Хайде АПРИЛските бащи да мятат любовните стрели!

• 8 315
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро , момичета.

И аз не давам никакви пръчки, с изключение на солетките, но всеки сам си решава. Предпочитам да не се научава да яде неща от тоз род, но рано или късно и това ще стане. Поне докато мога да държа фронта.

jd, преди няколко дни дадох на Ема да вечеря пиле с ориз и след това и едно десертче, като имаш предвид , че по принцип пие мляко /200 мл/, но това не и попречи да иска още два пъти през ноща да яде  ooooh!, както обикновено. Така че вече мисля , че това с нощното ядене на тази възраст е навик , а не необходимост.

# 151
Така че вече мисля , че това с нощното ядене на тази възраст е навик , а не необходимост.

Абе не знам Тинче  newsm78 може да не е необходимост от храна, ама си е необходимост от нещо друго - близост и т.н. поне при кърмачетата, та аз ще издеяня още май преди да се пробвам да я отказвам. Според докогато издържа  Rolling Eyes

Сега ще прегледам темата за срещата да видя за какви точно дати и места иде реч, защото татито хареса идеята. Ако клоним към Априлци и към май месец, особено края на май, там сме  Peace

# 152
  • София
Ами за сега за края се очартава, пък аз какво ще правя - незнам! Cry

# 153
  • София

Само аз ли не съм захранила с царевични пръчки.... newsm78

И аз не съм, нито ще  Grinning макар че майките в махалата ме гледат като изкопаемо като тръгнат да и дават и аз ги спра. Между другото, вбесява ме това - да подадеш храна на чуждо дете без да питаш първо майка му или който е с него може ли  Close
Пълно единомислие Peace

Те другите вече кебапчета, кюфтета плющели, а мойто основни неща не е яло Mr. Green

И аз съм от извънземните. Mr. Green
Все се чудя как аз проявявам разбиране към техния начин на хранене, а те към моя-не. Ама сигурно са си прави за себе си-как да проявяваш разбиране към някой, който се държи по-различно от другите 20-30 около него newsm78
Новите майчета да заповядат в темичката ни в Календар-там се обсъжда национална среща на априлчетата. Hug

# 154
Бютичка, в Столицата ли си още? Thinking Много рядко се включваш и липсваш! Cry

# 155
здравейте момичета  Hug
Аги стискаме палци newsm10
ние снощи ходихме с кумовете на ресторант, хапнахме пийнахме и си изкарахме супер  Peace
Наде за това списание незнам, не съм го разглеждала и затова  Thinking

# 156
Добро утро Hug
Снощи с тати се опиянчихме с една бутилка червено вино 1dating поне аз де 2чаши и се ухилих Mr. Green
Аги и Гале стискаме ви палци тука  fingerscrossed
Не давам солети, гризки и т.н. също саламчета и луканки-има време  Hamburger
Да се похваля,че имам нова прическа и съм много доволна-имах нужда от промяна reverance

# 157
Ехееееей,
гледам царевичните пръчки са се превърнали във враг номер 1 hahaha
тези ,които аз давам са изцяло от царевично брашно,а вашите познати из градинките чвно дават пшеничените Зайо Байо и подобие...А солетите не са по-добри от царевините впрочем Thinking

Иначе ,никой нищо незнае за това, дали е кофти сутрин да се дава плод ,а следобед(то май идва вечер)зърнени.
Както и  да е...Хайде лек ден от нас  bouquet

П.П.на мен пък за кашкавала са ми казвали ,че  се полепвал по червата и някакви такива,ама все трябва да се предложи.Въпросът е кога newsm78
А леща някой да дава?

# 158
До сега се рових в архива, бременските теми още не са ги архивирали като че ли, но първите ни теми след раждането са там Grinning

Къде се губи нуничка? Cry

роди, то и аз взех да посвиквам с новата си прическа, сега съм пред дилема, дали да си възобновя кичурите или да си боядисам изцяло косата кафява.
Май кичурите били демоде вече Thinking

# 159
Цвети, зърнените засищат много и затова мисля, че не е много удачно, да се дават късно през деня, а за плодовете сутрин не мисля, че е проблем. Но все пак всяко дете има различни предпочитания.
За лещата и аз вчера се чудих, дали не й е време, но още не съм дала. Thinking
За пръчиците - не се сърди. Не е нищо лично, разбира се! Hug

Аааа, Филипка, кичурите и боядисването в 2 тона продължавали да са моден писък, поне според моята фризьорка, де!  Flutter Ама и моите като израстнаха - и аз вече не ща! Rolling Eyes

# 160
Знам от майките, които вземат кухня, че след 9-я месец дават леща.
Ама все пак това е по руската схема Rolling Eyes
Аз лично още не съм предлагала.

Плодовете не смятам, че сутрин са проблем.

# 161
  • 2 етажа над тавана
Здравейте, майчета!

Успях да се добера до компютъра, преди да съм хукнала навън.

Честито на месечковците и специално на Соничка - бонбоничка!  bouquet

Аги, Гале, стискам палци и на двете - да се похвалите после - коя с одобрение на кастинга, коя с книжка! Hug

Айде и аз в клуба на извънземните майки, дето не са давали на детето си царевични пръчки и които биват странно гледани от останалите майки, лелки, бабки и тем подобни по градинките из квартала.

Днес нашето меню е елда с ъс спанак Rolling Eyes Горкото ми дете цяла седмица набива спанак почти във всичко, което яде, ама какво да направя, като количество, което сигурно друго дете би изяло на 2 хранения, моето го яде по цяла седмица, пък и ми е жал да го хвърля - все пак е домашен спанак, без нитрати, в дворчето расъл, как да отиде зян Embarassed

Все да питам и все забравям - тези, които дават каша от елда - нормално ли е да става една такава малко като туткал, леко като пасиран варен картоф или аз нещо не я правя както трябва. newsm78 Не че не се яде, яде я Маги и то много, ама на мен ми е странна като консистенция.

Още нещо исках да питам, ама като не си записвам забравям и това си е, ЕГН-то си казва думата. Blush

Слънчев и изпълнен с разходки, момичета.

# 162
  • София
Благодаря за поздравите към Сони Бонбони! Hug

Ние снощи бяхме на театър, но постановката хич не ми хареса.

Цвети, не мисля че има нещо лошо да яде плодове сутрин. Даже си е много полезно. Само не знам как издържа до обед. Не е ли гладен? Соня сутрин е доста гладна. А пък за зърнените-аз давам каша следобед, която също е зърнена. така май правят и повечето мами.

Ох, как съм се наточила и аз да се подстригвам късо и да сменям цвета.Само да ми докривее нещо и .... съм готова.

Вчера проготвих за следобедна закуска царевичнен грис с масло и сирене/абе стана качамак/. Хапна 5-6-7 лъжици. Прие го повече отколкото другите нови храни. Сутринта и предложих същото и категорично го отказа. Иска си шишето с млякото. Рева докато не получи млякото.

# 163
Леща някой беше писал, че е въвел от червената. Нека си признае и да каже, каква е разликата с обикновената - по- лесно усвоима ли е? newsm78

Спанака ужасно запича Велина.  Sick Нямам обяснение, защо е така, но съм го ограничила.

Елдата става точно кашава /подобно на овесените ядки/, но се приема с възторг! Peace

# 164
ООО СПАНАК - вече настръхвам след последното/първо/ ядене....какво беше това чудо newsm78 уж би трябвало да проверяват това с което ги снабдяват в кухнята, но много ме съмнява Crossing Arms Thinking
Леща не са давали още и има чак във втора група при нас-след годинката също и бял боб Peace
По въпроса за косите цвета е същия-оранжев, а кичурите са русо и кафяво-истипосаха ми и бретон Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт