Набор 2003 - 2

• 32 674
  • 372
  •   1
Отговори
# 135
И моят няма да работи. Иска да си вземе всички изпити, за да може 4-ти курс да му е само държавния и евентуално тогава и да работи. Ще устискаме една година, той е икономичен.

МагиСвета, сигурна съм, че и при нас ще е така, като го гледам колко му е хубаво и с какъв ентусиазъм се подготвя. Просто е пораснал и си личи, че не е на 17-18 г.

# 136
  • България, София
Лъчестлъч, и мен ме разсмя с храната Blush
Движението си е важно на нашите години. Особено ако работата е свързана със седене пред компютъра, както е при мен.
И за мен човек да е в добра форма, не значи само стройна и елегантна фигура, а по - скоро да е в добра физическа форма като издръжливост, гъвкавост, мускулатура. А това се поддържа с движение, упражнения, постоянство, за които не се намира лесно време. Гледам по себе си. Като съм на почивка, гледам да се движа колкото се може повече. Ходене, плуване, упражнения във водата. И някак чувствам тялото си по - добре. Върна ли се в София, обратно се завъртам в един кръг работа - къщи. Цяло лято се канех да се прибирам през парка пеша, не с колата, ама то големи жеги бяха ...

Наистина лятото толкова бързо мина. Кога успя да се изниже.
Наборката не дойде с нас на море, защото беше в сесия. След това имаше и 1 седмица практика.
Изкара почти месец на планина със сестра си и баща ми. Аз 1 седмица им развалях рахата Laughing
Миналата седмица бяхме на нашето море, в Созопол, заради нея, че 3 години морето не го вижда. И гаджето беше с нас. Но реално на плаж на море бяха само веднъж, като ходихме всички до Каваци. През останалото време на басейна. Да бяха поне се разходили веднъж до плажа до комплекса, да си натопи и там краката в морето. Чак се подразнихме с баща й, че заради нея отидохме на море, а тя заради гаджето какво видя от морето? Но тя си решава, не е малка.
Аз като цяло съм доволна от лятото и от последната ни почивка. Обичам морето. Обичам, като съм на море, да стоя на плажа, на пясъка, да се къпя в морето, не да кисна на басейн през цялото време. Басейни има и в София, не е нужно да бия път до море. Ама гаджето е немец, той явно не е свикнал като нас и вероятно му е било по - комфортно на басейн. Но пък на Каваци много му хареса все пак.

Девойката тази седмица си взе изпит, който влачи от миналата година. Всички си отдъхнахме.
За другата седмица й остава още един, но той е от лятната сесия.
Може би ще започне да се оглежда за работа.

blackcat6, и на мен ми още широко около врата, че госпожицата си е при нас. Но знам, че няма да е все така и гледам да й се радвам. Не че не се посдъвкваме за някоя дреболия от време на време.

# 137
  • София
Нашата наборка работИ до края на юли и после като тръгна по градове и паланки и се върна миналата седмица. 10 дни беше в организацията  на Театрален фестивал в Созопол, после школата по астрономия Бели брези в Ардино, после малко море, при баба, при дядо и малко в Копривщица. Сега вече се готви за началото на семестъра, в който учат сценография за музикалните изкуства. Откриват и сезона в Театър 199, та започва и работа вече.
Аз пък имам седмокласничка, та ще видя чудо тази година. За съжаление няма нищо, ама нищо общо с кандидатстването на Набор 2003...

# 138
  • столицата
Леле, Ваче, търпение и здрави нерви желая.
Велина, и аз преди много ходех пеша - до работа и обратно всеки ден. Сега и на мен вече ми е топло, пък после стана дъждовно, а след това ще  е студено Simple Smile
И ние с наборката заредихме като за последно с едно море и  тази седмица лети, че учебната година им започва.
Аз не резервирам /и не обичам/ хотели по морето с басейн, защото вероятно и при нея щеше да се получи нещо подобно - да не стигне до морето. Но при всички случаи и твоите хора са си взели вит. Д-то. Сериозна излезе при вас тази бг-германска връзка. Браво!

# 139
  • България, София
galimar, ние бяхме в един комплекс, в който имаше и басейни. Иначе по принцип не търся място за настаняване край морето с басейн. Но сега така се получи.
Засега връзката сериозна се оказва. Но каквото им е писано Simple Smile

# 140
  • София
Нашите пък отидоха заедно на море (това и беше единствената седмица почивка) и както щяха от есента да живеят заедно, така той се "изнесе". Ми тя все учила, работила, пък и след това работата и щяла да е основна част от живота, не искала да се променя...
На нея и е криво сега, но по-добре така, отколкото по-късно. Той работеше в на майка си фирмата и нямаше проблем да си взима почивен ден, да си реди график както иска... А тя два месеца и половина замества управителя на онлайн Т Маркет и наистина доста работи.

# 141
Скрит текст:
Нашата наборка работИ до края на юли и после като тръгна по градове и паланки и се върна миналата седмица. 10 дни беше в организацията  на Театрален фестивал в Созопол, после школата по астрономия Бели брези в Ардино, после малко море, при баба, при дядо и малко в Копривщица. Сега вече се готви за началото на семестъра, в който учат сценография за музикалните изкуства. Откриват и сезона в Театър 199, та започва и работа вече.
Аз пък имам седмокласничка, та ще видя чудо тази година. За съжаление няма нищо, ама нищо общо с кандидатстването на Набор 2003...
СпОко, същото си е!
Пак така редиш, единствената разлика конкретно с 2003 е, че НПМГ пак имат вътрешен изпит Wink
Ааааа, и има натрупани статистики в точки и балообразуване в точки оттогава, та досега, че тогава голямо преизчисляване падаше Smiling Imp
Ще помагаме Simple Smile преди две години бях с малката, последната кампания с приятелките на малката... Накратко - базата данни се трупа, опита също Hands V

За набора - работи си, ядосва се от "несхватливи" и неподредени колеги... Ама нали той ми е "златен" Smiling Imp
Имаше един изпит на поправка от първия семестър, взе го преди две седмици.

# 142
  • Сливен
Обсъждали сте гаджетата.... наборката се раздели с дългогодишно...
Сложно се оказва да си наблюдаваш детето в това отношение - понякога ми се иска да си кажа мнението за нещо, замислям се обаче права ли съм, дали пък това не е намеса от моя страна, ако пък не кажа нищо, няма ли да се ядосвам после, че съм премълчала и т. н. Frowning1
Ваче, успех на седмокласничката, да я приемат там, където иска!
Миналата година минахме през кандидатстването, тя обаче знаеше какво иска, бала й стигаше и като цяло приключихме леко и бързо.

# 143
  • София
Тина, права си за гаджетата, и при моята дъщеря беше дългогодишна връзка, гледах да съм дистанцирана, имало е неща, които виждам по друг начин, но това е нейният живот, не се меших. Уви, при момчето не беше така. Много неща се влошиха с идеята той да се изнесе, искаше на общежитие, не го пуснаха, решиха наесен да са у дъщерята, там се намесиха комплекси на дребно - "заврян зет" ли щял да бъде и т.н. и той обяви, че не искал повече тази връзка. След една седмица я покани на среща, за да и сподели какво мислят родителите му за нея и да си прибере багажа. И досега не съм казала дума на въпреки, макар че ми е тежко да я гледам, само успокоявам и окуражавам да си подреди живота първо от простите неща.

# 144
  • столицата
Той губи, а на нея едва ли й  трябва мамино момченце.

# 145
  • София
Лелееее, не вярвах, че някой от младото поколение ще се държи за полата на мама! Мислех, че и при нашето беше рядкост, но е изчезнало с времето. Щото имам две магарета и само си представям как ще им дам наклон с коя да живеят, къде да живеят и т.н. SmileySmileySmileySmileySmiley

Magi_sveta, банкет трябва да вдигне девойката, че се е отървала! Празник! А какво точно не са харесали в нея родителите му? Наистина ми е интересно! Умна, амбициозна, работлива и целенасочена, щом успява в Медицинския. Какъв ѝ е кусурът? Wink

# 146
  • България, София
Ваче, дано със седмокласничката всичко мине леко и неусетно.
Че ще има вълнения, ще има. Че има и промени, в сравнение с големите - има.
Но все пак имаш опит от каката, стрелят заек си. Всичко ще бъде наред.

Маги, Тина, наистина е трудно да си гледаш детето в такава светлина. Но това са нещата от живота.
При нас едно уж късане имаше преди 2 години и то от страна на младежа, защото връзка от разстояние си има своите изпитания.
Но явно бързо размисли, та възобновиха отношенията.
На почивката се посдърпаха и то пред нас. После се сдобриха. То без това не може.
Но важно е, че децата ни си имат цели и си ги гонят. Не като коне с капаци, но все пак с постоянство и упоритост, защото са се борили да влязат в университетите и в специалностите, в които са.
И по - добре по- отрано на който това не му изнася да си тръгва. Така не си губят времето взаимно.
Ще пострадат, нормално. После ще им мине и вероятно ще си кажат, че така е по - добре.
А и момчета, които са мамини синчета ... - хайде няма нужда.

Лелееее, не вярвах, че някой от младото поколение ще се държи за полата на мама! Мислех, че и при нашето беше рядкост, но е изчезнало с времето. Щото имам две магарета и само си представям как ще им дам наклон с коя да живеят, къде да живеят и т.н. SmileySmileySmileySmileySmiley

Magi_sveta, банкет трябва да вдигне девойката, че се е отървала! Празник! А какво точно не са харесали в нея родителите му? Наистина ми е интересно! Умна, амбициозна, работлива и целенасочена, щом успява в Медицинския. Какъв ѝ е кусурът? Wink
Как какъв й е кусурът?
Ще засенчва мамин златен. Пък и няма да е покорна домакиня.
Майките на момчета, извинявайте. Не искам никого да засегна.
Но си знам, че тук в групата всички сте обективни Hug

# 147
При набора ваканцията мина скучно - цяло лято работи, успя да си вземе четири дни и да направи едно септемвийско море с приятели.

Любовната драма с разделянето с приятелката я преживя тежко преди година. И по точно я преживяхме, защото колкото той страдаше, толкова и аз заради него. Но времето лекува всичко...

# 148
  • sofia
Маги, давам моите...който иска да си избере 😂 Даже ще пращам зарзават и буркани 🤣

# 149
  • София
Лельо Ог, отговорът е във въпроса ти, а Велина точно го е написала.
"Едно лято имала и работила, а като започнела да работи, тогава съвсем нямало да я вижда."
Така е трябвало да стане. И аз си разделих преди години с едно гадже, защото съм била кариеристка. Предполагам е така, но когато си първи курс и имаш цели последното, което можеше да ме отклони беше момче. Не смятам, че пропуснах нещо от тази раздяла.

Общи условия

Активация на акаунт