Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VII тема

• 66 282
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
Преди две седмици поръчах едно палто, първо беше една дата за доставка, после я смениха за 26-ти, днес е 30-ти и нямам никаква променя.
Къде да се свържа с тях и да го откажа ? Въобще мога ли по телефон да го направя или да си чакам незнайно кога ще дойде

# 706
Преди две седмици поръчах едно палто, първо беше една дата за доставка, после я смениха за 26-ти, днес е 30-ти и нямам никаква променя.
Къде да се свържа с тях и да го откажа ? Въобще мога ли по телефон да го направя или да си чакам незнайно кога ще дойде

Аз съм канселирала поръчка от опцията за отмяна на самата поръчка и по чат-а, пишете им, ако не са я пратили, ще я анулират.

# 707
Вчера минах много бързо през Зара в Пловдив Плаза мол. Тъпканица, имах да взимам онлайн поръчка, беше война за дрехи, които по мое мнение не бяха чак толкова намалени. Пробните работиха но имаше опашка и всички бяха до горе пълни с дрехи. Исках да видя една рокля с пандели на живо, неуспешно и напуснах бързо.
Вече няма онлайн намаление, в магазините не знам как е, но според мен ще продължи поне до неделя, защото няма как да се махнат всички розови точки и да се оправи магазина за следващия ден.. Не знам дали е така, мои “теории”.

# 708
  • София
И аз се интересувам дали продължава намалението във физическите магазини днес и утре. Някой, ако има информация, моля, да сподели.

# 709
И аз се интересувам дали продължава намалението във физическите магазини днес и утре. Някой, ако има информация, моля, да сподели.

В момента съм в зара в Сердика център, няма намаление, само за вчера е било..

# 710
И в Бершка няма намаление.

# 711

Аз съм канселирала поръчка от опцията за отмяна на самата поръчка и по чат-а, пишете им, ако не са я пратили, ще я анулират.

Няма бутон cancel вече.

# 712
  • Бургас/Пз
Намалението е само един ден . Следващото е от 27 декември нататък Simple Smile
Аз пуснах доста неща, ще видим какво ще дойде. Хванах доставка до магазин, пише да ги очаквам на 6.12

# 713
  • Sofia
Скрит текст:
Някой има ли отзиви за тази жилетка

Давам отзив за жилетката, материята е малко лигава, но самата жилетка е като на снимката, харесва ми. Планирана е за летни рокли, ще е много подходяща.

Получих и този елек, харесан в магазина:
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D1%82% … html?v1=417254158

# 714
Учудващо днес си взех поръчката със срок на доставка 8.12. Подраниха Hug Няма да връщам, 3-4 неща съм взела.
Ще чакам намаленията след Коледа за още артикули.

# 715
  • на пистата
Учудващо днес си взех поръчката със срок на доставка 8.12. Подраниха Hug Няма да връщам, 3-4 неща съм взела.
Ще чакам намаленията след Коледа за още артикули.
Значи и аз да имам надежда до петък да дойде моята,която е със срок 09.12.По принцип ми трябваше за 6ти.Докато купя размеря и изчезна първоначално и беше със срок 06.12.След това се появи пак размера и го купих веднага,но вече доставката беше 09.12.

# 716
Имате ли проблем със сайта? Нищо не ми отваря в момента

# 717
Този път са доста бързи, поръчка към Масимо дути от събота вечер, днес е в куриер на
Спиди за доставка на адрес.
Да попитам, за постоянно ли изчезнаха нощници и пижами в Ойшо?

# 718
Този път са доста бързи, поръчка към Масимо дути от събота вечер, днес е в куриер на
Спиди за доставка на адрес.
Да попитам, за постоянно ли изчезнаха нощници и пижами в Ойшо?

За съжаление да. :/ Преди месец-два взех една памучна от Reserved и изобщо не е лоша. Също така харесвам тези от H&M и Women’ secret, които се предлагат в Answear (за съжаление и наличността, и цените на последните не са същите като в Испания, но.).

И за да не е спам - абсолютно нищо не ме впечатли от този черен петък в Зара. Малкото неща в любими не бяха намалени, така че ще изчакам коледните намаления.

# 719
Здравейте, някоя знае ли контакт на customer support на онлайн магазина на Зара, различен от лайв чата им? Търся имейл или телефон.

Общи условия

Активация на акаунт