Набор 2003 - 2

• 32 697
  • 372
  •   1
Отговори
# 105
В нашия случай не сме оказвали ние влияние. Оказах влияние да не учи чиста физика, че имаше момент в който се двоумеше, но от 10-ти клас вече му бяха изчезнали тези мераци за физиката. Сам си избра посоката, за момента е удовлетворен, но се вижда, че си дава сметка, че само това явно не е достатъчно. Каквото и да се случи, аз съм казала, че съм зад него. За мен е най-важно да прави всичко с желание и да е щастлив!

Да попитам можете ли да препоръчате школа за курс по японски за начинаещи?

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 15:00 от blackcat6

# 106
Младежът след 7-ми клас го прихвана мисъл да запише - химия и биология, а математиката винаги му е била слабост. Много приказки изговорихме с баща му, бяхме сигурни, че е грешка и увлечение около съученици. Послуша ни за радост. Висшето си е изцяло негов избор. Но си мисля, така като споделя, че самото програмиране не му е тръпка. Влече го повече математика, анализ и в този род..
За септември с един изпит. Един, но от три части. Уж взе първите две и би трябвало да е подготвен и да му е лесно. Сега се е отдал на пълна почивка.

# 107
  • София
Според мен е нормално, когато започва да учи нещо ново една - две години всичко да е ново, вълшебно и уау. След това вече нещата се избистрят и детето си дава сметка дали би могло цял живот да прави това, дали наученото би му послужило. И така.

# 108
  • При децата ми
Днес е първия работен ден на набора. Чакам с нетърпение да чуя отзивите!

# 109
  • София

Да попитам можете ли да препоръчате школа за курс по японски за начинаещи?

Познато дете я посещава и е доволно. http://agorasofia.bg/bg/public/

И моята девойка е вкъщи, успяхме да отидем и на море за една седмица. За съжаление ще трябва да се върне през Август, защото не успя с 2 изпита и ще се явява на поправка. В края на лятото ще я взема с мен в Япония за две седмици и ще стане време за новата учебна година.

# 110
  • столицата
Роси-та, вземи и мен, моля Simple Smile

# 111
Аууу, пращам и сина Grinning. Мечта му е Япония и всичко свързано с нея му е интересно. Обещах му, че ще му подаря екскурзия, ама сам не му се ходи, пък приятелите му не са чак толкова впечатлени от Япония, за да набият толкова пари на този етап.
Благодаря за препоръката за школата, ще я разцъкам Flowers Hibiscus

Моят син миналата седмица беше с братовчедка си, сами се гледаха, прибра се и сега "почива" Simple Smile

# 112
  • столицата
В момента е много подходящо да се ходи в Япония, защото йената падна като стойност. Но пътните разходи си остават високи.

# 113
Видях ги тези Агора и екскурзия имат от октомври, но той сега не иска. Времето когато е екскурзията тук записват избираеми и т.н. и каза, че сега не желае, но догодина би отишъл. Реално догодина ще е по-свободен и има логика. Показах му школата, ще се запише от октомври на курс, той моля ви се учил със самоучител японски, когато си почивал.
Благодаря още веднъж за линка 🌷

# 114
  • столицата
Момичета, честит празник на всички именици и именички! Здраве и сбъднати цели!
Моето наборче релаксира на макс, но университетът наближава с пълна сила. Чакам да ме информира за вероятната дата на заминаване, за да организирам съвместно  море и самолетен билет. А тя чака от университета да спуснат лекциите, за да се опита да се пребори за място в определен предмет. И това щяло да стане чак на 22.08.

# 115
  • столицата
Момичета, помагайте. Откъде в София бих могла да закупя икона на Свети Мина? Искам да е от физически магазин, за да мога да я видя реално. Като размери нещо 20 на 30см примерно.
На сватба съм в събота и до вчера мислех да давам пари, но снощи получих просветление, че сякаш  искам нещо  да им остане физически за спомен. А Свети Мина е покровител на семейството.

# 116
В Александър Невски съм виждала икони, дали има на Св. Мина не знам обаче. В тези магазинчета каквото се продава е осветено, знам че трябва да е осветена.

То има телефон на сайта, може да звъннеш и да ги питаш да не се разкарваш.

# 117
  • България, София
Момичета, помагайте. Откъде в София бих могла да закупя икона на Свети Мина? Искам да е от физически магазин, за да мога да я видя реално. Като размери нещо 20 на 30см примерно.
На сватба съм в събота и до вчера мислех да давам пари, но снощи получих просветление, че сякаш  искам нещо  да им остане физически за спомен. А Свети Мина е покровител на семейството.

В  градинката преди Александър Невски има много икони. Различни размери, на различни школи. Продавачите на икони дават информация копие на кой оригинал са, на коя школа и т.н. Имат си сертификат.
Свети Мина е популярен светец и има много негови икони там. И, да, защитник на семейството е и е чудесен избор за подарък.
Много икони за подарък съм купувала във времето от това място и винаги съм била доволна.

Ако ще има църковен брак, може след венчавката да осветиш иконата и да я подариш на младоженците осветена.
Или те да решат кога и къде да я осветят.
Освещаването на иконите си е за определен човек / семейство.
Не знам дали иконите, които се продават в църквите са осветени.  По - скоро не. Миналата година за приятел купихме икона от църква и му я осветихме, преди да я подарим.

Наборката се прибра след почти месец на планина с дядо си и сестра си. И аз една седмица ги потормозих Grinning
Сега малко трябва да си налегне парцалите за пустата физика.
Дано този път вече се пребори, че да й се маха от главата.

# 118
  • София
Има храм "Св. Мина" и манастир "Св. Мина" около/в София. Сигурно там ще има икони на светеца.

# 119
  • столицата
И аз се сетих за манастира, но ми е малко далече.
Но минах днес през Ал. Невски и художниците там. Имаше избор. Дори ми обещаха утре специално да ми донесат още варианти.

Общи условия

Активация на акаунт