🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 520
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 085
Интересно ми е, коментираше се по-назад, че Алек и Йоана били като брат и сестра на срещата, с изключение на целувките. Абсолютно нормална среща. Какво се очаква да се случи на една първа среща, за да не бъде по братски? И по-добре ли ще е ако срещата преминава като на леката Валерия Joy

Защото си личи, че Алек не е привлечен от нея, и химия просто не се случва. Приятна му е като приятелче, да си общуват по братски, но до там. Тотална френд зона.

А Магдалена също беше посърнала от разказа на Виктория, но после извъртя, как изобщо не била повярвала, че може да е имало повече, щото тя вярвала на Алеко. Тъпата Горджъс пък захапа и веднага се изтъкна пред него, като че тя не беше една от най-възмутените. Та зле е Магда, определено. Иначе Алеко на срещата така беше премрежил очи, че си личеше колко иска да я наведе Валерия, но на другия ден беше изстинал и скучаеше с нея (още преди разкритията).

Не знам как усещате къде има химия и къде не. По това дали има натискане (като с Валерия, че даже и с Мария) или не ли? Химията може да се усети от двамата на срещата, не от наблюдатели пред тв. Това, което се опитвам да кажа е, че протичането на срещите между Алек и повечето жени - Надежда, Магдалена, Памела (така, както се държат помежду си) за първа среща за мен са доста нормални. За разлика от първите му срещи с Валерия и Мария, които си крещят само секс и дотам. Но това не е единствения вид химия, който може да се породи между двама души. Е да, зависи и каква цел се гони - дали връзка или забежка. Но уж там всички търсят любовта, та по-обрани първи срещи ми се виждат по-адекватни. Не забравям и факторът притеснение от камери и т.н.

# 2 086
Кефи ме как не съдите Валерия за лъжи, обиди и нагло поведение, а Надежда ви е черна, защото… прави муцки! Срам 🤣
Честно казано Надя и Йоанна не ги харесвам от самото начало, но зорлем ми станаха симпатични на фона на Минка, Малката *русалка и пчеличката Катя.
Пчеличката Катя доказа, че може да говори и много точно поставя скандалджийките на място. Явно хората, които се държат нормално нямат място в предаването.

# 2 087
  • София
Не мога да смогна с изчитането, ама да си кажа ценното мнение, че освен с класическо "проникване" Grin младите може да са се забавлявали и по по-дискретен начин, как беше, "по-интимен от натискане".

Жалко за Виктория. Общо взето я харесвах. Дано намери спокойствие и мир със себе си, може да е много красива и умът ѝ щрака (поне на фона на общия планктон). Баш снощи с нищо не беше заслужила такова хладно изпращане...

Реших, че ще съм за Надежда. Жената е с лека глава и докарва нещата на лека комедия, за разлика от драмите на повечето.

Алеко ме докарваше до смях на глас с вида си на синхроните. Joy

# 2 088
Някой намекваха, че Надя била задала на Валерия този вулгарен въпрос, защото Валерия имала такова излъчване. Валерия в началото каза, че не иска да говори, даже им каза "защо, в тефтера ли ще си го запишете?".
Единствената причина Надя да зададе въпроса така е неконтролируема й завист на момента. Химията между Валерия и Алек си личи. Те всички виждат, че той е сексуално привлечен от Валерия. А Надя има комплекс. Самата тя си каза, след една среща на пейката, че й липсва следващата стъпка с него. И в синхрона я питаха "Коя стъпка?" и тя отговори "Целувка!". Тя усеща, че той не е привлечен от нея и фокусът й е там и затова не се стърпя с този просташки въпрос.

# 2 089

Елена да си прави регистрация и да пише вече в темата.

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 10:34 от Анонимен

# 2 090
Надя ми е като някоя пенисонерка, която седи на прозореца и обяснява, че нейният дядо нЕма как да се върже на знойната съседка. Да, да. Със сигурност. Само ще кажа, че много повече семейства са стартирали от секс и страст, отколкото с празни приказки, усмивки и клюкарене. Grinning Общо говоря, ясно е, че с Валерия няма как да има връзка.

Алек е мноооого ниска топка, много. Втори шанс щял да дава. Както ssiillvvyy написа, мъжът все не е виновен, били го излагали, ама моля ви се. Загорял льохман, чието постижение в живота е, че е син на баща си и е завършил френската. Ходи, вре си го, после ни лук ял, ни лук мирисал. Не знам момичетата какво дъно са, но той със сигурност е жиголо, което не се е продало много скъпо, като знаем бюджета на продукцията.

Иначе, мен в този епизод ме впечатли друго, Катето колко е висока? Grinning Честно, на мен ми изглеждаше най-дребна, пък тя с глава и половина над останалите.

# 2 091
Когато чуха разказите на Валерия, по-консервативните момичета просто си помислиха: "Леле, така ли трябва да се играе тази игра? Ами нямаме шанс."

# 2 092
Надя ми е като някоя пенисонерка, която седи на прозореца и обяснява, че нейният дядо нЕма как да се върже на знойната съседка. Да, да. Със сигурност. Само ще кажа, че много повече семейства са стартирали от секс и страст, отколкото с празни приказки, усмивки и клюкарене. Grinning Общо говоря, ясно е, че с Валерия няма как да има връзка.
Надя има още малко да порастне на акъл по тези теми. Тия заучени клишета, че сексуалното привличане не било достатъчно и не било основа за връзка. Донякъде. Но и много хубави връзки са започнали точно така с поглеждане на знойната съседка от балкона. Тази част е важна. Надя говори точно като "кисело е гроздето".

А Горджъса какво възмущение извади за тези видеа. Тц тц тц. Половината мъже им стана ясно що за "весел креват" предлага тя.

# 2 093
  • Бургас

Алек е мноооого ниска топка, много. Втори шанс щял да дава. Както ssiillvvyy написа, мъжът все не е виновен, били го излагали, ама моля ви се. Загорял льохман, чието постижение в живота е, че е син на баща си и е завършил френската. Ходи, вре си го, после ни лук ял, ни лук мирисал. Не знам момичетата какво дъно са, но той със сигурност е жиголо, което не се е продало много скъпо, като знаем бюджета на продукцията.

Иначе, мен в този епизод ме впечатли друго, Катето колко е висока? Grinning Честно, на мен ми изглеждаше най-дребна, пък тя с глава и половина над останалите.

Напълно съм съгласна.Дава вид на нещо повече, но реално е безхарактерен.Все нещо зависи от него, не може всичко да е режисура.

# 2 094
  • тук и там
Надежда говореше снощи за последните си две връзки, и че трябвало да е  им е благодарна на мъжете с които е била  , щото нали-тя е с дете, и върви с него..Въобще не е ставало дума за бившият и мъж снощи, последно като говори за него каза даже че са в добри отношения-мисля миналият епизод или по-миналият беше това.

Последна редакция: пт, 19 апр 2024, 10:40 от Кайсия

# 2 095
Някой намекваха, че Надя била задала на Валерия този вулгарен въпрос, защото Валерия имала такова излъчване. Валерия в началото каза, че не иска да говори, даже им каза "защо, в тефтера ли ще си го запишете?".
Единствената причина Надя да зададе въпроса така е неконтролируема й завист на момента. Химията между Валерия и Алек си личи. Те всички виждат, че той е сексуално привлечен от Валерия. А Надя има комплекс. Самата тя си каза, след една среща на пейката, че й липсва следващата стъпка с него. И в синхрона я питаха "Коя стъпка?" и тя отговори "Целувка!". Тя усеща, че той не е привлечен от нея и фокусът й е там и затова не се стърпя с този просташки въпрос.
С всичко съм съгласна, само смятам, че водещото в случая е бабешката и клюкарска душа, повече отколкото да завижда. Те с Алеко нямат особено много допирни точки, а по тези, които имат, искри няма.

Скрит текст:
Елена да си прави регистрация и да пише вече в темата.
Айде, нема нужда! Да си прави там влоговете/подкастите, всичките глупости и каквото ще още, тук да ни остави на мира.

# 2 096
Нанка има най-нормално поведение сякаш. Не мисля, че е много влюбена, но се държи като нормален човек

# 2 097
При все, че не харесвам руси и синеоки мъже Алек ми е секси като държание в интимните моменти. Нежен е и в същото време мъжкото си го има. Знае как да целува, докосва и разпалва. Има страст биз да е груб.
И не бих го нарекла льохман. По-скоро е романтик, идеалист..сладък ми е.

# 2 098
  • България
Валерия много проста: не ѝ харесало, че Надя печели играта и вдигнала табелка "Гнусно". Валерия ми е ултра гнусна персона.

Смешният разговор на Маги и Нани е ултра режисиран - опитват да пресъздадат когато Елена и Валерия останаха сами в имението предния сезон.

# 2 099
С всичко съм съгласна, само смятам, че водещото в случая е бабешката и клюкарска душа, повече отколкото да завижда. Те с Алеко нямат особено много допирни точки, а по тези, които имат, искри няма.
Да, тя точно с бабешкия си манталитет се опитва да се убеди, че няма защо да й завижда. И че сексът не е толкова важен. Ама си й завижда несъзнателно дори. Затова и така вулгарния въпрос. За да подчертае, че това е просто един физически акт. А тя предлага толкова повече - гоблени и клюки.

Общи условия

Активация на акаунт