Ваучери за храна?

• 35 854
  • 834
  •   1
Отговори
# 765
Моите за декември все още не са ги превели на Edenred, преди идваха около 15-16ти най-късно сега сме 22-ри и нищо! Когато бяха на хартия най-късно до 10-12ти ги получавахме, на електронни уж да е по-бързо, а пък то има още повече забавяне!

# 766
Забавянето е само този месец заради неприетия бюджет. Уж. Вчера версията беше, че до ден- два след обнародването в ДВ ще бъдат преведени, днес версията е до края на месеца

# 767
Здравейте. За първи път ми предстои да работя на позиция, към която са включени и ваучери за храна към отделната нетна заплата.

Имам и следния въпрос за тях (искам да преценя дали длъжността си струва).

1. Те напълно ли покриват сметката ми в магазина? Например ако закупя млечни продукти на обща стойност 22.80 лева, реално аз ще заплатя ли нещо с кеш или един вид ми излиза ,,безплатно'' с въпросните ваучери?

Благодаря предварително, ще помоля подигравателните коментари да ми бъдат спестени, просто проявям любопитство.
Не, нищо няма да доплащате кеш, стига да имате налична сумата в картата с ваучери.

# 768
Тя вече си е напазарувала Simple Smile

# 769
  • Буркина Фасо
Здравейте. За първи път ми предстои да работя на позиция, към която са включени и ваучери за храна към отделната нетна заплата.

Имам и следния въпрос за тях (искам да преценя дали длъжността си струва).

1. Те напълно ли покриват сметката ми в магазина? Например ако закупя млечни продукти на обща стойност 22.80 лева, реално аз ще заплатя ли нещо с кеш или един вид ми излиза ,,безплатно'' с въпросните ваучери?

Благодаря предварително, ще помоля подигравателните коментари да ми бъдат спестени, просто проявям любопитство.
Не, нищо няма да доплащате кеш, стига да имате налична сумата в картата с ваучери.
виж поста от кога е Simple Smile
към днешна дата ваучерите би трябвало да са изгорели

# 770
Към Идънред сме, през мен мина плащането, всичко. Не е проблемът в работодателя ни, категорична съм

И фирмата на мъжа ми също е към Идънред. Лично аз платих ваучерите на 6 Януари по проформа фактура. Фактурата ми я отразиха като платена на 13 Януари, но все още на са пуснали ваучерите към работниците.
И на мен ми обясниха, че заради забавянето на бюджета, нямали квоти и били с вързани ръце.

Категорично проблемът не е в работодателя.

# 771
Забавянето е само този месец заради неприетия бюджет. Уж. Вчера версията беше, че до ден- два след обнародването в ДВ ще бъдат преведени, днес версията е до края на месеца
Да ама моите са за декември какво общо има бюджета за тази година с декември 2024та?

# 772
Да ама моите са за декември какво общо има бюджета за тази година с декември 2024та?

Ами и нашите са за Декември, това е пропуск и грешка на Идънред и т.н., защото междувременно са изплатили такива за януари, много фирми дават месец за месеца както чуваме, та доста хора са си получили за Януари и доста хора не сме за Декември

# 773
Сега пък това получихме

# 774
  • Пловдив
Е какви са тези глупости сега? Нямам думи.

# 775
# 776
Е как на някои са преведени за януари, а други нямаме за декември?

# 777
  • София
На 21/01 ни дадоха ваучерите за декември/24 г.

# 778
Е как на някои са преведени за януари, а други нямаме за декември?

Нашата проформа за месец декември беше платена на 30 декември, и на 3 януари парите бяха по картите. Но това са пари за декември, и е нормално операторът да ги е заделил от разпределените за 2024.
Ако се плаща месец за месец - примерно в януари да се изплащат пари за януари, нормално е да се бавят, докато се уредят бюджетните формалности и да се издадат съответните заповеди и разпределения за 2025.

За липсващи пари от декември нямам обяснение, те би трябвало да са гарантирани от старите квоти и миналогодишния бюджет.

# 779
Да, за декември чакаме. За изтекъл месец ги дават при нас.

Общи условия

Активация на акаунт