Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VII тема

• 66 371
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Не, не може да се ползва такъв ваучер.

# 646
  • Хасково
Не, не може да се ползва такъв ваучер.
Благодаря ви !

# 647
  • Sofia
Малко отзиви за получени продукти:

Това пуловерче е красиво и нежно

Когато го поръчах нямаше снимка на модела, надявах се да е по-широко и отпуснато, но е доста прилепнало и по тази причина ще помисля малко дали да го оставя.

Това вълнено пуловерче е чудесно, опасявах се да не е твърде късо и да ми е гол кръста, но го покрива, въпреки че пак е вид късичко. Харесва ми и остава. Послушах съветника да взема номер нагоре, за да не е прилепнало.

Този панталон е изненадващо добър, не е дебел, става за ниски хора и е леко свободен, харесва ми и остава

Тези дънки тип mommy са приятната ми изненада, принципно не се харесвам в такива модели, но стоят добре и остават:

# 648
  • на брега
Момичета, как се свързвате със Zara, къде пишете/звъните?

За поръчка от миналата седмица до адрес получих мейл, че е изпратена. Трябваше да пристигне вчера, пък в профила ми е със статус "в процес на подготовка".

# 649
Момичета, как се свързвате със Zara, къде пишете/звъните?
Здравейте имам съща проблем с поръчка на Зара.Направена на 18.10 и седи статус Поръчка в процес на изпълнение.Пиша на чат робота и ми се казва едно и също,че да очаквам доставка на 25.10 а тази дата мина отдавна.Какво да направя с кого да се свържа.Минаха 2 седмици поръчката ми не е изпълнена.
За поръчка от миналата седмица до адрес получих мейл, че е изпратена. Трябваше да пристигне вчера, пък в профила ми е със статус "в процес на подготовка".

# 650
В чата пиша аз.
Но аз пък се възмущавам на друго. До сега явно не съм обръщала внимание. Получих си пратката на 30 октомври - веднага на деня отидох до Спиди и не е престоявала ден там. В профила ми пише можете да върнете до 26 ноември, което не е 30 дни от датата на получаване, а е 30 дни от датата на изпращане. Много тъпо. До сега съм решавала на момента, но този месец наистина ми трябваше по-дълъг срок. Чудя се дали има някакъв начин да удължиш срока за връщане - ако доплатиш примерно?

# 651
Връщането е 30 дни от датата на изпращане, да. Много е тъпо това, и предполагам, че сума народ е "изгърмял" заради тази им политика.

# 652
На някои дрехи вече пише цената от коя дата до коя дата е валидна.

# 653
  • на брега
Преди малко получих мейл. Пишат, че работят по моята поръчка, ще бъде изпратена и доставена възможно най-скоро. Ще ме информират за актуализация на поръчката и благодарят за търпението.
Странното е, ча аз така и не им писах/звънях. Thinking
Тук ли четат??? Rolling Eyes

# 654
  • София
В чата пиша аз.
Но аз пък се възмущавам на друго. До сега явно не съм обръщала внимание. Получих си пратката на 30 октомври - веднага на деня отидох до Спиди и не е престоявала ден там. В профила ми пише можете да върнете до 26 ноември, което не е 30 дни от датата на получаване, а е 30 дни от датата на изпращане. Много тъпо. До сега съм решавала на момента, но този месец наистина ми трябваше по-дълъг срок. Чудя се дали има някакъв начин да удължиш срока за връщане - ако доплатиш примерно?
Няма такава опция с доплащане.

# 655
На някои дрехи вече пише цената от коя дата до коя дата е валидна.
Може ли линк на примерна такава дреха?

# 656
# 657
Здравейте, преди два дена си купих дънки от физически магазин. Мога ли да ги върна чрез куриер някак си или само на място в магазина?

# 658
Tова с датите е много полезно. А някой знае ли кога ще е разпродажбата? Дано да не е 29 ноември... Надявам се да е по-скоро.

# 659
Точно на Черен петък правят намаление -20%, даже рядко продължава и уикенда след него. Иначе сезонното намаление стартира след Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт