Знаете ли кого видях - 44 тема

• 130 888
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
Аз пък видя Ива Софиянска с охрана. На живо не изглежда като в Инстаграм.
В смисъл….?По -добре ли изглежда
Снощи Никос Вертис в Арена Армеец.Хора ,на  брутално скучнен концерт бях.Нямаше настроение,Вертис се появи с час и 20 мин закъснение.Звукът беше тотално зле,в село Раковец на концерт на събора на село звука беше супер.Направо аматьорска работа .На Вертис гласа не се чуваше,песните бяха неразпознаваеми заради безумно високия звук.Само на 2 акапелни изпълнения чухме гласа на Врртис.Ама толкова слаб глас ,че се учудвам каква звезда е,тотално разочарование,този няма да го слушам повече и в колата.

Аз бях преди години ( може би 2016/2017) на концерта му в  Арена Арнеец и съм с тотално противоположно впечатление от Вашето, даже съжалих, че няма да присъствам на този му концерт, понеже късно разбрах че ще има такъв.
Не съжалявайте,доста народ си тръгна по средата на концерта

# 736
  • на последния етаж
Румен Драганов на Петте кьошета.

# 737
  • Пловдив
От лош звук и много добри певци звучат ужасно - концертът на Лили Иванова преди две години може би в Пловдив беше потрес. Имаше проблем с техника и звук, даваше насоки на озвучителя, но...атмосферата и удоволствието, което по принцип тя създава се беше "размило".

# 738
Агент Тенев денонощно виси на това магазинче/ барче на Каравелов.

# 739
Милена Славова, Евгений Дайнов, Кръпката, Данчо Караджов, Иван Костов, Богдана Карадочева, Наско от БТР, Васил Найденов, Николай Денков, НАЙО Тицин и още куп популярни лица на поклонението на Кирил Маричков днес.

# 740
Джон. Малкович в Зоята на малките 5 кьошета!!!!

# 741

В България ли е пак? Пропуснала съм този факт.

# 742
  • софия
Скоро видях Радина Кърджилова и гадже.

# 743
Дони много слаб, но енергичен

# 744
Почти всяка сутрин в задръстването преди кръговото за Драгалевци виждам Теди Велинова с деца в колата.
Честно казано харесва ми как изглежда, а винаги съм мислела, че е много грубовата в лице.

# 745
На мен мине приятна , има хубаво излъчване , добронамерена е

# 746
  • софия

В България ли е пак? Пропуснала съм този факт.
Тук е. Режисира пиеса за Народния. Премиерата ще бъде началото на следващия месец.

# 747
  • До сърцето...
Малкович е идеален за затваряне на стара и откриване на нова тема,

ЗАПОВЯДАЙТЕ В 45-тата ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт