ДВАНАДЕСЕТИ клас - в очакване на ДЗИ

• 44 008
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Даммм,май почти всички с изключение на 2-3 училища ще имат изпращане на 13.05.Дъщеря ми ще имат последен час на класа и след това следва официалната част.
Мисля да си осовободя деня и притаена да гледам раздялата с училището.Официална покана няма,но предполагам,че няма да съм единствен родител.
Лейди и аз съм на твоята вълна,някак не мога да повярвам,как и кога се изтърколиха тези 12 години.До вчера бях желЕзна,но събуждайки се осъзнах,че другата седмица е ДЗИ по БЕЛ и краят на училището наближава.
Buni стиснати палци за бързо възстановаване на твоето момче!Дано майчините тревоги не се оправдаят и всичко да си дойде на мястото!

# 241
  • София
Бъни, искрено съчувствам на твоето момче! Бързо възстановяване му пожелавам и кураж!
Аз също не съм по прочувствените майчини слова!
По скоро даскалски ми идват наум с които съм изпращала деца от градината в първи клас.

# 242
Buni, моля се детето да се справи и възстанови и без операция и винтове! Хич да не мисли за повишаване на оценки; дано да не му трябват за балообразуване!  Дано се събере и да може да отиде и на бала си!

# 243
Buni, бързо възстановяване, дано са по- малко тревогите! 🍀❤️
Изпращането е на 13- и сме в отпуска, част от випуска познавам още от първи клас, родителите се познаваме, предполагам, че всички ще се видим там.
Вълнувам се, много.

# 244
При нас отдавна са оформени с годишни оценки, на 13-сти ще е изпращането, но никой дума не казва за тази бележка за матурата... Ако тази седмица не им ги дадат след 13-сти никой няма да ходи в училище.

# 245
  • Варна
Buni, дано да се възстанови по-бързо и да се избегнат операция и други интервенции.
Много ми се иска да можех да си взема отпуска, ама ще е сложно. А и младежа демонстрира такъв непукизъм, че даже не знае в колко часа ще е.

# 246
  • В средата на времето
Buni, съжалявам за случилото се. Кураж на момчето ти. Дано не се налага нищо по-сериозно от гипс. Пожелавам му бързо възстановяване! 🍀

# 247
Бъни, стискам палци всичко да мине бързо и безболезнено.

# 248
  • Варна
Бъни, да се оправя бързо момчето ти. Дано не се налагат допълнителни интервенции.
Моят не знае датата на изпращането и беше искрено изненадан, че и аз не знам!

# 249
  • Sofia
Ау, buni, чак не ми идва да полезна, ами направо се втрещих!!! Тъпоумно си помислих, че добре, че не е дясната ръка, но ДЗИ-та има и нататък. Ако се събере от болката и шока, тия даскали не могат ли онлайн да го изпитат? Много силно стискам палци да се размине само с гипс Hands Pray Силни прегръдки Revolving Hearts

# 250
  • Варна
Бързо възстановяване на момчето ти, Buni! Дано е малкият дявол..
Моето момиче приключи с училището още около 20-ти април, после отсъстваше за състезание, сега чакаме само да се появят оценките в Школо. Изпращането им е на 13-ти. Не ми изглежда да тъгува за училището и съучениците си, нещо не се напаснаха до края, на няколко групички са, и до последно имат за какво да спорят относно организацията покрай фотосесиите и бала.
Аз си поревах в началото на учебната година, около рождения й ден.. Е, вероятно и на 27-ми също, после като излизат класиранията, после живот и здраве като натоварим багажа, сигурно всеки ден ще е Sob

# 251
  • Разпиляна във въображението
Buni, бързо възстановяване на момчето!

Александра, и при нас е същото положение с класа. Вики не стана близка с почти никой в класа, отделно също са на пушачи, непушачи, купонджии, и не и т.н.

# 252
  • София
buni, много, много неприятно. Дано не се стигне до операция и да успее да се възстанови напълно. Стискам му палци.  Да, понякога ни е забавно, като казваме "важното е да сме живи и здрави", но в крайна сметка това се оказва най - важното.

# 253
  • София
buni, пожелавам му бързо възстановяване.

Аз, покрай НВО-то, вчера бях в шок като разбрах, че това им е последната учебна седмица. Радвам се, че се измъква от лапите на родното образование без сериозни щети по психиката.

# 254
  • София, в момента в любимото ми село Железница
buni, стана ми много тъжно за момчето ти. Пожелавам му бързо възстановяване!

Да се изкажа и аз по последните теми, че не бях отваряла БГ мамма.
Наборката когато купи роклята забрани на всички да се обличат в нейния цвят. Двамата мъже са с тъмно сини костюми (големия още не го е пробвал дали му става Grin), а аз още не съм решила - за сега най-добре ми седи една черна рокля с бал мотив. Търся си обувки, които да ми станат. Не съм претенциозна, но имам нестандартно дебел крак и не се събирам в официални обувки.

Изпращането мисля, че и нашето е на 13-ти. Не съм сигурна и не съм желана.

Общи условия

Активация на акаунт