Набор 2003 - 2

• 32 712
  • 372
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Наборът е одобрен за стаж в Барселона. Много е доволен. Особено го радва, че ще е на по-приятно място през зимата.
Следващо предизвикателство - квартира.

# 91
  • София
Наборът е одобрен за стаж в Барселона. Много е доволен. Особено го радва, че ще е на по-приятно място през зимата.
Следващо предизвикателство - квартира.

Ооо, честито! Той говори ли испански (да не казвам каталонски Simple Smile )?

Моят набор се връща тази неделя за малко повече от месец и втората половина на август заминава за новата учебна година

Късмет на всички наборчета! С каквото и да се захванат, така трупат опит и опознават света и себе си.

# 92
  • София
Призма, скаран е със съвременните езици освен с английския от немай къде. Стажът е на английски, защото фирмата е международна. С другото да се оправя както може.
Упорито отказа да научи поне малко нидерландски. Не му трябвало. Но и там средата е много услужлива. Винаги се е оправял само с английския.
Понякога се чудя как го кефеше латинският и каква добра основа е за много други езици, в които би могъл да навлезе дори и на ниско ниво.

# 93
  • столицата
При испанците вероятно средата няма да е така услужлива Simple Smile Те са по-топли като хора, но в Нидерландия английски говорят почти всички.

# 94
  • Чикаго / София
Госпожа Лютичe поздравления на набора! Дано нямате проблем с квартирата, там е по-добре от Нидерландия в това отношение.

Prizma хубаво е, че ще постои набора малко да се видите.

# 95
  • България, София
Привет, момичета!
Да дам и аз отчет. Сесията за наборката приключи. За септември остават два изпита. Вчера ми каза, че вече има обявени дати и по броя на датите само гадае за скъсаните. Явно хич не са малко, щом за органична химия са обявили 3 дати, а за физиката - 2 дати.
Сега предстои практика другата седмица по ботаника.
После вече ще е волна и свободна Simple Smile

Радост за майките е, когато децата са около тях. Наслаждавайте се на тези мигове.
И аз си се радвам на моето, докато е още около мен.

# 96
  • Бу-у-урга-а-ас
Честито ми! Имам си чисто нов студент. В понеделник се отписва от ФМИ. Започва ново поприще - ще ми става колега логопед. Всички сме много въодушевени, а аз безкрайно много съжалявам, че цял живот сме го тласкали към математиката, при все че той е изцяло хуманитарно ориентиран.

# 97
  • България, София
Лого5ка, честито!
Много харесвам професията на логопеда.
Дано наборът да е щастлив с направената промяна и да се радва на успехи и удовлетворение.
А и ти можеш да му помагаш със съвети Simple Smile

В последната група на детската градина наборката посещаваше за известно време логопед. Бързо се реши проблемът, но продължи да ходи и след това, защото й беше изключително забавно и приятно и логопедът предложи да я водим, щом иска.
Самият логопед беше завършил и начална педагогика и имаше страхотен подход към децата. Личеше си, че много си обича работата и влага сърце и душа в нея.
Пожелавам на младежа да е намерил попрището си и да обича работата си!

# 98
  • София
Честит студент, Лого5ка! Много успехи на студента!

# 99
  • София
Честит студент, Логопедка и успех в новото поприще!

# 100
Успех на всички деца в новите начинания! Възхищавам им се, че когато почустват, че не е тяхното, имат смелостта да поемат по нов път.🙂

# 101
  • Чикаго / София
Честит студент Логопетка! Много хубава специалност си е избрал. Да му хареса и с удоволствие да я практукува.

# 102
Успех на всички деца в новите начинания! Възхищавам им се, че когато почустват, че не е тяхното, имат смелостта да поемат по нов път.🙂
Да, Вите, и аз това им се възхищавам на днешните млади, че не се щадят и имат смелостта да преследват мечтите си, а когато ги достигнат, ако не е тяхното, то продължават смело, без да се обръщат назад и да се тюхкат и вайкат как минала година или две. Искам да съм на 20, в това време, тяхното, сегашното 😎 Да имам тяхната смелост, да имам техния хъс, да мога да правя каквото си искам, а не какво ще кажат съседите 😆

# 103
  • София
Интересни неща се случват с наборите... Донякъде поучителни и за нас като родители. На практика около 1/3 от децата сменят посоката една-две години след първоначалния избор. И се чувстват далеч по- удовлетворени. И някак се чудя... дали изборът тогава е бил техен или повече наш ?!

# 104
  • sofia
Наборът ние го подтикнахме към инженерния дизайн в ТУ, като го бяхме подготвили предварително какво ще учи. Още в края на първия семестър се отказа.
В НХА си е баш на мястото.
Малкият се чудя какво да го правя и накъде да го побутна. Грам заинтересованост няма, да тече купона - това е при него.

Общи условия

Активация на акаунт