Хайде АПРИЛските бащи да мятат любовните стрели!

• 8 315
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
Иленка, Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти всичко най, най-хубаво!

Честит Празник на всички!
  bouquet  bouquet  bouquet

Mum, честита ти бременност!Леко бременеене!  Hug
6u6i,честита ти нова кола!  bouquet
Браво на проходилото ни момче- Стенли!

Честито на месечковците!    bouquet
Честит Рожден ден на бабата на Данчето! Да е жива и здрава!   bouquet

Любими храни- плодово мляко, бисквитки, плодови пюрета.
Сушени плодове не съм давала.

# 106
сушени плодове и аз не съм давала
но се замислих...дайте идея какви newsm78

# 107
Иво яде всичко  с еднакво безразличие. Изразява предпочитание единствено към банани, броколи и ориз. Всъщност при него тръпката е не какво, а как ще му бъде дадено. Обожава да му се дава храна с пръсти, на малки хапки, които той да си сдъвква. Тогава чак пее от удоволствие("Мммм, мнееееее"). Само дето майка му хич нещо не я влече да дава по цял буркан пюре с пръсти. Другото е - вече иска да се храни като по-големите деца - не седнал, а прав или да пълзи наоколо и идва само за хапка. В чудо съм се видяла.

Иленка, честит рожден ден! Пожелавам ти ето такова пътешествие:

Ето поздрав и за всички любители на виното:

СМин, знам, че сушените кайсии са много подходящи, също и стафиди - разрязани или скълцани се дават стафидите, за да не се задави.

# 108

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!
ЧЕСТИТО НА ИЛЕНКА! Да си жива и здрава, много обичана и щастлива!!!  bouquet
ЧЕСТИТО НА БАБАТА НА ДАНЧЕТО!   bouquet

# 109
  • София
Иленка, честит рожден ден!

Честит празник на всички!!!!!

Любима храна: зеленчукови пюрета
Само това яде с удоволствие. Злояда си пада. Twisted Evil

Ето вчера бяхме на консултация и е наддала 100 гр.  Вярно че е от болестта ама пак малко се храни.Довечера приключва антибиотика и от утре я почвам с нови храни.

Търся гърне "о.к. baby". Ако някой знае къде ги има да свирка.

# 110
юл4е, супер идея за стафидите Hug още днес ще го тествам... Hug
след като съм му давала да си осмуче зърно от грозде, брои ли се за нова храна newsm78

# 111
  • София
СМин, знам, че сушените кайсии са много подходящи, също и стафиди - разрязани или скълцани се дават стафидите, за да не се задави.
От дебрите на мозъка ми се надига информацията, че сушените кайсии първо се накисват, за да омекнат. И аз знам, че са много полезни - жЕлезо.

# 112
Честит 14-ти февруари на всички празнуващи и влюбени мами!
Честит рожден ден на Иленка и на бабата на Данчето!
Честито на всички месечковци!
  bouquet
Благодаря на всички за хубавите пожелания към мен и подкрепата!Пожелавам на всяка една от вас,която го желае,да изживее отново тези приятни и щастливи мигове на бременността  и да почувства пак положителните емоции и вълнения от порастването на мъничкото същество. С радост ще споделям с вас развитието на бременността си.Вчера бях на консултация и лекарката каза,че се чува сърдечния ритъм.В 11 гестационна седмица съм вече.Трябва да си призная,че ми се искаше малко по-голяма разлика между децата, в смисъл около 2г. или 2г. и половина,но таткото нямаше търпение да чака толкова време и затова бебчо се появи малко по-рано от очакваното.
Понеже и миналия ден и вчера имах някакви проблеми с нета и не съм чела какво сте писали в тази темичка сега ще се върна малко назад,за да ви изчета.

# 113
Смин, гроздето разхлабва. Не давай по много наведнъж.
Данче, може би се накисват. Не зная. Аз съм ги срещала в рецепти за бебешка храна - там са ненакиснати  Simple Smile

# 114
  • София
Честито на празнуващите!
Аз после ще пиша,че Давид спи до мен! Rolling Eyes
Филипа,Чаената е на кастинг утре. Чаена, Peace

# 115
Иленка, специално за теб!!!         

Честит празник на любовта!!!
Едно голямо браво на Стенли, а на Надето да й е як гърба и силни краката да тича след него.

На Mum, поздравления за смелостта.   bouquet и да знаеш, че е много трудно в началото, но когато се научиш на правилна организация всичко става много по-лесно, а и децата са много щастливи, че си имат другарче горе-долу на техният акъл вкъщи.
На мен отначало ми беше много кофти от хорските приказки, затова да не ти пука какво говорят хората, важното е мъжът ти да е до теб.

На анкетата за влюбването да отговоря:
 Запознахме се на работа - бяхме колеги, но известно време не си признавахме привличането, защото и двамата имахме сериозни връзки, после вече не издържахме на изкушението. Няколко месеца връзката ни беше тайна (после разбрахме, че всички са усещали), а след като я легализирахме, аз постепенно (без да усетя) се пренесох при него, а точно 1 г. след началото разбрах, че съм бременна. Нещата се развиха много бързо, да не кажа на майтап, но пък затова ние е много добре заедно. Освен това всички знаци на съдбата сочеха, че сме един за друг, а и приятелите ни мислят така. Най-романтичните ми спомени са от времето, когато бяхме любовници  Embarassed, едни 3 дена в Гърция и после положителният тест за бременност, цялата първа бременност, когато ме носеше на ръце. После разбра, че мога и сама да се справям и не се сеща много да ме глези. Той е най-добрият ми любовник, приятел и страхотен баща на децата ми, но като съпруг има още какво да се желае от него.

Любима храна на Йоан е спанакът под всякаква форма, пилешка супа, пюре от праскови с извара на Хаме и други неща яде, но тези определено са му любими.

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 13:50 от ЛеСи

# 116

Честит рожден ден, Иленка! Много здраве, късмет, щастие и любов!

Честит празник на виното

Честито на месечничетата
Леси, вие като Попай май ще ставате с тоя спанак  Mr. Green
За анкетата, Стенли яде всичко  Blush
Мерси за пожеланията за проходил Стенли и за моя гръб  Mr. Green

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 14:27 от Nadeto

# 117
Юлче, и моето джереме яде в движение  Grinning

Сушени плодове взимайте някъде ако има натурални или ползвайте домашни, че тези по тарелките се обработват с невероятно количество гадории  Sick не помня даже какви точно ама нещо със сяра имаше примерно.

# 118
Честито проходило детенце на Надето!Да ти е жив и здрав,да тича бързо и ти още по-бързо след него!
Мусаши и Калоян става сутрин точно в 6ч. и това е така от няколко месеца.Много рядко му се случва да спи до 6,30 или 7ч.Така че при него си мисля,че това е вече режим,който сам си създаде за мое огорчение,тъй като аз обичам да спя до късно
За любима храна аз също не мога да кажа коя е,тъй като обича да си похапва и почти няма неща,които да отказва да яде.
Чаена имаш палцестискане и от нас!Успех!!!

# 119
  • софия
ЧРД Иленка!

Общи условия

Активация на акаунт