ваучера е като с дебитна карта. Парите от сметката на купувача постъпват в сметката на продавача.
Обаче трябва сметка, ПОС терминал, Интернет. И най-основното - банката удържа такси от продавача, издателя на ваучерите - също. А това изяжда печалбата на малките магазинчета.

Общи условия

Активация на акаунт