🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 8

• 124 726
  • 2 755
  •   1
Отговори
# 2 445
  • София
И ергенът пръв си заплю Екатерина. Нали покани нея първа на индивидуална среща, но вниманието му към нея и с това приключи.

# 2 446
  • Тайланд
Екатерина е хубава, но е флегматична, вяла, незаинтересована, без живец и енергия. Сякаш гледа на себе си като на украшение, което е достатъчно да присъства, за да може човек да му се радва отстрани.
Prizma, ще се възползвам да обърна вниманието към Екатерина - ако си спомняте на викторината тя се представи доста добре с въпросите за литература и книги - личи си, че чете в свободното си време.
Но пък "четенето на книжки" не е достатъчно да те изгради като човек, трябват си и социални умения трябва и характер.
Щото Катето е красиво и добричко момиче, но е скучно. Ако оставим настрана годините и външния вид - аз като мъж бих предпочел да си говоря с "тъпата" Маги, инфантилната Нани и дори ехидната Надя, отколкото със скучната  Катя.
Сигурно и с Барбара по-би ми вървял разговора, предполагам, че може да си говорим за Шампионската лига Grinning

# 2 447
Да започнем с прогнозите. Коя ще излезе в сряда? Залагам на Киара.

# 2 448

Киара или Горджъса.

# 2 449
  • Варна
И ергенът пръв си заплю Екатерина. Нали покани нея първа на индивидуална среща, но вниманието му към нея и с това приключи.
Taка беше , но ми се стори че я сепна и тя пусна бариерите, когато се оказа, че трябва да пренощуват в хотел.

# 2 450
По повод качествата на Валерия , аз не  се сещам кой от капацитетите в момента там е с по-беден речник .
Валерия била казала, че нямало секс и означава че е вярно -аз не чух такава категоричност от нея . Тя си е патологична малка лъжкиня , но явно проблемите в ранното и детство са оставили отпечатък . Както излъга за парцала , за отказа да се яви на коктейл , така и в тази ситуация не се разбра какво каза , какво премълча , какво беше това “ всичко”

# 2 451
По повод качествата на Валерия , аз не  се сещам кой от капацитетите в момента там е с по-беден речник .
Валерия била казала, че нямало секс и означава че е вярно -аз не чух такава категоричност от нея . Тя си е патологична малка лъжкиня , но явно проблемите в ранното и детство са оставили отпечатък . Както излъга за парцала , за отказа да се яви на коктейл , така и в тази ситуация не се разбра какво каза , какво премълча , какво беше това “ всичко”
Е как да няма, Киара е куха, та дрънка 😃

# 2 452
За нейното съществуване забравих Simple Smile

# 2 453
  • Варна
Taка беше , но ми се стори че я сепна и тя пусна бариерите, когато се оказа, че трябва да пренощуват в хотел.
Това ме кара да се замисля, всъщност хрумна ми да не би по време на кастингите нещо да са я питали, тя нещо е отговорила и нощувката на първа среща беше опит на продукцията да я тества, да я провокира.

Както и съм сигурна, че Маги способно е разказвала къде е ходела, по какви дестинации, спонавани за суми за разни неща и затова нейната среща умишлено беше сред кокошки, пътувайки не с частна яхта, а туристическо корабче.

По същия начин в Ерген 1, Виктор закара Виктория в някаква кал. Беше си чиста провокация.

# 2 454
Както разбрахме от предишен епизод,Валерия получавала здравословни проблеми от излагането на слънце.Лошо и ставаше,паник атаки получаваше...Та сега нищо чудно слънцето и жегата ( и алкохола) да са я тряснали и да и се размива в мозъка какво,аджеба,се е случило-имало ли е нещо и какво е имало.А между другото,мъжът на Надежда(бившият) разбра ли се колко е годишен?Ако се окаже,че гони 60-те,значи ли,че и тя е била "държанка",решила да го върже с една бременност?

# 2 455
За мен е най-добрата партия вътре.
За фотосесия е едно, за семейство съвсем друго.

# 2 456
  • Тайланд
В интерес на истината преди епизода някой влезна да напише в спойлерите, че сексът е с Валерия и тя се похвалила на своя приятелка.

Само предавам без да твърдя нищо. 🤷
Persona7, има ли "по-сигурни" източници някъде онлайн? Защото например зет ми твърди, че Евгени и Боряна са се изтрещяли миналия сезон, обаче единсвените източници са сайтове, които ми приличат на жълти вестници. Нещо повече от "една жена каза"?  Не намерих едно видео, в което Боряна да каже "да, оп*на ме" или Евгени да признае нещо Grinning Ta това за мен си остава слух до доказване на противното.

# 2 457

Киара или Горджъса.

Надявам се, че ще е една от двете, но мисля, че е възможно да разделят и Надя и Йоана.
Катето също не изключвам като вариант, няма интерес към нея, а и тя не прави шоО.

# 2 458
Както разбрахме от предишен епизод,Валерия получавала здравословни проблеми от излагането на слънце.Лошо и ставаше,паник атаки получаваше...Та сега нищо чудно слънцето и жегата ( и алкохола) да са я тряснали и да и се размива в мозъка какво,аджеба,се е случило-имало ли е нещо и какво е имало.А между другото,мъжът на Надежда(бившият) разбра ли се колко е годишен?Ако се окаже,че гони 60-те,значи ли,че и тя е била "държанка",решила да го върже с една бременност?

Май имаше снимки от сватбата им, колкото нея трябва да е някъде, но н есъм сигурна.

# 2 459
Persona7, има ли "по-сигурни" източници някъде онлайн? Защото например зет ми твърди, че Евгени и Боряна са се изтрещяли миналия сезон, обаче единсвените източници са сайтове, които ми приличат на жълти вестници. Нещо повече от "една жена каза"? 
Не, няма. 😁 Единственото интересно беше, че тогава още спекулирахме, че сексът ще е с Мария, но може и някой да си е гадаел.

Не знам дали някога ще се получи еднозначен отговор. И след формата да кажат, "Да, имаше ПРОНИКВАНЕ", пак може да е някакъв ПР ход или поне опит да се правят на интересни. Дори онзи спойлер да е бил точен, Валерия пак може едно да разказва в кръга си, а на Родос да е станало друго.

За мен си остава малко като казуса Силви. Какво точно е било - като няма кадри...

Общи условия

Активация на акаунт