За тези, които са на терапия с Фраксипарин

• 10 592
  • 96
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм с мутация PAI 4g/4g изписан ми е фраксипарин 0.4 от положителен тест, мислите ли, че терапията ми е правилно поставена? 🤔
хетерозигот PAI, хомозигот АСЕ с 2 спонтанни и 1 мисед, докато го докарам до успешен финал с фраксипарин и аспирин терапия. (+ 1 вливка имуноверин)

Терапията (преди и по време на бременност) ми бе назначена от доц Конова след 2-рата загуба (бях насочена от АГ към нея)

# 76
Аз съм с мутация PAI 4g/4g изписан ми е фраксипарин 0.4 от положителен тест, мислите ли, че терапията ми е правилно поставена? 🤔
На същата терапия съм, за същата мутация. Вече съм 32 г.с.

# 77
Момичета има ли някоя от вас с мутация хетерозигот PAI 4g/4g и хомозигот Фактор ХIII и до края ли се поставя Фраксипарин? Има ли вариант да бъде спрян?

# 78
  • София
Момичета, сега си сложих инжекцията и пише да се остави въздуха. Много е този въздух някак си. Май и налучках вена, че изтекоха няколко капки кръв. Не е ли опасно?

# 79
  • Sofia
Не е.

# 80
  • София
Дам, още съм жива:)
Нещо много ги мисля нещата и от там едно притеснение.

# 81
Аз също от + тест трябва да съм на фраксипарин 0.4 с мутация PAI 4g/4g съм и много се притеснява. Просто стискам палци да стане и всичко да е наред. Simple Smile Успех!
Дам, още съм жива:)
Нещо много ги мисля нещата и от там едно притеснение.

# 82
Момичета има ли някоя от вас с мутация хетерозигот PAI 4g/4g и хомозигот Фактор ХIII и до края ли се поставя Фраксипарин? Има ли вариант да бъде спрян?
Аз ще го слагам до 20г.с !След изследването за тромбофилия

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 14:20 от shine-2814

# 83
Другата седмица съм при хематолог и ще пуснем изследвания, много се надявам ако всичко е наред да ми го спрат. След 32г.с пак се започва до края.

# 84
АГ ли Ви насочва кога да посещавате хематолог? Смисъл той ли ви казва през колко време трябва да посещавате хематолог?
Другата седмица съм при хематолог и ще пуснем изследвания, много се надявам ако всичко е наред да ми го спрат. След 32г.с пак се започва до края.

# 85
Да следящият ми лекар АГ ме насочи къде да отида и кога. След, което хематолога ще ви каже кога да пускате изследванията и евентуално ако трябва да се спре или смени терапията. АГ-то няма как да назначава или спира терапията.

# 86
На мен именно от АГ ми е казано фраксипарин 0.4 от + тест с мутация PAI 4g/4g съм и изключително много ме притесняват тези инжекции. Разбира се АГ когото посещавам каза, че няма нищо притеснително и всичко ще бъде наред... надявам се когато се случат нещата да ме насочва и към хематолог
Да следящият ми лекар АГ ме насочи къде да отида и кога. След, което хематолога ще ви каже кога да пускате изследванията и евентуално ако трябва да се спре или смени терапията. АГ-то няма как да назначава или спира терапията.

# 87
  • Sofia
Щом АГ ти е назначил инжекциите, значи е прекалено самоуверен и едва ли ще те насочи към хематолог.
Въпросът е ти дали би се доверила на АГ за нещо, което изобщо не е негова специалност, ами е учил нещо съвсем различно. Аз не бих.
Все едно фризьорка да ти дава юридически съвети. Може и да е компетентна, ама би ли й се доверила на сляпо да те защитава в съда или ще предпочетеш да се консултираш със специалист, на който това му е работата?

# 88
Момичета качвам ви едно кремче, което ми изписа АГ-то, вечер се маже. Помага за синките и подутините. За сега добре ми действа.

# 89
Здравейте, момичета. Някоя бие ли Фраксипарин без доказана тромбофилия? Аз от днес съм на терапия с него, изписана от АГ, но не съм правила изследвания. Изписа ми го заради ниска сърдечна дейност на ембриона в 7г.с. Четейки темата започвам да се притеснявам още повече.

Общи условия

Активация на акаунт