Знаете ли кого видях - 44 тема

• 130 982
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Дебора - момичето, което миналата година беше нарязано. Възпитана, приятна в общуването, дано има и късмета да си подреди живота.

# 616
  • ВАРНА
Ники Илиев на летището .Много слаб.Няма й спомен от онзи секси мъж.Радостин Василев в Милано със съпругата си .Много красиви и усмихнати .Возихме се заедно .

# 617
Христо Стоичков - може спокойно тази зима да е в ролята на Дядо Коледа в реклама на Джъмбо-побелял и наедрял.

# 618
Интересно от какво Стоичков е побелял и напълнял? Нито пие,нито пуши,а семейството му е стабилно. И няма финансови проблеми. Yum

# 619
  • Враца
От възрастта.

# 620
Е не е стар, 58г. - каква възраст е това? Нали го гледаме, чичкото от Кауфланд навсякъде!

# 621
Е не е стар, 58г. - каква възраст е това? Нали го гледаме, чичкото от Кауфланд навсякъде!
И аз това щях да кажа,не е толкова стар,а състарен.

# 622
Просто е от рано побеляващите, аз също съм така. В лицето не ми изглежда твърде сбръчкан за възрастта си. За килограмите често се случва активни спортисти да напълнеят, след като прекратят кариера и спрат да са толкова физически активни. Според мен  Стоичков така поостарял и побелял не е с толкова селски вайб, колкото на младини. Побелялата коса му придава вид на помъдрял.

# 623
Дано не му щукне да се боядиса.

# 624
  • Бургас
Побелялата коса му придава вид на помъдрял.
Само до там!

# 625
Самуел Финци в Декатлон на Солунска в момента

# 626
  • на последния етаж
Радина Кърджилова в двора на училището днес с пудел на каишка и ученик... Поредният клонинг - с надути джуки, руса коса, празен поглед. Ако не бях попадала на нейна снимка наскоро, едва ли бих я познала.

# 627
Много ми е жална Радина, дано успее да се измъкне от тая дупка, в която е била бая години.

# 628
  • София
Актьорът Явор Ралинов. Беше водещ на еднш събитие вчера в Южния парк.

# 629
И аз я видях Радина днес, но без очила не разбрах дали си е помпала устата. Първолак ли има?

Общи условия

Активация на акаунт