Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 3

• 57 294
  • 800
  •   1
Отговори
# 690
Поръчка от 27.04., минала митническа обработка на 03.05., днес е в офиса на Спиди в София, надявам се утре да е при мен.
Друга поръчка от 24.04, минала митница на 02.05., днес също е в Спиди София. Сигурно пак ще дойдат двете едновременно.

# 691
  • София
Скрит текст:
Някой да има раздвижване на пратките, обработени на митница на 1ви май? За кутиите питам...
Днес поръчах
Скрит текст:
един плажен стол, надявам се да го шипнат със спиди и да дойде до месец, тази е поръчана на 20ти април Confused
Темуто ми е Алиекспрес Grinning

Ти не реши ли да се отказваш от Тему Thinking Или бъркам съфорумката?

Моята пратка още не е излетяла. Яд ме е, че не догледах, че има преордър.

# 692
  • Асеновград
Някой да има раздвижване на пратките, обработени на митница на 1ви май? За кутиите питам...
Днес поръчах един плажен стол, надявам се да го шипнат със спиди и да дойде до месец, тази е поръчана на 20ти април Confused
Нямам раздвижване, получих успокоителен мейл, че пратката дори без движение скоро ще пристигне. Стандартно като няма седмица движение идват такива.

# 693
Скрит текст:
Днес поръчах
Скрит текст:
един плажен стол, надявам се да го шипнат със спиди и да дойде до месец, тази е поръчана на 20ти април Confused

Ти не реши ли да се отказваш от Тему Thinking Или бъркам съфорумката?

Моята пратка още не е излетяла. Яд ме е, че не догледах, че има преордър.
Ще им дам още един шанс, дано митничарите, отговарящи за кутиите докарат скоро нещата, че другите отговарящи за Спиди действат доста по-бързо Cry

Как Сийка , блазе ти, късмет си е да си със Спиди

# 694
Днес поръчах един плажен стол, надявам се да го шипнат със спиди и да дойде до месец, тази е поръчана на 20ти април Confused
Нямам раздвижване, получих успокоителен мейл, че пратката дори без движение скоро ще пристигне. Стандартно като няма седмица движение идват такива.
Аз вчера получих такъв мейл и днес виждам, че вече е в София и скоро ще е при мен.

Аз обаче друго искам да попитам - може да сте иоментирали не знам, но защо нещата ми ще дойдат в boxnow? Аз съм дала адрес на доставка, защо отиват там, на какъв принцип се определя?
Бях щастлива като разбрах, че не доставят като Алиекспрес с тъпите БгПощи.. сега файда, че пак трябва да ходя някъде, за да си взема нещата.

# 695
  • София
За Бокснау непрекъснато коментираме. Виж няколко страници назад.

# 696
  • София
Един бърз въпрос: Корекция на цена може ли да се ползва веднага след като поръчаме, или се активира едва при получаването й?

# 697
  • Пловдив

много са любезни.
пратих им скрийншот на плащането от картата си, колкото и приложението на Уникредит да не ми разрешава скрийншотове...
след обстойна проверка на платежните щели да разберат защо се е случило така.
Щели да ми отговорят до 24 часа.

cucko,
може би не веднага, но може да се ползва и преди получаване на поръчката. Аз така напарвих.... излезе ми в съобщения, че има вече по-ниска цена на някои поръчани артикули. И кредитното салдо ми го извади от втората поръчка.

# 698
веднага

Един бърз въпрос: Корекция на цена може ли да се ползва веднага след като поръчаме, или се активира едва при получаването й?

# 699
Може
Ако размера на пратката може да се събере в някоя кутия, ще те прецакат и ще ти го пратят до BoxNow, без значение какъв адрес сте писали. На мен поне ми ги пращат до близки кутии, на някои - на другия край...

# 700
Тото е, не е гаранция размерът.
Голямата ми пратка 17 артикула е в  Бокс, а малката с едни водни обувки и три джъвчки е със Спиди.
И двете са от 03/05 минали митница, обявила съм им състезание, коя ще отлепи първа😀

# 701
  • София
И според мен по-големите идват със Спиди в общия случай. Защото гледам, че в Бокснау най-големият възможен размер е 36х45х60 и до 20 кг. Една единствена пратка имах, която влизаше в този размер и само тя дойде с Бокса, всички останали са ми по-големи и са със Спиди.

# 702
Добре де, как успявате изобщо да ги накарате да ви махнат лимита за поръчка!? На мен веднъж ми отказаха, днес попитах да ми намалят лимита на 20 лева, защото не знайно защо, имам три профила, съответно лимита им е 20, 25 и 30 лева. На този от който вече реших да си пазарувам повечето неща ми е 25, поисках да го намалят на 20, не можело!? 😂

# 703
  • софия
Помолих. Нищо специално не съм правила. Едва ли езикът на комуникация има значение (ползвам английски).
Може и да гледат колко поръчки имаш. Нямам идея.

# 704
  • София
И аз помолих преди време, но не ми го махнаха.

Общи условия

Активация на акаунт