✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 5

• 36 490
  • 844
  •   1
Отговори
# 150
Колко добър синхрон имат този отбор !!

Много ми хареса ! Аз съм за този отбор , за бъдещето !!!

# 151
  • София
Леле Виктор много изгрубя. Дали се шегуваше? По реакцията на Михаела звучеше сякаш наистина са го обсъждали.

За Дара и Папи, те си се разбират сега и се подкрепят редовно като изкарат нови песни, виждала съм и сторита да се забавляват заедно. Няма драма там.

# 152
По-добре изпълнен танц, но на мен повече ми допаднаха отбор "Минало"

# 153
Бъдещето ми хареса повече на мен.

# 154
Отбор бъдеще бяха много по-добри според мен. Макар че танца на отбор минало, като хореография ми хареса повече

# 155
  • Берлин
Моите са отбор Бъдеще. Интересна хореография и много добре изпълнена.

# 156
Харесаха ми танеците Wink и на двата отбора.

# 157
Браво! Бъдеще беше моят отбор! Heart

# 158
Тази вечер пак ли ще има танцов дуел между последните двама в крайното класиране?

# 159
Ох, Виктор се държа мн гадно и на синхрона, и след оценките.

# 160
Има ли някой тук, да се хване с мен на бас, че Емрах ще е изгонен тази вечер! Ми... дадоха му достатъчно време, свърши си мисията.

# 161
Kaкво точно е казал Виктор, че гледам на живо, но много ми накъсваше и вече вървят рекламите...

# 162
Тази вечер пак ли ще има танцов дуел между последните двама в крайното класиране?
Дано няма, ще откараме до 12 часа.

# 163
Ох, Виктор се държа мн гадно и на синхрона, и след оценките.
Някакво дърварско чувство за хумор и плосък сарказъм, не бих го изтърпяла около мен със сигурност.

# 164
Виктор последните два епизода е като друг човек. Преди се държеше свито и срамежливо. Последните два епизода самоуверено, чак арогантно на моменти.

Иначе той и Валери са ми любимци към момента, заради напредъка, който имат. Само не разбрах защо той и Емрах избираха отборите. Емрах ясно, че е слаб, но Виктор не е бил на дъното на класацията последните епизоди.

Общи условия

Активация на акаунт