ДВАНАДЕСЕТИ клас - в очакване на ДЗИ

• 43 994
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
  • В средата на времето
Последните годишни оценки се появиха днес, това беше...Завършва с пълно 6 тази година и се гордея с него. Да минат и матурите, първо класиране за първи клас, и да отдъхна съвсем -  временно поне.Simple Smile

# 211
  • София
Kassii, на нас единият университет ни поиска “ уверение” издадено от училището, че предстои дипломиране юни месец. За Белгия става дума.
Пробвайте дали няма да ви свърши работа подобен документ. Ако искаш пиши ми да ти го снимам как изглежда.

# 212
Няма драма, кой както иска да си празнува. Понеже се спомена Русия, се замислих дали идва от Соц-а или си е типично българско...

# 213
И МС кандидатства в чужбина, но му искат дипломата до средата на юли

# 214
  • Sofia
Младежът има цели 3 модула, по които все още няма нито една оценка. Предмети с повече от 2 часа седмично стоят с по една ценка. Чакаме Rolling Eyes
Izida, браво на момчето за пълно 6. Предполагам, че ще има и доста други наборчета с такива оценки! Sparkling Heart При нас това е химера Laughing

AniK, и аз така го броя. И някъде помежду другото ДЗИ и бал...

А при мен и още 2 изпита и два държавни Trollface Стиснала съм зъби и отмятам.

# 215
Изпращането в училище е на 13.05, поканиха и родители. Още няма нито една срочна и годишна оценка в Школо, днес и утре контролни имало за тези, които нямат достатъчно оценки. Надявам се на време без дъжд, че прогнозата е една….

# 216
Изпращането в училище е на 13.05, поканиха и родители. Още няма нито една срочна и годишна оценка в Школо, днес и утре контролни имало за тези, които нямат достатъчно оценки. Надявам се на време без дъжд, че прогнозата е една….

+1 без контролните 😁

# 217
  • София
Христос воскресе! Здраве, мир и любов за всички! Честито на именниците, да им се чува с хубаво името!

Нашите са оформени изцяло. Днес ще ходи на пробен грим, а довечера имат нощна фотосесия. И нейното изпращане е на 13 май. Поканена съм, даже иска да повторим една снимка с нейната приятелка и майка и. С това девойче бяха в един клас до 7 клас и сега в гимназията са в един клас и се снимахме на входа на гимназията на 15.09 преди 5 години Simple Smile

Мислех нашето парти да бъде съвсем камерно като на кака и преди 4 години, но няма да се получи. Освен най-близката рода (част от която не дойде предния път през 2020 г. заради ковида) имаме няколко много близки семейства, чиито деца са наборчета и заедно ги отглеждахме. Та ще си правим разменени "бални" празнувания Simple Smile и много бързо се заформихме до 25 човека. Ще се съберем коктейлно следобеда на датата в близост до сборния им пункт да я видят и да се снимат с нея, изпращаме я и после отиваме на вечеря в близък ресторант.

# 218
  • Sofia
И нашето изпращане е на 13 май. Още не знам дали са поканени родители. Аз искам да отида, но не знам дали ще мога да се освободя от работа (също изпращаме 12 клас тогава).
Ще празнуваме с двете роди на две различни дати и никоя не съвпада с деня на бала Laughing Пък за семейните приятели още не сме намерили свободен ден, за да го планираме.

Опитах се да измисля какво бих му написала в писмо - хич не ме бива в тия неща, но пък ревнах още при мисълта. Последният път, когато така избухнах в сълзи беше, когато на въпроса ми какви са плановете му за лятото, отговори, че първо ще си извади разрешително за уличен музикант...

Последна редакция: вт, 07 май 2024, 13:28 от aniK

# 219
  • София
И моят вече е оформен по всичко, за последен път. И той завършва с пълно 6, за поредна година. През почивните дни реши, че няма да ходи повече на училище и на мен ми стана едно такова ... Тяхното изпращане е в петък и времето ще е студено и дъждовно. Родителите не са поканени, но и аз и баща му ще отидем. Мислех само аз и сестра му, но тя реши, че ще бъде на изпращането в тяхната гимназия, а пък ММ каза, "о, и аз ще дойда" Laughing

# 220
  • В средата на времето
Ани, ако се размисля за думи за подобно писмо и аз ще се разплача, защото съм си ревла... 😊 По принцип отвътре ми иде писменото слово, обаче някак си...няма да мога да сътворя нещо такова, без да стане прекалено сълзливо-подсмърчащо. 😊 Нямам никакъв навик да пиша на децата си. Имам приятелки, които пишат картички за рождените дни на своите деца. Аз се чувстам като някакво дърво. Не съм научена сякаш да споделям емоционалната мен с децата ми, както бих направила с едно такова писмо.🙄

Аз на 10-ти съм в училището. 😊 Само се моля да не вали, въпреки прогнозите.

# 221
  • София
Изпращането и на синчето е на 13 май
Вероятно ще отскоча скришом да го видя- не съм му казвала....
Оформен е на 2/3- днес отиде само за часовете но БЕЛ- последните два
Както не искаше дрехи за тогава ,така в петък ми скъса нервичките по моловете.....и е на 1/3 облечен- търси се светъл прав панталон с ръб, ама да не е скосен.....да си го търси сам!!!!
На 24,05- е бала - ще се събират за сега пред Ал.Невски, че то и пред 133-то място за събиране няма....
Тържеството ни е същия ден...гости около 25-28....поканил е само 3 - ма приятели,другите са с него абиториенти....
Ами ....аз минавам на нещо по силно от белО

# 222
Изпращането и на синчето е на 13 май
Вероятно ще отскоча скришом да го видя- не съм му казвала....
Оформен е на 2/3- днес отиде само за часовете но БЕЛ- последните два
Както не искаше дрехи за тогава ,така в петък ми скъса нервичките по моловете.....и е на 1/3 облечен- търси се светъл прав панталон с ръб, ама да не е скосен.....да си го търси сам!!!!
На 24,05- е бала - ще се събират за сега пред Ал.Невски, че то и пред 133-то място за събиране няма....
Тържеството ни е същия ден...гости около 25-28....поканил е само 3 - ма приятели,другите са с него абиториенти....
Ами ....аз минавам на нещо по силно от белО

Трябва ли някакво разрешение и от кой, за събиране пред Ал. Невски?
Снощи наборката спомена нещо такова , но аз не съм сигурна , че е разбрала.
За протокола- бал на 25.05

# 223
  • София
Нямам представа- попитах го няколко пъти- каза 17ч на Ал.Невски.
Като наближи ще питам и класната ако трябва за всеки случай

# 224
  • София
На родителската среща ни обясниха, че  по принцип се прави организация (мисля от СО) и затова нашата гимназия например се събира пред НИМ....Преди две години дъщеря ми бяха пред Ал. Невски.

Общи условия

Активация на акаунт