Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 3

• 60 647
  • 800
  •   1
Отговори
# 705
Помолих. Нищо специално не съм правила. Едва ли езикът на комуникация има значение (ползвам английски).
Може и да гледат колко поръчки имаш. Нямам идея.

Две поръчки за по 20 лева, както писах по горе, интересното, е че от 20 ми вдигнаха лимита на 25, имам друфи два акаунта с по една поръчка, единия стана с 30 лева, другия си стои на 20, 😆, интересно ми е това вече на какъв принцип е!?

# 706
  • Асеновград
Добре де, как успявате изобщо да ги накарате да ви махнат лимита за поръчка!? На мен веднъж ми отказаха, днес попитах да ми намалят лимита на 20 лева, защото не знайно защо, имам три профила, съответно лимита им е 20, 25 и 30 лева. На този от който вече реших да си пазарувам повечето неща ми е 25, поисках да го намалят на 20, не можело!? 😂
Махнах лимита и на профила на телефона на малкия, а има само две поръчки досега, даже не са пристигнали. Това което е показано на скрийншота е отговора на бота, Ако пишеш след него те свързва с човек и махат, не се е налагало д аги моля, само обясних, че така е по удобно за мен.

# 707
След първата поръчка им писах и го махнаха. Написах искам да ми махнете мин.сума за поръчка. И воала...

# 708
И двата пъти писах след бота, с човек. Това е отговора от днес, не исках да го махат, а до намалят пак на 20 лв.

# 709
И аз пробвах да попитам да ми махнат лимита, но отказаха. Тогава имах 2 поръчки - 85лв и 22лв.

# 710
Може би са се отказали в един момент да махат лимитите. Аз и под 20 лв не поръчвам. Ако, обаче, имат много поръчки за по 2, 5 лв, вероятно са се отказали да ги махат.

# 711
  • софия
То и аз нямам поръчка за по-малко от 20 лв., но ми действаше на психиката този минимум. Махнах го за спорта, да знам, че съм свободна в избора.

# 712
Днес взех пратката, дойде 2 дни по-рано нямах проблем с Бокса, всичко за секунди стана. Доволна съм от нещата 😃

# 713
  • Асеновград

Пак се  е появил минимума, а беше премахнат. Нямам думи.

# 714
Чета ви и отивам да проверя и аз за лимита. Беше ми махнат, сега е 25 лева....а преди да го махна беше 20лв. Чудесно просто...

# 715
Да, върнали са го и при мен. Зарибявка.

# 716
Кратка беше радостта ни Joy
..както е казал поетът ...
Ама аз пообзаведох туй онуй...

# 717
  • софия
И при мен 20-те лв. са върнати.
Сигурна съм, че сега ще си измисля поръчка, която "много ми трябва" за по-малко 😂
Здраве да е. Не е драма.

# 718
  • на морето
Аз получих днес малката прахосмукачка. Изобщо не съм впечатлена, никаква мощност няма. Ще си искам парите. Не знам как повечето от вас са доволни, но аз не съм. Един косъм от кучето не може да изсмуче.

# 719
Те да не махнат безплатната доставка докато се наканя,че още не съм поръчвала Grinning В сайта пише,че е временно безплатна горе вляво,но някой знае ли докога?

Общи условия

Активация на акаунт