Знаете ли кого видях - 44 тема

• 130 908
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • Враца
Скрит текст:
Аз няма да забравя никога първата си среща със Влади Михайлов и Йоанна  Темелкова !! На осми март за първи път гледах представлението " Аз И Ти Преди Ние "  , със братовчедка ми която е от София както си влизаме в залата , аз нещо си оправях ципа на раницата чувам познат глас , който само казва "Здравейте " и както погледнах нагоре и го видях Влади Михайлов 😍😍 ( как не скъсах ципа на раницата не знам ) . Казвам ви буквално сърцето щеше да ми изкочи !! Гледах представлението и страшно много ми хареса , и само както разбрах че ще го правят във моят град и си казах , трябва да го видя пак !! Не само че го гледах ,но този път получих снимка и автографи от тях , много мил спомен който буквално виждам всеки ден закачени но снимки в моята стая , както и автографите !! Останах впечатлена освен че са страшно талантливи,  са и супер готини , земни и човечни !! Съветвам ви хора ако сте им фенове , отидете да гледате постановката . Сигурно ще ви хареса . 💗💗 П. П ето ви снимките и автографите , който получих от тях.  😊😊☺️☺️ Леле леле като си погледна снимките особенно със него как съм се олезила като идиот 🤪🤪😁😁 тази усмивка едва ли ще мога да я докарам пак . Но какво да ви кажа този мъж ако пред екрана ми е харесал , то на живо е уникално красив 😍😍 !! Йоанна на живо също е много красива . 😊😊

Жасмина, на една от снимките си седнала върху пейка-люлка. Във Враца ли е направена снимката? Grinning

# 691
Скрит текст:
Аз няма да забравя никога първата си среща със Влади Михайлов и Йоанна  Темелкова !! На осми март за първи път гледах представлението " Аз И Ти Преди Ние "  , със братовчедка ми която е от София както си влизаме в залата , аз нещо си оправях ципа на раницата чувам познат глас , който само казва "Здравейте " и както погледнах нагоре и го видях Влади Михайлов 😍😍 ( как не скъсах ципа на раницата не знам ) . Казвам ви буквално сърцето щеше да ми изкочи !! Гледах представлението и страшно много ми хареса , и само както разбрах че ще го правят във моят град и си казах , трябва да го видя пак !! Не само че го гледах ,но този път получих снимка и автографи от тях , много мил спомен който буквално виждам всеки ден закачени но снимки в моята стая , както и автографите !! Останах впечатлена освен че са страшно талантливи,  са и супер готини , земни и човечни !! Съветвам ви хора ако сте им фенове , отидете да гледате постановката . Сигурно ще ви хареса . 💗💗 П. П ето ви снимките и автографите , който получих от тях.  😊😊☺️☺️ Леле леле като си погледна снимките особенно със него как съм се олезила като идиот 🤪🤪😁😁 тази усмивка едва ли ще мога да я докарам пак . Но какво да ви кажа този мъж ако пред екрана ми е харесал , то на живо е уникално красив 😍😍 !! Йоанна на живо също е много красива . 😊😊

Жасмина, на една от снимките си седнала върху пейка-люлка. Във Враца ли е направена снимката? Grinning
Да във Враца . 😊

# 692
Ани Владимирова вчера вечерта в Метро.

# 693
  • гр.София
В петък Волен Сидеров прибираше дете явно от училище, по една от преките на Шишман.

# 694
  • на последния етаж
Стоян Михалев пред загражденията на паметника на съветската армия. Не знаех, че е толкова нисък.

# 695
Един участник в игрите, не му помня името, дето участваше в "Последният печели", "Голямото преследване" и още някъде. До метрото "Западен парк" и Мега Мол.
Може би Мартин?

Май не е той. Той в Люлин ли живее? Преследвача който видях до мола всъщност, често го виждам в Люлин.
Фифо живее в Люлин. Симпатичен е,  не е натрапчив и не се опитва да се набива на очи. Вежлив е но като повечето участници е нисичък (170см макс) .

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 11:52 от desita44

# 696
Стефка Костадинова, държаща се арогантно, неспазваща правилата и заяждаща се на полет. Чак се наложи да викат полиция на кацане.
За нейно съжаление на въпроса "Знаете ли коя съм аз?" получи "Не", тъй като екипажът не беше от българи.

# 697
Ужасно! Anguished

# 698
В този ред на мисли, аз искрено се радвам, че не познавам почти никого от българските знаменитости. А и не се бутам да се запознавам. От повечето споделена информация, в повечето случаи човек се разочарова от такива срещи.
От повечето съм много разочарована !! Но от Влади Михайлов и Йоанна Темелкова не съм .. Толкова са талантливи , но освен това са много готини земни , и добросърдечни , и уважаващи феновете си !! В моят град когато бяха не отказаха но никой човек снимка и автограф , не чух и думите , хайде по бързо че трябва да си ходим или нещо подобно . Веселин Калановски го срещнах миналата година  също се държа много приятно въпреки че съм чула от другите хора че се държи доста надуто . 😊😊

# 699
  • софия
Стефка Костадинова, държаща се арогантно, неспазваща правилата и заяждаща се на полет. Чак се наложи да викат полиция на кацане.
За нейно съжаление на въпроса "Знаете ли коя съм аз?" получи "Не", тъй като екипажът не беше от българи.
Да не си е помогнала за това поведение с повече напитки?

# 700
  • София
Не ме учудва поведението на Костадинова. Тя от години злоупотребява с разни субстанции.

# 701
  • София
С Калановски и аз имам снимка. Изключително дружелюбен беше.
Разминах се днес на касата на Сатиричния театър с Боби Турбото. Ами не изглежда много добре, позапуснал се е малко.

# 702
С Калановски и аз имам снимка. Изключително дружелюбен беше.
Разминах се днес на касата на Сатиричния театър с Боби Турбото. Ами не изглежда много добре, позапуснал се е малко.
Като Асен Блатечки !! Той се е нашишкал , нищо общо вече със красавецът който беше едно време .. 😟😟

# 703
  • София
И Графа го слагам в тази категория. Скоро го видях около БТВ заедно с Дара и Иван Лечев. Еми, Лечев изглеждаше най-добре.

# 704
За почитателите на Игри на волята !! Днес видях Венци от шести сезон , нисичък ,набит , но в лице симпатичен обаче този мустак като на Милко Калайджиев направо ме дразни .. Цвети от Хелс Китчън също доста често я засичам , както и Моника от миналия сезон на Игри на волята . 😊

Общи условия

Активация на акаунт