Дългото чакане след трансфер- тема 112

• 36 172
  • 804
  •   1
Отговори
# 735
На Smart Hit са качествени добавките, също и на Better you, Ферокод спрей(желязо), Natural Factors(В12).

# 736
Не в рано ,ако са на 5 дни,още на 7 ден имах резултат 73 единици.
Дами, нова съм в тази тема и като чета какво пишете, гледам, че ходите на HCG тестове още 9-10 дни след трансфера, не е ли рано за да се отрази нещо? Днес ми беше трансфера, само 1 ембрионче, пия естрофем, но шпа, акард,  магнерот, неофолик и омега6 добавки и ще слагам инжекции зарзио през ден. Също слагам и песари циклогест.

# 737
Момичета завръщам се , за съжаление моята приказка приключи днес ...в 15г.с.
Бе ми направен серклаж в 13г.с. защото бременността е двуплодна, заради скъсена шийка (35мм) не мисля , че беше толкова критична...но все пак ми обясниха , че може да не се скъси повече , а може и изведнъж да се скъси. Та така , след направения ми серклаж , последва веднага на втория ден обилно слузесто кървене ...на моменти намаляваше , но така и не спираше. И така две седмици, установи се впоследствие че на единия близнак му е пукнат мехура ...и вчера се пукна другия жестоко , при което ми махнаха серклажа и така ...последва раждане , след това кюртаж да ме почистят.
Не искам да се обвинявам за серклажа , доверих се на доктора ..😓

Според вас кога е удачно да се върна пак в мача , може би след 3 месеца най рано?!

# 738
andi, искрено съжалявам за това, през което преминаваш Cry Broken Heart
Правилото, което аз знам е колкото седмици е била бременността, толкова време трябва да се изчака, но не знам дали серклажа или това, че е била двуплодна не усложнява нещата. Разбира се, лекарят ти ще ти каже най-добре и смятам, че задължително трябва да се провери да не си имала някаква инфекция. Важно е да си възстановена не само физически, а и психически преди нов опит.
Пращам ти силни прегръдки!

# 739
andi_bb съжалявам. На мен искаха да ми правят серклаж с близнаците след 17 г.с. и после прецениха, че има голям риск (не помня от какво) и отказаха.
За време за нов опит може само лекар да каже. Отделно емоционално, ако е необходимо поговори с психолог. Няма да навреди, важното е да преминеш този труден момент.

# 740
Andi_bb, съжалявам за това, което ти се е случило! Пожелавам ти бързо да се възстановиш психически и физически! Broken Heart

# 741
andi_bb, толкова много съжалявам 😭🥺 Пожелавам ти от сърце бързо да се възстановиш физически и психически. Според мен четири цикъла би трябвало да са достатъчни, но трябва да се консултираш. Нямам представа дали преди следващ трансфер ще се налага диагностична хистероскопия с биопсия. Прегръщам те сиииилно! ❤️❤️❤️ Винаги можеш да ми пишеш, когато имаш нужда ☀️

# 742
Много съжалява за случилото се.
Пожелавам ти бързо да успееш да се възстановиш психически  и физически!
Аз също съм губила близнаци, изтекоха бодите на единия, но вследствие на инфекция и последва края на бремеността.
На мен ми трябваше 1 година, за да се подготвя психически за втори опит, от който имам момченце на 6годинки.
Желая ти много късмет и сили да продължиш напред. Heart

Момичета завръщам се , за съжаление моята приказка приключи днес ...в 15г.с.
Бе ми направен серклаж в 13г.с. защото бременността е двуплодна, заради скъсена шийка (35мм) не мисля , че беше толкова критична...но все пак ми обясниха , че може да не се скъси повече , а може и изведнъж да се скъси. Та така , след направения ми серклаж , последва веднага на втория ден обилно слузесто кървене ...на моменти намаляваше , но така и не спираше. И така две седмици, установи се впоследствие че на единия близнак му е пукнат мехура ...и вчера се пукна другия жестоко , при което ми махнаха серклажа и така ...последва раждане , след това кюртаж да ме почистят.
Не искам да се обвинявам за серклажа , доверих се на доктора ..😓

Според вас кога е удачно да се върна пак в мача , може би след 3 месеца най рано?!

# 743
andi_bb, много съжалявам за загубата ти 😥
Желая ти бързо възстановяване и физически, и психически. Остави си пространство да изживееш емоциите си. Изпращам ти виртуални прегръдки.

# 744
Анди, много съжалявам Sad  За съжаление, мисля че доктора е избързал със серклажа. 35 мм не е чак толкова къса шийка, а можело и да издържи или да се сложи по-късно. Най-вероятно инфекция в следствие на серклажа е предизвикала пукането на мехурите. Често при серклажа, конеца внася инфекции, а и зависи каква е била хигиената и кой доктор го е правил. Има много жени със серклаж, който си износват, има и такива без, които пак износват, дори и с лежане и на системи.
Отдели си поне 3-4 месеца за въстановяване. Моя аборт беше в 18 г.с, след инвитро и психически бях много зле. Обърнах се към репродуктивен психолог.

# 745
Salsera, теб те чакам скоро с хубави новини ❤️☺️🍀

# 746
Andi, съжалявам много Sad от сърце пожелавам бързо да се възстановиш физически и емоционално и скоро да ти се случи чудото, което да компенсира това ужасно изживяване! Желая ти кураж и късмет!

# 747
  • Варна
Вчера ми беше трансфера на едно 5 - дневно 3А . Толкова много ми се ходеше до тоалетна и така скочих от магарето след трансфера, дано не си влияе от това. Май няма начин да " изпадне" Simple Smile . Не съм лежала там, а чаках на един стол моя мъж да се появи, че да се разпише на един документ. Отиде да мие колата. Луда работа. Мина час докато се прибера. Като се прибрах от напрежението така ми се доспа. Спах 3 часа, а аз не спа следобед.

# 748
Вчера ми беше трансфера на едно 5 - дневно 3А . Толкова много ми се ходеше до тоалетна и така скочих от магарето след трансфера, дано не си влияе от това. Май няма начин да " изпадне" Simple Smile . Не съм лежала там, а чаках на един стол моя мъж да се появи, че да се разпише на един документ. Отиде да мие колата. Луда работа. Мина час докато се прибера. Като се прибрах от напрежението така ми се доспа. Спах 3 часа, а аз не спа следобед.

Попринцип в моята клиника задължително ни карат да лежим на магарето около 15 минути и после около час в стаята, но съм чела статии, че това не влияе, по скоро превантивно го правят, така че не се притеснявай

# 749
  • Варна
На моите два предни трансфера в друга клиника също ме караха да лежа.  Тук изрично ги питах - казаха, че не е нужно.

Общи условия

Активация на акаунт