Знаете ли кого видях - 44 тема

• 130 908
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Стефка Костадинова, държаща се арогантно, неспазваща правилата и заяждаща се на полет. Чак се наложи да викат полиция на кацане.
За нейно съжаление на въпроса "Знаете ли коя съм аз?" получи "Не", тъй като екипажът не беше от българи.
Ето. Пак не ми е излъгала интуицията. Винаги когато съм я гледала по телевизията и начина, по който говори, винаги съм си мислила, че тази жена не е добър човек и с високо самочувствие за себе си. Да, постигнала много и преклон за посниженията й, но е забравила да остане Човек. Но на летището са й натрили физиономията. Трябва да се вслушам в интуицията ми оттук-нататък. Винаги съм я пренебрегвала.

# 706
Ох, имаше нещо за някаква мутра, която имал връзка със Стефка Костадинова в същия период, когато и Стоичков се виждал с нея.

# 707
  • на последния етаж
Денис Ризов близо до зала Универсиада.

# 708
Аз по същия начин много съм се лъгала за Бойка Велкова и Теодоси Спасов…
Преди години бяха пред мен на опашка в Била, вдигнаха огромен скандал на касиерката, че не им слага продуктите в торбата?! А беше много натоварено, дълга опашка …много се неприятно се изненадах ..
Стефка Костадинова, държаща се арогантно, неспазваща правилата и заяждаща се на полет. Чак се наложи да викат полиция на кацане.
За нейно съжаление на въпроса "Знаете ли коя съм аз?" получи "Не", тъй като екипажът не беше от българи.
Ето. Пак не ми е излъгала интуицията. Винаги когато съм я гледала по телевизията и начина, по който говори, винаги съм си мислила, че тази жена не е добър човек и с високо самочувствие за себе си. Да, постигнала много и преклон за посниженията й, но е забравила да остане Човек. Но на летището са й натрили физиономията. Трябва да се вслушам в интуицията ми оттук-нататък. Винаги съм я пренебрегвала.

# 709
  • гр.София
Аз съм била свидетел на скандал и грубиянски език от Албена Михова, и то пред нейни ученици, явно ръководеше театрална трупа,бяха им заели залата .Тя се държа истерично.

# 710
  • Бургас
Не съм много сигурна,но мисля че видях Хайди Клум в бирария Хофброй в Мюнхен.Мина много бързо,но и германците бяха доста въодушевени и я сочеха.

# 711
  • София
Е, Славче, супер попадение. Успя ли да я поогледаш поне малко?

# 712
  • Бургас
За малко я зърнах.Свежа и усмихната!Даже не бях сигурна дали е била тя,но в зоната за пушене също коментираха,че била гост.Няма чупки и фръцки.Отива жената да пие бира с приятели.

# 713
Славче, ти уби рибата Grinning

Аз съм със съвсем друго впечатление от Стефка Костадинова. Много мило се държи и грам не звездее

# 714
Димо Алексиев - вчера в кучешката градинка с жена с количка с бебе той изглеждаше много изсулен с качулка и очила.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 15:07 от Не се сърди, човече

# 715
  • на последния етаж
Нина Николина с мъж с почти бяла коса и брада. Simple Smile Не знам съпругът ѝ ли беше това. Stuck Out Tongue Winking Eye
Редактирам се: този бил Калин Вельов - сега видях негови снимки, не можах да го позная...

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 13:42 от Лита

# 716
  • София
Стефан и Алиса Софиянски в полет за Ница. Възпитани, спокойни. Доста възрастни изглеждаха.

# 717
Аз пък видя Ива Софиянска с охрана. На живо не изглежда като в Инстаграм.

# 718
Аз пък видя Ива Софиянска с охрана. На живо не изглежда като в Инстаграм.
В смисъл….?По -добре ли изглежда
Снощи Никос Вертис в Арена Армеец.Хора ,на  брутално скучнен концерт бях.Нямаше настроение,Вертис се появи с час и 20 мин закъснение.Звукът беше тотално зле,в село Раковец на концерт на събора на село звука беше супер.Направо аматьорска работа .На Вертис гласа не се чуваше,песните бяха неразпознаваеми заради безумно високия звук.Само на 2 акапелни изпълнения чухме гласа на Врртис.Ама толкова слаб глас ,че се учудвам каква звезда е,тотално разочарование,този няма да го слушам повече и в колата.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 19:05 от MG18

# 719
Не искам да съм груба, затова така се изразих.

Общи условия

Активация на акаунт