Манго- тема 20

• 50 936
  • 425
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, момичета! Някоя от Вас, има ли този модел панатлаони: https://www.mangooutlet.com/bg/en/p/women/trousers/smart-trouser … trousers_77018269
Притесняват ме размерите - понеже на Mango в последно време  има доста уголемени размери на дънки и панталони ще съм много благодарна, ако някоя от вас, има отзив за този модел. Колебая се между 36 и 38 размер. Meжду двата размера съм като цяло. Висока съм 170 см. около 60 кг.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 12:52 от anna566

# 421
Здравейте,
преди почти месец *заявих връщане с куриер* през апп-а на *Манго онлайн*. Никой не ми звънна. Проверих, нямам товарителница в еконт.
Писах 5-6 съобщения през контактната форма - никакъв резултат.
Вече питах в магазин в Ринг мол - те нямат общо с онлайн магазина.
С пощите ще излезе солено връщането и не ми се занимава след като имам опция с куриер.

Искам да върна едно палтенце, защото го намерих в магазин в мола и не ми се чакаше доставка.

А нощницата е върхът. Нея си запазих от покупката Simple Smile

Моля за съвет!

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 18:37 от Milla6

# 422
Milla6, пишете им във Фейсбук. Бързо отговарят.

# 423
  • Варна
Трябва да  се обадите на куриера и да кажете,че имате пратка за връщане за да изпратят човек да вземе пратката.

# 424
Доста бързо се развиха нещата след като писах във ФБ.
Веднага почнаха да отговарят адекватно на имейлите ми и даже пуснаха refund без да съм се чула с куриер.

Бихме искали да Ви информираме, че обработихме възстановяването на сумата за артикул с реф. 1*********** от Вашата поръчка ********
Сумата трябва да постъпи при Вас в рамките на 3 до 12 работни дни.

Моля, имайте предвид също, че куриерът скоро ще дойде да вземе артикула.

П.С. Бях и в Еконт днес, няма товарителница или заявки на мое име. Ще си чакам куриер на адрес.
Благодаря за съдействието.

# 425
Доста бързо се развиха нещата след като писах във ФБ.
Веднага почнаха да отговарят адекватно на имейлите ми и даже пуснаха refund без да съм се чула с куриер.

Бихме искали да Ви информираме, че обработихме възстановяването на сумата за артикул с реф. 1*********** от Вашата поръчка ********
Сумата трябва да постъпи при Вас в рамките на 3 до 12 работни дни.

Моля, имайте предвид също, че куриерът скоро ще дойде да вземе артикула.

П.С. Бях и в Еконт днес, няма товарителница или заявки на мое име. Ще си чакам куриер на адрес.
Благодаря за съдействието.

Аз бях с вашият казус. Еконт от офис нищо не могат да направят, все казват чакайте, но никой не е подал заявка от Манго, за да дойде. Писах всекидневни мейли и в фейсбук и в формата за контакт на сайта и стана пак след дни. Не чакайте, защото няма да дойде. Заливайте ги да изпратят куриер, защото срока им тече.

Общи условия

Активация на акаунт