✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 5

• 36 489
  • 844
  •   1
Отговори
# 135
Алекс беше брутална! Най-вече като присъствие! Заплени ме тази жена!

# 136
И как точно се видя красотата на тангото с тази смотана хореография, отвратителните костюми и неподходящата музика, на която танцуваха? Толкова мразя, когато съсипват такива красиви танци

# 137
  • София
Днес прочетох, че Поли Недкова била новата приятелка на Виктор. И явно е истина, защото я видях да рони сълзи до Сара на Папи. Сега се чудя дали пак ще я покажат?
Носи се таз клюка, но явно е твърде прясна връзката, за да й посвети танц в национален ефир, ама и на мама не посвети, на мен пък това посвещение на екипа ми дойде празно някак, все едно няма важни близки хора..

# 138
Аз само не разбрах защо мъжете си смениха няколко пъти костюмите , а не видяхме да играят с тях все пак ?

# 139
Много секси Алекс !

# 140
  • Берлин
Алекс ме уби,честно. Много ми хареса. Даже танцът й ми хареса най-много тази вечер.

# 141
Много силен отбор направи Виктор , браво ! Ако и Димитър беше вътре , щеше да е топ отбор , но и Ивет става .

# 142
  • София
Изпуснах защо Емрах и Виктор избраха, миналата седмица ли са били на дъното?
Дара беше пуснала стори през седмицата, че го тренират танца и знаех кои са в отбор. Беше казала, че снима клип и няма да може да се включи във видеото, но на репетициите е била.

# 143
Много красив и нежен танц, обаче доста се разминаваха двойките. Нещо нямаше добър синхрон

# 144
Много ми хареса отбор минало ! Отговаря си напълно на концепцията на името на отбора .
За момент направих паралелна връзка с исторически филми с баловете в кралствата , както и анимационните филмчета на барбитата !

Страхотен отборен танц ! Страхотни костюми !!!!

Нека видим и бъдещето какво ще ни поднесе .

# 145
Много яко предизвикателство!
Емрах е стратег - знае, че не е мн талантлив и има нужда да знае какво точно трябва да прави мъжа в двойката от мъже-професионалисти.
Отбор Минало ме впечатлиха с избора на музика!
И ми хареса танцът им, но си имаха проблем със синхрона.

# 146
  • София
И на мен много ми харесаха. Е, разминаваха се малко, но не са имали много време да тренират заедно. Пренесоха си ме в миналото и бяха много красиви в тези костюми.

# 147
  • Берлин
Защо Виктор и Емрах избираха?

# 148
Ох,Алекс с нейната синя кръв....Rolling Eyes И какво?Толкова пъти се е държала в различни формати арогантно,нахално,надменно и това ли и е от синята кръв?

# 149
  • Карлово
Защо Виктор и Емрах избираха?
Защото да най-слабите участници.

Общи условия

Активация на акаунт