✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 5

• 36 469
  • 844
  •   1
Отговори
# 735
Музиката не ми беше точно за пасо добле. Не е моята представа за пасо добле , но беше красив танц. /А аз абелязвам как,когато  партнират и други мъже, винаги единият а Крис. Страхотен е той./

Последна редакция: вт, 30 апр 2024, 21:06 от cardhu

# 736
Галена за стотен път нарече Франциска -  Франческа.

# 737
  • София
Най- доброто изпълнение на Натали и Димитър! Много бяха добри.
Валери и Дорина също ми харесаха.

# 738
Ще се гръмна с тая Илияна Раева, може ли да не се превзема толкова тази жена?
Егати превземката, ако спокойно и ясно се изкаже, света ли ще свърши???

Това което не ти харесва на теб, на мен и на други се харесва!.. Всички в журито са експресивни в изказанията си и това много ми харесва.

# 739
Страхотни бяха Натали и Димитър. Определено най-добрия танц засега за тази вечер.

# 740
  • Враца
Натали не ми хареса. Понеже гледам без звук, някак по-концентрирано гледах танца без въздействието на музиката, и да ви кажа- знае си движенията, но някак си са много накъсани и не се преливат едно в друго, както трябва.
Като разликата между гладко четене и сричане.

# 741
  • София
Реклами.
ПъП. (Като ПървоПис; от ПослеПис). Късно се логнах. Откриването на вечерта беше красота и емоция, феерия; няма такова предаване. Хубаво, че го има.
Натали ще изпревари Щонова в битката на бТВ звездите. И го заслужи преди малко.

# 742
  • Sofia
Валери и Дорина са ми любимци. И тази вечер не ме разочароваха, напротив, въпреки дребните неточности. За мен ги порязаха повечко. Валери е видимо най-напредналият сред мъжете непрофесионалисти.
Натали и партньор не харесах, сори. Твърде крещяща хореография. Имах усещането, че Месечков им я е правил, ако ме разбирате... Пасо доблето не е баш това, въпреки суперлативите на журито.

# 743
  • До сърцето...
Това което не ти харесва на теб, на мен и на други се харесва!.. Всички в журито са експресивни в изказанията си и това много ми харесва.
Въх, уби мъ! Mr. Green
Експресивно и аз харесвам, но това нейното е превземка. За мен. За сведение - другите в журито ми допадат и като изказ, експресивен при това.

Е, готин танц и този път на Виктор. Провокира той...

Последна редакция: вт, 30 апр 2024, 21:19 от Радика

# 744
Еее, много ме изкефиха Виктор и Михаела Heart Eyes

# 745
Страхотна хореография на танца на Виктор и Михаела. Много ми харесаха и те. Компилацията с хип-хоп беше готина.

# 746
Еха. Виктор и Михаела ми  харесаха.

# 747
Браво и на Виктор!Никак не го харесвам,но този му танц беше много добър.Hands Plus1

# 748
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Струва ми се, че журито не хареса особено самбата на Виктор. Беше някакъв стрийт стайл, не беше лошо, но не беше и нещо уау.

# 749
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Усмихна ме танцът на Виктор, много ми хареса! За първи път го видях толкова разчупен, отпуснат и пластичен. Личеше си, че танцува с удоволствие и беше удоволствие и да се гледа.

Общи условия

Активация на акаунт