Отговори
# 255
Честито на всички бебоци станали на 2 месеца !::balon::
То днес май е празник само на момченца ! Wink
Nikki мерси за почерпката....нищо че и аз съм в отбора на   261uu  ама ще се
жертвам.....ще му мислиме като се постопли още Mr. Green
Днес ходихме на консултация.Биха ни в крачето Infanrix и за сега всичко е наред, даже цял
ден спахме на разходката и пропуснахме едното хранене.Но като цяло малко ме притеснява, че
не е качила много.Само 600 грама и вече сме 5500.(дали е нормално... newsm78)...за сметка на това пък
сме порастнали с цели 5 см и сега сме 61см....та така:)

# 256
  • София
mutsanka, за ХИП имаше някаква тема, не знам дали е същата, за пюретата със спанак няколко майки мрънкаха, че са намирали косми, оказа се накрая, че са влакна от спанака.  Laughing ХИП имат невероятен контрол, наистина, почти е невъзможно да има косъм, да не кажа че е невъзможно. Аз Ганчев не съм давала, няма и да дам. Е, пробвах, ама Никол не ги хареса и слава Богу.  Stop Наистина периода с пюретата излиза адски скъп, обаче все пак минава, а здравето на децата е важно.

# 257
Най-накрая и аз успях да кача няколко снимки - ето ни вече на 2 месеца  Grinning
http://snimka.bg/album.php?album_id=103414&photo=55

# 258
Момичета, някой беше споменал за схема за приема на рицинуса, но доколкото се интересувам и чета се пие 3 по 3 или 3 по 5, това ли се има предвид под схема или нещо се бъркам?за диетата е ясно.
Да ви кажа поспаланка като мен никога не си е и помисляла че ще спи по 4 разкъсани часа на нощ и през деня ще е щастлива  Heart Eyes - като си видя ухиленето лице на сина и  Heart Eyes  голям адреналин е ей, хапче против заспиване  Laughing. Вчера бяхме цял ден навън, дали и днес ще ни се усмихне щастието? цункам ви  Hug

# 259
Да ви кажа поспаланка като мен никога не си е и помисляла че ще спи по 4 разкъсани часа на нощ и през деня ще е щастлива  Heart Eyes - като си видя ухиленето лице на сина и  Heart Eyes  голям адреналин е ей, хапче против заспиване  Laughing.

Joy  Joy  Joy

И аз, и аз, по цял ден тичам да свърша едното, да свърша другото, пълна съм с енергия.....познайте кой ме стимулира  Blush Преди все мърморех, че работата няма край, а сега си трая и все ухилена ходя  Wink
Гледам го, гледам го и все не мога да му се наситя. Понякога се чудя къде побирам толкова обич.....няма ли да експлодирам  Laughing Нали не преигравам  Thinking

# 260
Изобщо не преигравате, момичета!  Но почакайте да си родите и второ детенце, тогава чувствата се умножават по 2! Много се притеснявах преди да забременея с второто и по време на бременността точно по този въпрос.  Толкова много обичах сина си, толкова силно, как можех да обичам още едно дете по този начин? Е, повярвайте ми - възможно е. Обичта не се разделя на две, а става още повече!
Обаждах се днес на д-р Драганов, но той каза, че ще записва след понеделник за следващия месец, че щял да ходи някъде и нямало да го има за малко.
Днес временцето отново е чудесно и всички ще се възползваме максимално! Приятен ден!

# 261
Здравейте момичета!
НАШИЯТ ПРОБЛЕМ СЕ ОКАЗА, ЧЕ НЕ Е КЪРМАЧЕСКА СТАЧКА Simple Smile, а проблем с акането Sad.Сутринта в която писах за нашите проблеми, малко по-късно се напъва Shocked половин час и се изака доста обилно, но с това не свърщиха проблемите нито с изхождането нито с папкането.Явно и е разтроено коремчето Cry и незнам кога ще се оправи? #CrazyВчера и помогнах с термометъра и не мога да разбера  newsm78 защо са тези мъки след като акитата са и толкова редки почти воднисти леко примесени със зеленикаво и с малки зърнести топчета.Ние сме изцяло на кърма и незнам от къде идва проблема дали нещо от моята храна или не  Thinking Аз дост стриктно подбирам храната с която се храня, но все пак  newsm78Дано скоро свършат тези мъки Praynig, че се измъчи и детенце и ние покрай него.

Честито на патерици на Никол на Клеми!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ПОСЛУШНА!
Честито и на всички които са навършили вчера два месеца!
Ники много вкусна торта, но кога ще излезем от групата на   261uu с тези почерпки тук незнам.Joy

А сега нека и ние почерпим.
Днес ИНЕС става на два месеца!
Да Ви е сладко!

БЛАГОДАРЯ НА ТОЗИ ЩЪРКЕЛ, ЧЕ МИ ДОНЕСЕ МОЕТО КРАСИВО ПАТЕНЦЕ! Laughing

Честито на всички които днес стават на два месеца!

# 262
Всички сте толкова сладки,красиви и готини,че неможах да се стърпя,да не ви пожелая:''ЧЕСТИТИ ДВА МЕСЕЦА!ДА СТЕ НАЙ-ЩАСТЛИВИ,НАЙ-ЗДРАВИ И НАЙ-УМНИ БЕБЧОВЦИ!а маметата да ми простят,че пиша тук,но толкова много ми липсвате,че чак боли!често тайничко ви чета и се радвам на всяка ваша нова промяна,на грижите ви и радостите ви!прегръщам ви Сладки Декемврийки!  bouquet Hug Heart Eyesи целувки за най-красивите бебета в форума Heart Eyes GrinningВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! newsm51

# 263
Честити две месечета на Инес на esy!

emsski, няма за какво да ти прощават маметата тук, ми напротив, много се радваме, че си ни писала! Този форум е голяма школа, не знам другите отчетни как са, но нашия декемврийски форум е супер готин, аз съм много щастлива да съм попаднала тук! Човек научава толкова много полезни неща. И се мотивирам за нови подвизи - като тези на ClanG и другите многодетни майчета...изглежда, че колкото повече се омайчим, толкова по-красиви, умни и смели ставаме...пу пу пу...да не ни е уруки  Laughing

Гледам за пюретата говорите - ние купихме една сокоизтисквачка за сокове..., а пюретата не може ли с пасатора...и от свежи плодове...трябва ли да се варят предварително? Например морковите и ябълката?  newsm78 newsm78 newsm78

Вержи, аз като теб не ям ориз, за втори път в живота си виждам човек, който не яде ориз!!! Не знам как ще науча малката да яде нещата, които аз не ям!? Мъжа ми не иска да му готвя храни, които аз не опитвам даже..., Тя като види как им се муся аз, как ще ги прояде???

А и още нещо се чудя как ще възприеме детето - горкото как ще  реагира като види как пищя от някои животни, дето ме е шубе от тях...???

Извън темата, има ли още майки, от вас, които имат все още лохии?  #Crazy newsm78 Щото мен и след цикъла ми се точат едни розови-жълти!?

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 11:25 от Sarra

# 264
  • София
emsski, винаги си добре дошла при нас!   bouquet Hug Hug Една силна прегръдка от мене.

# 265
  • Русе
 Hug Здравейте ,ние днес ставаме на 2 месеца.Честити месечинки и на Никола на мама aspasia ; на Иван на Mam_Vlad ; на Лора          на мама aleksandrina_24 ; на Даниел на мама   Klemy ; Стефи на мама  dinka   и Инес на мама  esy ! Да са ви живи и здрави ,да папкат и ви слушкат и много много да ви радват.Времето е чудесно за разходка и ние ще се възползваме. Приятен ден на всички. Simple Smile

# 266
Честити месечинки на всички бебчовци, да са ни живи и здрави и много да ни радват!!! Hug  bouquet Hug

Във връзка с хубавото време навън искам да ви питам нещо момичета, не знам дали сте го коментирали, но не можах да изчета всичко. АКо сте го коментирали, предварително се извинявам.
Знае ли някоя мама дали по закон може да се вози бебчо на предната седалка и заяждат ли се ченгетата???  newsm78 Разбира се трябва да е в специално столче, обарнат обратно на посоката на движение, завързан с колани и на седалка, която няма въздушна възглавница.
На мен лично ми се струва абсурдно да го кача отзад обратно на движението.... как ще го виждам тогава?!?!!?!

# 267
Здравейте мамчета,
Емски,няма нужда да се извиняваш,винаги си добре дошла,ти бе част от всички нас и невярвам да има човек,който да се сърди,по скоро всички ще се радват.

Честит празник на всички бебоци- да са ви живи и здрави и много усмихнати.
Иначе при нас нещата са все същите,ядене,гукане,спане,неакане,звучни усмивки.
Един ден почти го проспахме,даже пропусна две хранения,друг път яде повече и допълнително иска. Днес рано се събуди и цинкяше,та смених памперса,реших да я нахраня,дадох и от двете гърди,защото ми бяха мекички/ не бях заредила бързо млекоцентралите/ и девойката като почна един рев,на ти после и връщане на мляко,та в голямо приключение се вкарах.Сега заспа малкото коте и аз бързам да ви пиша.А имам толкова дрешки за гладене,но нещо ме мързи,въпреки ранното ми ставане.А и навън искам да ходим,и да готвя трябва....
 smile3507
Чудя се дали в петък или в понеделник да ходим пак на пробно мерене,въпреки че не и давах добавка от АМ,а само кърма и незнам как ще лъжа педи.Но какво да се прави като малката не го хареса,а пък и в момента мисля че кърмата ми е достатъчна,когато не е и давам и от другата гърда за всеки случай.Дали повече е качила-незнам,но според мен не съм я оставала гладна.Само неакането ме притеснява.
Поздрави на всички и много усмивки!

родена:
19.12.2006г. - 48 см.,3000гр.
22.12.2006г. - 48 см.,2840гр.
12.01.2007г. - ?  см.,3450гр.
12.02.2007г. - 54 см.,4125гр.

# 268
На мен лично ми се струва абсурдно да го кача отзад обратно на движението.... как ще го виждам тогава?!?!!?!

zory5rova, така е, защото в случай на резки спирачки, детето няма да се удари напред с главата. Това е най-стабилното положение.

# 269

Сара, напълно съм съгласна с теб, но просто се чудя не може ли пак да е с гръб към движението ама да седи до мен на предната седалка, защото така ще мога по-лесно да го наблюдавам и ако има някакъв проблем да реагирам, без да попреча на движението около мен. А пък ако е на задната седалка с гръб към мен, дори и в огледалото за обратно виждане няма да мога да го виждам?!?!??! Просто се чудя къде да проверя по закон как е??!?!?1

Общи условия

Активация на акаунт