ДВАНАДЕСЕТИ клас - в очакване на ДЗИ

• 44 005
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
На 13 е на сина.Много ми се иска да отида, но съм на работа и няма как.

# 226
  • Разпиляна във въображението
И нашето изпращане е на 13-ти. Пускам си отпуск, а след това и на 22-23.

# 227
  • София
Явно повечето ще се "изпращаме" на 13.05. Дано не вали, макар че ако вали, няма да се виждат сълзите ми. Просто не мога да повярвам колко бързо се "изтърколи" времето от бебета до големи, почти самостоятелни хора...
Мисля да ѝ напиша едно писмо, но да ѝ го дам, когато е пред следващото образователно стъпало.
Уф, всичко ми е свито, а трябва да съм "желЕзна" както винаги...

# 228
  • София
През миналата учебна година бях класна на 12. клас. Винаги се вълнувам.  За изпращането им направих питка и написах на дъската едно мое любимо стихотворение.

# 229
През миналата учебна година бях класна на 12. клас. Винаги се вълнувам.  За изпращането им направих питка и написах на дъската едно мое любимо стихотворение.
Години наред търся неуспешно филма от края на 80-те "Покана от Париж" с Петя Силянова. А може би и театър да беше. В  него стихотворението е песен с прочувствена мелодия. Мислех и на семейното тържество да го включа в музикалния фон, но за жалост, никъде не намирам песента.

# 230
Аз съм против такъв сантимент. По-рано или по-късно ще излезем от живота им (дай Боже по добър начин -напр. живот на отдалечено място). Защо да им оставяме писания, над които ще се тресат от плач? Премного драма има в живота, за да им даваме допълнителен повод. Но това е през моята безчувствена  рационална гледна точка

# 231
Шарлот,
Мина и замина бързо сантимента с писмото😁, но тази седмица ще се ходи като за последно! А уж щеше да учи по БЕЛ… Той все едно завърши миналата година, изпращайки предния випуск, с който бяха в една компания и уж чакаше свободата с нетърпение ; как така се промениха нещата не знам …

# 232
  • София
Шарлот, не си единствената, коята мисли така. Моята девойка няма търпение да свърши училище, аз също нямам търпение да свърши тази "имитация на училище". Прочувствени слова не ми идват отвътре да пиша в този случай изобщо. Явно и аз съм безчувствена на тази тема 🤔

# 233
  • София
Синът ми трябваше да го изпитват утре по португалски и математика. Днес на футболния им мач в лига Сервантес му счупиха крака Cry. Утре е финала, така го чакаше…
И неговото изпращане ще бъде на 13ти.

# 234
Бъни, дано не е сериозно и бързо да се възстанови детето! Много неприятно точно в края на училището, преди новите предизвикателства, да бъде обездвижен. Прави са децата: единственото важно - да сме здрави!

# 235
  • София
Олеле, buni, това е ужасно. Как е той, боли ли го много?

# 236
Buni, дано всичко е наред! Здравето е най-важно, колкото и банално да звучи.

# 237
  • София
Пожелавам ви от сърце бързо възстановяване ! Момчетата, особено спортуващите, са силни, те са истински мъже. Надявам се, че и приятелите ще бъдат край младежа, това много помага. А на родителите остава да повдигат духа и да не си позволяват да униват пред децата, независимо какво им коства…

# 238
  • някъде ... тук ...
Бъни, дано е по-леко, въпреки че е счупено. Знам какво е, макар и не точно пред изпити и абитуриентска.
Моят онзи ден се е разминал с подуто коляно след мач. Каза вчера като се прибрахме. Налагал лед и мазал с неговите си спортни мазила. Минало било.
Съгласна с jabanka.

Хич не съм по прочувстените слова. Да свършва тая мъка. Предадоха всичко. Оценките са нанесени. Мотаят се на нещо като практика и нищо не правят. И то в някакви странни часове през деня.

# 239
  • София
Олеле, buni, това е ужасно. Как е той, боли ли го много?
Много, но не гъква. Разстроен е и за утрешния финал и за липсата на възможност да повиши оценките си по двата предмета. Едновременно сме разтревожени, че ако не се възстанови, лекарите предлагат операция, винтове.
Стиснала съм палци, всичко да отмине по най-добрия начин.

Общи условия

Активация на акаунт