🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 606
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 1 980
Надя впрочем е хубаво момиче, с образование, може да бъде представителна, но... Толкова очевидно манипулативна, ехидна и неприкрито злобна. Не знам, не знам, не й е лесно. Като някоя леля доносничка е.
Хубавка е, но не е нещо особено, даже си има налудничев поглед. А като се добави и поведението, трябва да е някой леко объркан, да си я хареса за по-дълго. Тя все не е виновна, все е много възпитана, ама около нея постоянно жлъчна атмосфера.

# 1 981
  • here and now
А Йоана и Надя са адекватни ли? Като клюкарките пред блока. Само едни семки им липсват.
Магдалена и адекватност е оксиморон за мен.
От коментарите в предаването, става ясно, че Магдалена демонстрира някои неща зад камера, а други пред камера.
А може на Йоана да са ѝ казали от продукцията колко струват въпросните обувки.
За мен клюкарки са жени, които разпространяват невярна информация, а аз от Надя и Йоана не съм чула такова нещо. Не са особено любезни, но не лъжат че с кеф ще ходят на каравана.
Магдалена мога да я определя като лицемерна. Каквото и да стане, опулва се, слага си фалшивата усмивка и .... става друг човек.

# 1 982
И аз не вярвах в началото като казваха, че е злобна и всички ѝ мятаха пайовете в лицето една след друга, но има много истина в това. Тя каква зодия беше?
Надя е рак, 27 юни.
Не е от зодията 100% ,поне за мен.Имах много добра приятелка,родена на същата дата и в нея нямаше капка злоба. Изключитено лъчезарен,добър човек. Надя си е чиста змия.

# 1 983
  • София
Аз едно не мога да разбера - какво й стана на Горгонджъса, че така рязко се събуди и активизира? Допреди 3-4 епизода никой не знаеше, че е в предаването и изведнъж откачи и я хванаха бесовете. Вече никой не може да й затвори устата и е на всяка манджа мерудия, има мнение по всеки въпрос и държи да проглуши ушите на всички с него.
Да не би Силви да я е ухапала дискретно, докато е спяла? Joy
Принципно беше права в първия спор с Надя и Йоана, просто олекна с непрекъснатото намилане с часове на едно и също. Всъщност оттогава не е и млъкнала. А най-лошото е, че вече започва да дрънка такива откровени глупости, че чак е смешна отстрани. Даже се хващам, че май започва да ме забавлява.

# 1 984
  • Пловдив
Не мога Grinning

# 1 985
Хайде да си кажем правичката. Виктория си получи заслуженото за всички обиди, за целият хейт по всички и злобата, която я раздираше от вътре. Нека не се изненадваме.
Нищо подобно. Изкара месец и половина като главен герой и беше дразнещата  "фурия" и "вихрушка", както я нарече Алек, което не може да се каже за някои от безличните участнички, които вече забравихме или остават засега вътре.
Хайде утре ще обясня, че сега гледам мач и ми се доспива. Само ще кажа, че 90% от зрителите не я харесват. Тя пак може да си е главен герой, но отрицателен.

# 1 986
Хайде да си кажем правичката. Виктория си получи заслуженото за всички обиди, за целият хейт по всички и злобата, която я раздираше от вътре. Нека не се изненадваме.
Нищо подобно. Изкара месец и половина като главен герой и беше дразнещата  "фурия" и "вихрушка", както я нарече Алек, което не може да се каже за някои от безличните участнички, които вече забравихме или остават засега вътре.
Хайде утре ще обясня, че сега гледам мач и ми се доспива. Само ще кажа, че 90% от зрителите не я харесват. Тя пак може да си е главен герой, но отрицателен.

Зрителите не я харесват не толкова заради държанието ѝ, а заради външността ѝ. Ако изглеждаше като Натали Трифонова, нямаше да е толкова хейтена.

# 1 987
  • Тайланд
Аз едно не мога да разбера - какво й стана на Горгонджъса, че така рязко се събуди и активизира? ...
Да не би Силви да я е ухапала дискретно, докато е спяла? Joy
Хвана бяс от Виктория 🤣

# 1 988
Скрит текст:
Ние трябва да си мислим, че е изгонена. Йоана я хвана с обувки за 3000лева, какво да е?
[/quote]
Винаги съм си мислила, че хора, които се заяждат на други хора за чанти и обувки за х пари, явно, че и те са такива и имат такива желания, щом добре знаят цената х и разпознават добре марката. Човек, който няма интерес, не разглежда сайтовете за цени на нещо, което няма желание да си купи.

Йоана и Надя са като стари комунистки, които обсъждат младата колежка и все за нещо цъкат с език, мрънкат, възмутени са и си измислят какви ли не истории за тази “никаквица новата”.
[/quote]

И аз никога не съм разбирала хубави момичета, които нон стоп обсъждат някого ??? Заради такива, някои мъже, са набедили жените за абсолютни клюкарки, макар, че аз съм на мнение, че мъжете принципно са доста големи клюкари. Та, в случая, тези двете не се спряха от началото на предаването да търсят под вола теле и да анатемостват всеки, който не е на техния вайб - тоест клюкар.
Магдалена, много ми дреме с какви обувки е и колко струват. Винаги е било така и винаги ще бъде, просто не разбирам тази страст да знаеш кое каква марка е и колко струва ????? За мен това е комплекс и то голям.
Тези хора и общо ще говоря, не си ли дават сметка, че само за миг животът минава и всичко материално остава на много заден план ? Особено когато и да сложиш обувки за 3 бона и да не сложиш си си същия крокозъбел ?
На дърт г...з чифте пищови иначе казано. Егати повърхностните о.в...це..
Някога имах една " приятелка ", първото нещо което ме питаше, когато започвах нова работа е " На каква заплата ", ама това дали мен ме кефи работата, дали съм се борила за нея, дали е била с конкурс, нея това не я засягаше....

# 1 989
А Йоана и Надя са адекватни ли? Като клюкарките пред блока. Само едни семки им липсват.
Магдалена и адекватност е оксиморон за мен.
От коментарите в предаването, става ясно, че Магдалена демонстрира някои неща зад камера, а други пред камера.
А може на Йоана да са ѝ казали от продукцията колко струват въпросните обувки.
За мен клюкарки са жени, които разпространяват невярна информация, а аз от Надя и Йоана не съм чула такова нещо. Не са особено любезни, но не лъжат че с кеф ще ходят на каравана.
Магдалена мога да я определя като лицемерна. Каквото и да стане, опулва се, слага си фалшивата усмивка и .... става друг човек.
Клюкарене е независимо дали е вярна или не информацията. Към това се добавя и интригантство и ехидните им намеци и подстрекателство. Включително за контузията на Криси.
Магдалена може да се преструва за емоциите си, но не намесва никого и не създава скандали. И не търси сметка на другите как им е минала срещата, ама защо го целунали, ама защо не ревнували, ама защо не го канили на среща, ама защо били страстни, ама защо не говорили за това или онова, с този оценъчен завистлив тон като Надя и Йоана.

# 1 990

Няма война. 🙂

# 1 991
  • Тайланд
Зрителите не я харесват не толкова заради държанието ѝ, а заради външността ѝ. Ако изглеждаше като Натали Трифонова, нямаше да е толкова хейтена.
А, не! Недей да говориш от наше име. Не я харасваме точно заради злобата й.
Миленка също не беше голяма красавица, но НИКОЙ не я мрази.

# 1 992
Ти си явно някой натоварен с официални статистически задачи Simple Smile Аз и мои познати , които гледаме предаването , като комедиен филм я харесвахме и сме в графа зрители . За мен Предаването ще загуби от отпадането и на този етап .
Ако тук е имало анкета кой не харесва Виктория съм пропуснала да гласувам .

# 1 993
Изгониха най-колоритния си играч. И то точно пък в този епизод беше невинна.
Единственото истинско нещо тая вечер бяха думите, които каза на Мария при връчването на розата.

# 1 994
А, не! Недей да говориш от наше име. Не я харасваме точно заради злобата й.
Миленка също не беше голяма красавица, но НИКОЙ не я мрази.

Казвам друго. Ако Вики си беше със своя си характер, 1 към 1 репликите, които каза, но изглеждаше като Натали Трифонова или като Ралица Паскалева, далеч нямаше да е толкова мразен персонаж.

Общи условия

Активация на акаунт